Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Express Your Soul

Rituals Express Your Soul

Ik ben gek op Rituals, het is namelijk echt een merk waarmee je jezelf goed kan verwennen. De geuren vind ik vrijwel altijd heerlijk en fleuren me helemaal op. Niet zo gek dat als ik iets van Rituals krijg of koop het ook meteen op gaat of in gebruik genomen wordt. Ik was al een tijdje ontzettend benieuwd naar de zomer collectie van Rituals, maar ik kwam er maar steeds niet aan toe de lijn te ruiken dus wist eigenlijk ook niet goed wat ik moest verwachten. Laatst kreeg ik een enorm pakket toegestuurd met de nieuwe collectie en deze bespreek ik uitgebreid met jullie vandaag!

Rituals Express Your Soul

De nieuwste Limited Edition collectie van Rituals, Express Your Soul, is ontwikkeld in samenwerking met MadC, één van de bekendste street artists ter wereld. De Berlijnse kunstenares creëerde speciaal voor Rituals een graffiti-kunstwerk, geïnspireerd op de geur van de nieuwe producten. Details van dit kunstwerk zijn gebruikt voor het design van de verpakkingen. Ik vind de verpakkingen van collectie erg mooi uitzien, de witte basis in combinatie met het geel en groen straalt frisheid uit, iets wat ook goed bij de collectie past. Het is namelijk een combinatie van de verfrissende eigenschappen van verbena en de bloemen- en citrusgeur van petitgrain. De collectie bestaat in totaal uit 8 verschillende producten en ik laat jullie er 6 zien.

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL SHOWER OIL – € 8,50

Ik moet het eerlijk toegeven, ik ben niet echt fan van olie producten, ik heb namelijk een vrij vette huid. Maar ik merk dat dit zomerse weer niet veel goeds doet voor mijn benen. Ze mogen dan wel bruiner kleuren, maar ook zie ik bij wijze van spreke de schilvers hangen. Mijn benen zijn gewoon droog en kunnen we wat extra aandacht gebruiken. Deze douche olie komt als een vloeibaar soort water uit de verpakking en veranderd in aanraking met water in een heel zacht schuim en ruikt heerlijk naar citrus.

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL FOAMING SHOWER GEL – € 8,50

Douche foam, ik ben gek op douche foam! Maar dat moest voor jullie geen verrassing meer zijn. De Rituals foams zijn natuurlijk wel dé douche foams en hebben heerlijke geuren en structuren. Deze is ook echt weer heerlijk als je van de citrusgeur van petitgrain houdt.

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL BED & BODY MIST – € 16,50

Op dit soort producten ben ik ook gek, heerlijk om dit over je beddengoed heen te sprayen! Terwijl ik vaak mijn bed verschoon is de lekkere Zwitsal geur na één keer slapen al zo goed als verdwenen en vind het erg prettig wel lekker fris ruikend beddengoed te hebben. Nou is een citrusgeur niet meteen mijn favoriete combinatie, maar misschien houdt het de muggen wel op afstand!

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL SHIMMER BODY CREAM – € 17,50

Ik zei het net al, ik heb door het warme weer en de uitdrogende zon best last van een droge huid en die moet natuurlijk goed verzorgd worden. De intensieve body cream van Rituals is echt heerlijk en goed voedend. Wat ook leuk aan deze body cream is dat hij een subtiele shimmer heeft, maar daar moet je natuurlijk wel van houden.

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL BODY SCRUB – € 19,50

Een scrub gebruik ik af en toe, maar als ik in de zon heb gelegen – met zonnebrand – of een uitgebreide scheerroutine hou vind ik het erg prettig om mij voorafgaand of na het zonnen te scrubben. Het mag dan wel een flinke scrub zijn die echt wat doet en dat is deze van Rituals! Mijn huid voelt na het scrubben heerlijk zacht aan en geeft een verkwikkende werking door de geur, erg fijn!

Rituals Express Your Soul

Rituals EXPRESS YOUR SOUL ICE TEA – € 4,50

Ik ben een echte theeleut en een bakje citroen thee gaat er altijd wel in! Ik was wel even in de war met deze thee, het heet namelijk iced tea, moet je deze dan koud opdrinken? En ja dat klopt! Je maakt deze thee blijkbaar gewoon in koud water en je hebt geen warm water nodig! De smaak is even wennen, het is zeker niet zoals de Lipton uit een pak maar wel verfrissend en dorstlessend!

Rituals Express Your Soul

De Rituals Express Your Soul collectie ziet er echt prachtig uit, alleen dit is wel een van de eerste collecties die mij niet echt warm maken. Ik vind de warme en unieke geuren van Rituals vaak geweldig, maar ik vind deze een beetje saai en ben niet een heel groot citrus liefhebber. Maar mocht je dat wel zijn dan is deze collectie zeker een schot in de roos! De Rituals Express Your Soul collectie is vanaf nu te koop bij onder andere de Rituals winkels, Douglas en bol.com. Wat vinden jullie van deze collectie?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. De verpakking alleen al vind ik ontzettend leuk en vrolijk van alles! Binnenkort ga ik eens langs om de geur te ruiken, ik hou van citrus dus ik ben wel benieuwd. De douchefoams zijn altijd heerlijk en ben ook toe aan een nieuwe haha. Ook ben ik wel benieuwd naar die thee!

 2. Ik vind de collectie er vrolijk uit zien en ben vooral benieuwt naar de thee en de showerfoam. Van de geur loop ik ook niet erg warm.Al ben ik wel dol op citrus deze vind ik net iets te sterk. ( heb hem in de winkel geroken)

 3. Je moet inderdaad wel van cirtus geuren houden wil je deze lijn lekker vinden ruiken
  Persoonlijk vind ik ‘m heeeeeeerlijk, ik hou ervan.
  De verpakking is ook lekker fris, helemaal goed

 4. Grappig wel hoe de meningen zo verschillen over deze collectie, je moet echt van citrus houden denk ik. Ik ben zelf dol op citrus en vond dit een heerlijke lijn, wel een beetje wc-verfrissergevaar maar alsnog lekker:)

 5. Ik vind de verpakking ook echt heel mooi. Met rituals zit je altijd goed. Ik kreeg afgelopen winter de limited edition winter showergel en die waren ook echt geweldig, ook leuk dat ze het gamma hadden uitgebreid naar thee met de zelfde smaken
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *