Rituals Diwali Winter

 photo RitualsDiwaliWinter_zps9e7af6a3.png

Nog meer winter en kerst nieuws! Vandaag is de heerlijke wintercollectie van Rituals aan de beurt. Ik ben gek op het merk Rituals, vooral door hun warme en pamperende geuren. De limited edition collecties vind ik altijd extra lekker en altijd weer extra balen als ze weer verdwijnen. Maar deze is extra, extra, extra lekker want hij ruikt bijna exact hetzelfde als mijn favoriete parfum!

 photo RitualsDiwaliWinter2_zps81a15840.png

Diwali Winter, is de nieuwe limited edition collectie van Rituals voor de winter. De collectie is niet heel uitgebreid dit jaar en bestaat uit een doucheschuim, bodycrème, nagellak, geurkaarsen (normaal en XL), thee en geursticks. Hieronder een lijstje met alle prijzen.

Rituals Diwali Delight Foaming Shower Gel Sensation – € 8,00
Rituals Touch Of Light Rich and Nourishing Body Cream –  € 15,00
Rituals Sacred Fire Fragrance Sticks – € 23,50
Rituals Sacred Fire Candle – € 17,50
Rituals XL Sacred Fire Candle – € 39,50
Rituals Nail Varnish Gift Set – € 12,50
Rituals Tea Ceremony – € 10,50

Een hele uitgebreide collectie met van alles wel iets zowel voor het lichaam, huis en make-up.

 photo RitualsDiwaliWinter5_zps8237e998.png

Rituals Touch Of Light Rich and Nourishing Body Cream

We beginnen met mijn favoriete product, waarom? Omdat deze body cream zo ontzettend lekker ruikt. Ik vertelde al dat deze rook naar mijn favoriete parfum, nou drie keer raden welke geur dat is. Juist, Alien! Echt bizar, dat deze geur daar zoveel op lijkt. Ik heb ze even naast elkaar geroken en dan ruik je toch wel verschil, Alien is zelf veel sterker en scherper, deze is wat subtieler maar nog steeds heel erg lekker!

 photo RitualsDiwaliWinter6_zps42618df9.png

Ingrediënten van de body cream. Even je hoofd schuin houden om het goed te lezen.

 photo RitualsDiwaliWinter7_zps0f3de06c.png

De crème zit verpakt in een luxe rode plastic pot die lekker groot is en 200 ml heeft. Het product is goed beschermd door een folie die ook nog eens een leuke tekst heeft. Rituals maakt  er wel echt een feestje van zo vlak voor de kerstdagen. Als je de pot opent komt er niet echt een bedwelmende lucht op je af maar heel subtiel een geurtje, dat vind ik heel erg prettig.

 photo RitualsDiwaliWinter9_zps8406b2c6.png

De crème is vrij dik maar zo voelt het helemaal niet op de huid aan. Het smeert heel gemakkelijk uit en de huid neemt hij vrij snel op. Wat overblijft is een wat waterig en zacht laagje. Dit laagje vind ik niet vervelend omdat het niet vettig is, maar het liefst heb je natuurlijk dat het helemaal opgenomen wordt door de huid. De geur is heel subtiel aanwezig en ruikt echt heel erg lekker naar Alien.

 photo RitualsDiwaliWinter3_zps96b2aa65.png

Rituals Nail Varnish Gift Set

Ook zoiets leuks, een setje met nagellak speciaal voor de feestdagen. Ze zitten verpakt in een leuk en bijpassend rode verpakking die dezelfde uitstraling heeft als de rest van de collectie.

 photo RitualsDiwaliWinter4_zps439a0ecb.png

De kleuren zijn vrij typisch en standaard voor de donkere winter- en kerstdagen. Van mij hadden ze wel met iets spannenders mogen komen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De lakjes hebben een leuke en kleine inhoud van 6 ml en de dop is vrij groot en overheersend, maar ach, het idee is leuk! De kwastjes vind ik wat minder netjes afgewerkt waardoor het lakken niet altijd even netjes gaat. Voor de rest is de dekking en structuur dik in orde. De rode lak dekte al met één laagje!

 photo RitualsDiwaliWinter11_zps18197154.png

De rode kleur heeft een prachtige rode parelmoerglans die je niet echt heel erg goed. Het is een hele mooie klassieke rode lak die met één laag perfect dekt.

 photo RitualsDiwaliWinter12_zps05c9618c.png

Dan hebben we nog een gitzwarte kleur, ik dacht eerst dat het een hele donkere groene kleur was – eigenlijk had ik gewoon groen verwacht – maar het was echt zwart. Hij dekt prima met twee laagjes.

 photo RitualsDiwaliWinter10_zpsb6d125fc.png

Om het feest helemaal compleet te maken is er ook nog een gouden glitter lak. Hier heb ik twee laagjes aangebracht, zoals je ziet dekt hij niet helemaal perfect.

 photo RitualsDiwaliWinter13_zpsf52847a2.png

Ik dacht, misschien is het wel leuk om hem als topcoat te gebruiken over de zwarte kleur, maar dat vond ik toch niet zo een geslaagde combinatie.

 photo RitualsDiwaliWinter1_zps38f29021.png

Omdat ik heel erg enthousiast over de geur was van dit product snelde ik naar de winkel om ook de geurkaars en stokjes te scoren, maar die hebben helaas een hele andere geur dan de bodycrème en doucheschuim (die ruikt ook naar Alien) dus ik heb de kaars en stokjes maar laten staan. De Rituals Diwali Winter is vanaf nu te koop bij de Rituals verkooppunten en natuurlijk online in hun webshop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

 • Reply
  chucky1012
  23 oktober 2014 at 15:20

  Wat een mooie producten!
  Ik ben zo benieuwd naar de geurkaars en en het setje met de nagellakjes ;-)

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  23 oktober 2014 at 15:20

  De geur van de diwali lijn lijkt me zo lekker!! Mooie nagellakjes, ik vind het echt typische rituals kleuren!

 • Reply
  Vanessa
  23 oktober 2014 at 15:24

  Ik ben gek op Rituals! De body cream ziet er weer heerlijk uit, en ook de nagellakjes vind ik heel mooi.

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  23 oktober 2014 at 15:34

  Leuk nagellak setje, die gouden lak is wel erg mooi :)

 • Reply
  Eline
  23 oktober 2014 at 15:38

  Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar de geur, jammer dat hij een laagje achterlaat, daar houd ik zelf ook nooit zo van…

 • Reply
  Kiss & Make-up
  23 oktober 2014 at 15:45

  Ziet er weer schitterend uit, de geur lijkt me geweldig!

 • Reply
  ingridspeijer
  23 oktober 2014 at 15:48

  Dat vind ik ook zo vreemd bij de Tao lijn van Rituals, de douchefoam en badschuim hebben heel andere geur dan bodycrème, bed&body mist en deo…zo jammer!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  23 oktober 2014 at 16:07

  Ohhh wow zwarte nagellak ziet er goed uit. De winter lijn ken ik nog niet!

 • Reply
  Beautycurls
  23 oktober 2014 at 16:10

  Ik ben dol op de geuren van Rituals. Maar wat jammer dat de geuren niet hetzelfde zijn als de rest van de lijn…. ik ben heel benieuwd hoe deze ruikt!

 • Reply
  Milou
  23 oktober 2014 at 16:31

  De geur lijkt me erg fijn!

 • Reply
  BeautyReviewsNL
  23 oktober 2014 at 16:33

  Ik ben heel benieuwd naar die bodybutter!

 • Reply
  Rosa
  23 oktober 2014 at 16:52

  Die nagellak ziet er beter uit dan ik had verwacht! Heel mooi :)

 • Reply
  Manisha
  23 oktober 2014 at 17:00

  Grappig en toevallig dat je dit artikel vandaag hebt gepost, aangezien het vandaag Diwali is, haha!

 • Reply
  xmmke
  23 oktober 2014 at 17:03

  ohh die lakjes zijn mooi!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  23 oktober 2014 at 17:15

  Die nagellak is echt mooi!

 • Reply
  Denise
  23 oktober 2014 at 17:19

  Wat een gave lakjes!

 • Reply
  Evelien | Live life lovely
  23 oktober 2014 at 17:27

  Ik was juist een beetje teleurgesteld, gisteren in de winkel. Ik had een heerlijke Alien geur verwacht, toen ik ging ruiken. Maar ik kon die geur toch echt niet ontdekken. Jammer, want ik ben juist gek op die geur.

 • Reply
  inspiredbylifee
  23 oktober 2014 at 17:40

  De nagellak vind ik er erg leuk uitzien, ben ook erg benieuwd naar de body cream

 • Reply
  lucindainwonderland
  23 oktober 2014 at 17:43

  Rituals vind ik echt geweldig in deze tijd van het jaar. Ik houd mijzelf nog een beetje in, maar als het even kan, laat ik mijzelf ook weer gaan in de winkel en ga ik zeker eens kijken bij de lakjes. xxx Lucinda

 • Reply
  Marjoleinee
  23 oktober 2014 at 17:50

  Ikben heel benieuwd naar de geur van de body cream, de nagellakjes zien er mooi uit!

 • Reply
  MySimplySpecial
  23 oktober 2014 at 18:16

  Oeps! Ik werk op het Rituals hoofdkantoor en ik heb gewoon nog de kans gehad om deze producten eens te bekijken.

 • Reply
  Marlissa
  23 oktober 2014 at 18:29

  Ben benieuwd naar de geur geworden! Mijn zus zal dit dan ook wel een heerlijke Body cream vinden, want haar favoriete geur is ook Alien.

 • Reply
  miesemuis
  23 oktober 2014 at 19:20

  Ik heb de douchegel al (Alien is ook mijn favoriet, aaah!) en overweeg om de bodycream of de kaars aan mezelf cadeau te doen (maar vind het toch wel erg veel geld). Alleen gebruik ik eigenlijk nooit echt bodylotion e.d. Maar nu lees ik dat de kaars niet naar Alien ruikt! Wat krijgen we nou?! Misschien maar beter ook, voor m’n portemonnee…

 • Reply
  svenja
  24 oktober 2014 at 08:58

  Hmmm vooral de body butter lijkt mij ontzettend fijn, ben gek op die warme geuren <3

 • Reply
  Mirne
  24 oktober 2014 at 11:27

  Ik vind de gouden glitter erg mooi, ook als die niet helemaal goed dekt!

 • Reply
  Beautyjuf
  24 oktober 2014 at 18:39

  Wat grappig dat de geur op Alien lijkt. De nagellakjes zien er tof uit! Toevallig dat ik afgelopen week een review had geschreven over een nagellak van Rituals. Wat een topmerk voor een topprijs!

 • Reply
  Marie Beauty
  24 oktober 2014 at 19:25

  De geur is echt zalig, ik heb ben al eens gaan snuffelen. Maar eerst nog wat opmaken en dan pas nieuwe spullen kopen :)

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  24 oktober 2014 at 22:47

  Veel zeggen dat hij op Alien lijkt dus ben erg benieuwd! Alien is namelijk ook mijn favoriete geur :)

 • Laat een reactie achter