Search
Close this search box.

RiRi Hearts MAC Her Cocoa palette

 photo Riri_zpsa61be7e5.png

Ik keek al een tijdje uit naar deze collectie van MAC, de RiRi Hearts MAC Collectie. Deze collectie bestaat echt uit prachtige producten die voor iedereen te dragen zijn. Niet alleen de producten zijn een lust voor het oog maar de verpakkingen zijn ook echt geweldig. Ik heb het prachtige oogschaduw palette in Her Cocoa, die uit prachtige bruintinten bestaat die echt voor iedereen geschikt is.

Rihanna introduceert haar perfecte palet van rijkelijke herfst kleuren een reeks uitgesproken, gewaagde doch klassieke tinten, finishes en tools, omhuld in een metallic warme rosé gouden verpakking. Lipstick in deep raisin, orange frost, creamy nude en de levendige rood van RiRi Woo samen met glanzende Lipglass, terwijl ogen in soft en smoky cocoas contrasteren en complementeren met een stralende huid gehighlight met Diamonds Cream Colour Base en Powder Blush in Bad Girl Gone Good. Je kunt zeker zeggen dat het een prachtige herfst collectie is!

 photo Riri1_zps87a86fef.png

Het Eyeshadow X 4 palette in de kleur Her Cocoa ziet er echt geweldig uit. Ik was echt meteen verliefd op de prachtige bruin tinten. Het is eigenlijk een heel veilig palette dat voor iedereen perfect te dragen is, want de tinten zijn gewoon prachtig basic. En het palette, ja dat is echt een prachtige aanwinst voor je make-up collectie. Zeker niet een palette dat je ergens weg stopt in de kast.

 photo Riri2_zps05159265.png

 photo Riri4_zpsbb60af15.png

Swatches zijn perfect in orde. De pigmentatie is zeker goed in orde en de oogschaduws hebben een heerlijke structuur waarmee je goed kan werken. Aanbrengen gaat zonder enige slag of stoot en blenden gaat ook heel gemakkelijk.

De kleuren van links naar rechts: Whisper Peach, Rev. Retrospeck, Woodwinked, Mulch Rev. 2

 photo Riri6_zps8ce95ebf.png

 photo Riri5_zpsfc888bdc.png

Ziet het er niet prachtig uit, alle kleuren zijn hier gebruikt. Woodwinked op het gehele ooglid, Mulch Rev. 2 in de crease, Retrospeck in de ooghoeken en Whisper Peach op het wenkbrauwbot.

 photo Riri3_zps5731509c.png

Ben je net zo enthousiast of nieuwsgierig als mij naar de RiRi Hearts MAC Fall Collection dan moet je nu echt naar de winkels gaan, want vanaf oktober is het te bewonderen en natuurlijk te kopen. Het palette is helaas niet goedkoop, voor dit pareltje betaal je € 42,- maar dan heb je zeker een juweeltje van een oogschaduw palette in je collectie zitten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Ik vind het paletje erg mooi, maar ik vind die verpakkingen echt niet mooi. Maar dat ligt denk ik aan mij, want iedereen vind het mooi.

  2. Goed dat jij er blij mee bent en dat de kwaliteit in orde is. Heb er minder lovende dingen over gelezen, maar ik ben blij dat de quad toch meevalt :-)

  3. Hmm, ik weet niet hoor. Mooie neutrale kleuren, maar ik zou er never nooit geen 42 euro voor betalen. Ik heb kleuren van Inglot en zelfs Catrice die volgens mij beter gepigmenteerd zijn.

  4. “Ben je net zo enthousiast of nieuwsgierig als mij” Dat moet “als ik” zijn… (sorry ik wil niet vervelend zijn, ik wijs alleen op een foutje)
    Het is wel een heel mooi palette :)
    xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *