Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Flowers Of India

 photo Rituals1_zps1bd866db.png

Ik zit op een roze wolk, ik ben verliefd. Misschien klinkt dit heel raar, maar dit is serieus de lekkerste geur die ik EVER geroken heb. Ik ben verkocht, verslaafd en zeker helemaal in die zevende hemel, ik kan er niets aan doen. De verpakkingen zien er al fantastisch uit, maar de geur… onbeschrijfelijk. Rituals heeft het voor elkaar gekregen, dit is mij geur, dit past perfect bij mij en ik weet het zeker, jullie gaan hem allemaal heerlijk vinden.

 photo Rituals_zps7b52c07c.png

Misschien klinkt het allemaal een beetje over de top, maar ik meen het. Rituals heeft een zomerse limited edtion – hoe kunnen ze dat nou doen – collectie genaamd Flowers Of India. In India staan verse bloemen symbool voor liefde en toewijding. Elke bloem staat hier bekend om specifieke eigenschappen. Zo staat de lotus symbool voor absolute schoonheid en zuiverheid. Met deze exclusieve limited edition zomercollectie veranderen dagelijkse routines in zorgeloze, zomerse momenten. De verpakking van de nieuwe collectie geeft direct een vrolijk gevoel en de kleurrijke bloemmotieven fleuren elk interieur op. Echt, de geur is zo zen, verkwikkend en lekker dat je je er de hele dag super comfortabel mee voelt!

 photo Rituals6_zps5341d937.png

De collectie bestaat uit verschillende producten, ik laat jullie er vandaag drie zien. De Summer Bliss, Flower Shower en de geurkaars. Maar er is ook nog een heerlijke romige body crème en natuurlijk kunnen de welbekende geurstokjes ook niet ontbreken.

Rituals Flowers Of India Flower Shower – € 8,00

Hoe kan het ook anders dat Rituals met een heerlijke douche foam komt met deze verkwikkende en opwekkende geur. Een foam geeft mij altijd een heel erg rijk en goed gevoel. De zachte, frisse geur van witte lotus en bergamot geeft elke dag het ultieme zomergevoel. Ook de is de foam super verzorgend voor de huid!

 photo Rituals8_zpsb9e81460.png

Rituals Flowers Of India Summer Bliss – € 8,50

Dit is een nieuw soort product van Rituals waar ik nog geen kennis mee had gemaakt. Natuurlijk bestaan deze producten al langer bij Rituals maar ik was erg benieuwd. Een doucheolie die zich omtovert tot schuim op de natte huid. Het is een kalmerende en hydraterende doucheolie die wat meer geschikt is voor een wat drogere huid of gewoon als je een olie prettig te gebruiken vind. Doordat het zo hydraterend is laat het je zomerse kleurtje ook beter behouden.

 photo Rituals9_zpsbdc65dd7.png

Ingrediënten van de douche olie. Veel parfum maar geen parabenen! Ja, de sterke parfum geur ruik je zeker terug, maar daar ben ik juist zo gek op. Daarom vind ik dit niet erg. De douche olie is heerlijk op de huid, je hebt maar een klein beetje nodig om jezelf goed mee te verwennen. Na het afspoelen en droog maken van de huid blijft er een soepele en zachte huid over die zichtbaar baat heeft bij dit product. Ook de heerlijk geur ruik je terug.

 photo Rituals10_zps9c55d664.png

Dan hebben we nog de ingrediënten van de douche foam. Beide producten vind ik trouwens heel erg fijn in gebruik, ik kan eigenlijk geen keuze maken welke ik nou beter vind. Ook hier weer veel parfum en SLS. Mocht je daar niet echt fan van zijn kan je hem beter skippen. Helaas vind ik foams niet altijd even zuinig in gebruik maar hij is wel zo ontzettend lekker dat ik moeite moet doen niet teveel te gebruiken. Het is gewoon echt eventjes een ontspan momentje onder de douche.

 photo Rituals11_zps5a65e626.png

Zo ziet een klein beetje product eruit, krijg je al zin om onder de douche te stappen of naar de Rituals winkel te rennen?

 photo Rituals2_zps561d7807.png

Rituals Flowers Of India Lotus Secret – € 17,50

Dan hebben we nog deze heerlijke geurkaars, ik ben altijd al fan van geurkaarsen en met deze ben ik wel heel erg blij. Hoe fijn is het als je deze geur ook nog eens door je huis of kamer kan verspreiden. De kaars heeft in totaal 50 branduren dus je hebt er zeker ook nog een hele tijd plezier van.

 photo Rituals5_zps77c5f774.png

Leuke tekst over de witte lotus op de verpakking.

 photo Rituals3_zpsac4f2d4a.png

En wat vinden jullie van deze verpakking van de kaars, is het niet geweldig? De kaars zit zelf in een semi transparante glanzen houder die subtiel de tekst van Rituals daarop heeft, voor de rest geen poespas. Ik denk dat ik het doosje ga bewaren en hem daar in laat staan, vind het zo leuk!

 photo Rituals7_zps9f7591e3.png

Helaas kunnen jullie nog niet meteen naar de Rituals winkels rennen, maar jullie moeten echt nog eventjes geduld hebben. De collectie ligt vanaf 31 maart – dat is gelukkig bijna – in de winkels! Ik ga zeker een voorraad inslaan want die geurstokjes moeten sowieso nog in mijn kamer komen en van de douche foams kun je nooit genoeg hebben!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Lijkt me heeel lekker, ik vraag me af of je hem wel gestest hebt (las dat je hem vandaag had ontvangen net als andere bloggers) dan kan je er moeilijk snel over oordelen vind ik zelf

  1. Ik had hem gisteren ontvangen en heb de producten twee keer gebruikt. Moet zeggen dat er ook vrij weinig aan te testen valt. Het zijn gewoon basic producten met een heerlijke geur. Aan een dagcrème en dat soort producten valt natuurlijk veel meer te testen op langere termijn ;).

 2. Kan niet wachten! Eindelijk weer een nieuwe geur. Heb jaren lang voor Rituals gewerkt en ken alle geuren van binnen en van buiten. Begin april sta ik in de winkel hoor!

 3. Ik heb een tester van de body cream uit deze lijn en die is echt heerlijk! Vind het vooral leuk dat er kleine shimmertjes in zitten. Als die in de winkel ligt ga ik zeker de body cream halen. Heerlijke geur voor de lente en zomer!

 4. Ahhhhhh gelukkig zit er een Rituals naast mijn vaste spoor op Utrecht CS dus begin april loop ik even naar binnen. Ik heb nu wel hoge verwachtingen haha!

 5. Ben ik effe blij dat ik mijn 2 kerst “rode pluimen” cadeaubonnen van €25,- elk nog niet heb gebruikt! In te wisselen bij Rituals. Ik ben blij en kan niet wachten. ;-)

 6. Heb de body butter of hoe dat ook heet van rituals, zo’n pot al geroken van die geur, er stond een tester aan de kassa met een papier waar je je naam en nummer op kon schrijven, dan bellen ze je vanaf de producten in de winkels liggen en dan houden ze een pot opzij voor je want ze verwachten dat het snel uit het assortiment zal zijn, maar heb het niet gedaan, kga gewoon die dag na rituals ;D haha want ben meer geinteresseert in de doucheschuim en ja mss ook de butter xd ja xd

 7. Indd, de geur is wel heerlijk! Ik dacht eerst zo: neh, maar de verkoper deed het op men hand en na een tijdje was ik wel verkocht en er zat in shimmer in die pot die niet in je artikel staat ;)

 8. Klinkt goed! Jammer dat je een geur niet door de computer heen kan ruiken :)

  Volgens mij hebben ze hier in de stad ook een actie dat je alvast kon ruiken, misschien dat ik wel even een kijkje ga nemen. En als de kaars op is, kun je het potje prima bewaren. Zo heb ik er mijn losse oorbelletjes in gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *