Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

Automatische concepten

Een paar weken geleden vertelde ik jullie al over de nieuwe Rimmel Wonder’Swipe eyeliner die ik echt helemaal geweldig vind en bijna iedere dag gebruik. Maar Rimmel komt met nog meer nieuwe eyeliners, namelijk deze Wonder’Proof eyeliners. Je zou denken, wat is hier dan anders aan en dat dacht ik eerlijk gezegd ook.

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

De Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner komt in zes verschillende kleuren en is de eerste eyeliner met een kleurtje die waterproof is! De eyeliners hebben mooie kleuren en hebben een glossy en glinsterende finish. Doordat ze dus waterproof zijn blijven ze wel tot 24 uur lang zitten, tenminste dat beloven ze. Ik ben heel erg benieuwd dus test ze graag uit!

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner
Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

De eyeliners zitten in een vrij standaard verpakking die simpel maar handig is. Het zijn echt vloeibare eyeliners die met een applicator van vilt aangebracht worden. Wel valt mij op dat de applicator vrij dik is en niet een spits puntje heeft om ook een hele dunne lijn mee te zetten. Dat vind ik jammer want dat vind ik juist mooier een dunnere lijn aan het begin en het eind. Vind het ook wel vreemd dat de andere nieuwe eyeliners van Rimmel dat wel hebben.

De applicator bevat genoeg product om een oog te voorzien van een mooie lijn en dat is fijn. Ook droogt de eyeliner redelijk snel zodat je niet een afdruk van de eyeliner aan de andere kant van je ooglid hebt zitten.

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

Zoals ik al zei zijn er in totaal zes verschillende kleuren. Van links naar rechts zie je de kleuren: Sparkly Anthracite, Precious Emerald, Deep Purple, Pure Blue, Shiny Gold en True Copper. Alle kleuren behalve Shiny Gold hebben een goede en dekkende pigmentatie!

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner
Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

De eyeliners werken fijn en zetten meteen een goede intense lijn die ook dekt. Ik heb hier de kleur True Copper gebruikt en ondanks dat het puntje wat dikker is kun je er ook een mooie wing eyeliner mee zetten. De eyeliners blijven inderdaad goed zitten, maar zijn gelukkig wel makkelijk te verwijderen met een goede make-up remover. Tijdens het douchen ging de eyeliner er trouwens niet met water af, maar wel met zeep. Dus ik denk dat ze zeker ook waterproof zijn.

Maar of ze beter blijven zitten met normale omstandigheden als mijn nieuwe geliefde Rimmel Wonder’Swipe eyeliners, nee dat niet.

Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner

Omdat de Rimmel Wonder’Swipe eyeliners meer kleuren hebben en een fijnere applicator zou ik persoonlijk eerder voor die eyeliners gaan, maar als je echt een waterproof eyeliner wilt hebben zijn deze ook prima. De Rimmel Wonder’Proof 24HR Waterproof Colour Eyeliner is vanaf nu te koop bij de drogisterijen en online bij bol.com voor € 9,99. Wat vinden jullie van deze eyeliners?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Dit zou echt zo’n hebbedingetje voor mij kunnen zijn, maar ik houd me in! Ik kan nog niet eens een normale eyeliner zetten boven het oog, dus laten we dat eerst maar eens leren, haha!

  2. Als ik deze eyeliner gebruik duurt het erg lang voor deze droogt, waardoor ik ze niet mooi strak kan houden. Ik doe dit op de kale huid, iemand tips?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *