Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rituals Diwali Winter

 photo RitualsDiwaliWinter_zps9e7af6a3.png

Nog meer winter en kerst nieuws! Vandaag is de heerlijke wintercollectie van Rituals aan de beurt. Ik ben gek op het merk Rituals, vooral door hun warme en pamperende geuren. De limited edition collecties vind ik altijd extra lekker en altijd weer extra balen als ze weer verdwijnen. Maar deze is extra, extra, extra lekker want hij ruikt bijna exact hetzelfde als mijn favoriete parfum!

 photo RitualsDiwaliWinter2_zps81a15840.png

Diwali Winter, is de nieuwe limited edition collectie van Rituals voor de winter. De collectie is niet heel uitgebreid dit jaar en bestaat uit een doucheschuim, bodycrème, nagellak, geurkaarsen (normaal en XL), thee en geursticks. Hieronder een lijstje met alle prijzen.

Rituals Diwali Delight Foaming Shower Gel Sensation – € 8,00
Rituals Touch Of Light Rich and Nourishing Body Cream –  € 15,00
Rituals Sacred Fire Fragrance Sticks – € 23,50
Rituals Sacred Fire Candle – € 17,50
Rituals XL Sacred Fire Candle – € 39,50
Rituals Nail Varnish Gift Set – € 12,50
Rituals Tea Ceremony – € 10,50

Een hele uitgebreide collectie met van alles wel iets zowel voor het lichaam, huis en make-up.

 photo RitualsDiwaliWinter5_zps8237e998.png

Rituals Touch Of Light Rich and Nourishing Body Cream

We beginnen met mijn favoriete product, waarom? Omdat deze body cream zo ontzettend lekker ruikt. Ik vertelde al dat deze rook naar mijn favoriete parfum, nou drie keer raden welke geur dat is. Juist, Alien! Echt bizar, dat deze geur daar zoveel op lijkt. Ik heb ze even naast elkaar geroken en dan ruik je toch wel verschil, Alien is zelf veel sterker en scherper, deze is wat subtieler maar nog steeds heel erg lekker!

 photo RitualsDiwaliWinter6_zps42618df9.png

Ingrediënten van de body cream. Even je hoofd schuin houden om het goed te lezen.

 photo RitualsDiwaliWinter7_zps0f3de06c.png

De crème zit verpakt in een luxe rode plastic pot die lekker groot is en 200 ml heeft. Het product is goed beschermd door een folie die ook nog eens een leuke tekst heeft. Rituals maakt  er wel echt een feestje van zo vlak voor de kerstdagen. Als je de pot opent komt er niet echt een bedwelmende lucht op je af maar heel subtiel een geurtje, dat vind ik heel erg prettig.

 photo RitualsDiwaliWinter9_zps8406b2c6.png

De crème is vrij dik maar zo voelt het helemaal niet op de huid aan. Het smeert heel gemakkelijk uit en de huid neemt hij vrij snel op. Wat overblijft is een wat waterig en zacht laagje. Dit laagje vind ik niet vervelend omdat het niet vettig is, maar het liefst heb je natuurlijk dat het helemaal opgenomen wordt door de huid. De geur is heel subtiel aanwezig en ruikt echt heel erg lekker naar Alien.

 photo RitualsDiwaliWinter3_zps96b2aa65.png

Rituals Nail Varnish Gift Set

Ook zoiets leuks, een setje met nagellak speciaal voor de feestdagen. Ze zitten verpakt in een leuk en bijpassend rode verpakking die dezelfde uitstraling heeft als de rest van de collectie.

 photo RitualsDiwaliWinter4_zps439a0ecb.png

De kleuren zijn vrij typisch en standaard voor de donkere winter- en kerstdagen. Van mij hadden ze wel met iets spannenders mogen komen, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De lakjes hebben een leuke en kleine inhoud van 6 ml en de dop is vrij groot en overheersend, maar ach, het idee is leuk! De kwastjes vind ik wat minder netjes afgewerkt waardoor het lakken niet altijd even netjes gaat. Voor de rest is de dekking en structuur dik in orde. De rode lak dekte al met één laagje!

 photo RitualsDiwaliWinter11_zps18197154.png

De rode kleur heeft een prachtige rode parelmoerglans die je niet echt heel erg goed. Het is een hele mooie klassieke rode lak die met één laag perfect dekt.

 photo RitualsDiwaliWinter12_zps05c9618c.png

Dan hebben we nog een gitzwarte kleur, ik dacht eerst dat het een hele donkere groene kleur was – eigenlijk had ik gewoon groen verwacht – maar het was echt zwart. Hij dekt prima met twee laagjes.

 photo RitualsDiwaliWinter10_zpsb6d125fc.png

Om het feest helemaal compleet te maken is er ook nog een gouden glitter lak. Hier heb ik twee laagjes aangebracht, zoals je ziet dekt hij niet helemaal perfect.

 photo RitualsDiwaliWinter13_zpsf52847a2.png

Ik dacht, misschien is het wel leuk om hem als topcoat te gebruiken over de zwarte kleur, maar dat vond ik toch niet zo een geslaagde combinatie.

 photo RitualsDiwaliWinter1_zps38f29021.png

Omdat ik heel erg enthousiast over de geur was van dit product snelde ik naar de winkel om ook de geurkaars en stokjes te scoren, maar die hebben helaas een hele andere geur dan de bodycrème en doucheschuim (die ruikt ook naar Alien) dus ik heb de kaars en stokjes maar laten staan. De Rituals Diwali Winter is vanaf nu te koop bij de Rituals verkooppunten en natuurlijk online in hun webshop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Rituals vind ik echt geweldig in deze tijd van het jaar. Ik houd mijzelf nog een beetje in, maar als het even kan, laat ik mijzelf ook weer gaan in de winkel en ga ik zeker eens kijken bij de lakjes. xxx Lucinda

  2. Ik heb de douchegel al (Alien is ook mijn favoriet, aaah!) en overweeg om de bodycream of de kaars aan mezelf cadeau te doen (maar vind het toch wel erg veel geld). Alleen gebruik ik eigenlijk nooit echt bodylotion e.d. Maar nu lees ik dat de kaars niet naar Alien ruikt! Wat krijgen we nou?! Misschien maar beter ook, voor m’n portemonnee…

  3. Wat grappig dat de geur op Alien lijkt. De nagellakjes zien er tof uit! Toevallig dat ik afgelopen week een review had geschreven over een nagellak van Rituals. Wat een topmerk voor een topprijs!

  4. De geur is echt zalig, ik heb ben al eens gaan snuffelen. Maar eerst nog wat opmaken en dan pas nieuwe spullen kopen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *