Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RiRi hearts MAC Holiday Collectie

 photo Holiday_zps19e92040.png

Toen deze producten op de deurmat vielen ging mijn hart echt tien heer harder slaan. Ik had al beelden van de nieuwe RiRi hearts MAC Holiday Collectie gezien en die waren echt geweldig. De vorige producten van Rihanna in samenwerking met MAC waren ook een regelrechte hit, dus deze moesten ook wel een schot in de roos zijn. En wat een prachtige producten zijn dit, kijk snel met me mee of de kwaliteit ook goed is!

We hebben al de gewone LE collectie gezien met Rihanna daar mee in de hoofdrol, maar nu komt er nog een nieuwe collectie van MAC aan in samenwerking met Rihanna. De Holiday collectie, speciaal voor de feestdagen. In de collectie vind je de ontzettend populaire RiRi Woo lipstick weer terug, maar ook twee ontzettend gave nieuwe kleuren – waarvan ik er ééntje heb – en een tal van andere prachtige producten. De collectie is om verliefd op te worden en ik ben er als een blok voor gevallen. De limited-edition collectie is omhuld in een exclusief parel witte verpakking met RiRi’s rosé gouden details.

Check deze prachtige visual, mijn hart gaat hier echt wel sneller van kloppen!

De producten die ik heb ontvangen zijn een prachtige lipstick in een prachtige roze kleur – die als je het mij vraagt nog mooier is dan de RiRi Woo, maar dat is waarschijnlijk omdat ik niet echt een rood liefhebber ben – en een geweldig oogschaduw palette met daarin weer hele draagbare tinten voor iedereen en waar iedereen ook mee uit de voeten kan. De verpakkingen zijn mooi en chique, de kleuren zijn perfect, laten we dus snel verder kijken.

 photo Holiday2_zpscf2f055f.png

RiRi hearts MAC Holiday Collectie Veluxe Pearlfusion Shadow Presh Out

MAC heeft in deze collectie twee oogschaduw paletten zitten de Presh Out – dat is deze – en de 2x Dare. De Presh Out bevat warme gouden, koperen en bruine tinten en de 2x Dare grijs en blauwe tinten maar heeft toch ook nog een warme kant. Deze is net iets warmer van kleur dan de 2x Dare. Maar beiden zijn het echt prachtige oogschaduw paletten.

 photo Holiday5_zps1f59e645.png

Hier zie je de kleuren wat beter. Het palette bevat 5 prachtige kleuren die een prachtige glans hebben. De bovenste drie kleuren hebben meer glitter dan pigment, maar toch als je dit met elkaar blend krijg je een prachtige look. Het formaat van de oogschaduws vind ik trouwens wel een beetje onhandig. Mijn kwasten zijn helaas een stuk breder dan de lengte van deze oogschaduws, daarom vind ik het lastig om goed de kleur op mijn kwast te krijgen en te kunnen verdelen. Ik had ze dus liever iets langer gezien en een stukje minder breed. Maar dat is natuurlijk persoonlijk.

 photo Holiday6_zps6058512b.png

De swatches zien er goed uit. De glitter kleuren hebben iets minder pigment maar dat gaf ik ook al aan omdat deze meer intense glitters hebben dan kleur. Daarom zijn ze perfect over een andere kleur oogschaduw te dragen of ze te blenden met elkaar.

 photo Holiday3_zpsf9da6422.png

RiRi hearts MAC Holiday Collectie Lipstick Pleasure Bomb

Dit is als je het mij vraagt het mooiste item uit de hele collectie, deze perfecte fuchsia roze lipstick. Deze liet meteen mijn hart sneller kloppen en ik weet zeker dat ik hem elke dag met heel veel plezier ga dragen. Het is een prachtige matte roze lipstick die echt super goed blijft zitten, bijna de hele dag lang zonder bij te werken en met eten en drinken tussendoor. Dit komt natuurlijk omdat het een matte lipstick is en deze vaak een stuk beter blijven zitten dan glanzende lipsticks.

 photo Holiday7_zps648e28df.png

De structuur van de lipstick vind ik wel een beetje droog, daardoor brengt hij wat trekkeriger aan dan een normale lipstick en glijd hij niet echt lekker over de lippen heen. Maar gelukkig is hij wel meteen ontzettend goed gepigmenteerd zodat je hem niet meerdere malen over elkaar heen hoeft aan te brengen. Wel moet je oppassen met droge en schrale lippen dat hij zeker je lippen niet zacht maakt en verzorgd. Ik heb nu hele droge en trekkerige lippen en het wordt er absoluut niet minder op met deze lipstick. Dat vind ik dan wel weer jammer, maar hè het is natuurlijk niet een voedende lippenbalsem.

 photo Holiday8_zps2844ea35.png

Look met de producten, sorry voor de blauwe foto maar het licht is echt drama met deze grauwe dagen en met mijn lichten aan is het weer veel te geel. Laat het zonnetje maar weer snel komen!

 photo Holiday1_zpse3ee00f1.png

De RiRi hearts MAC Holiday Collectie is van 10 december online te koop bij maccosmetics.nl en vanaf 20 december ligt het overal in de winkels. Voor het palette betaal je € 41,00 en de prachtige lipstick € 19,50. Hebben jullie nog items uit deze collectie die je wil gaan scoren of laat je hem aan je voorbij gaan? Ik wil denk ik nog de prachtige blush/bronzer scoren!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *