Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara

Automatische concepten

In Amerika is deze mascara al razend populair, want hij zou echt wonderen doen voor je wimpers. Ik moet eerlijk toegeven dat Rimmel niet mijn favoriete merk is als het om mascara’s gaat, maar de afgelopen tijd timmeren ze hard aan de weg met goede mascara’s zoals de Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara die ik erg fijn vond!

Automatische concepten

De Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara komt uit een bestaande lijn van Rimmel, namelijk uit de ‘Wonder’ collectie. In het verleden hebben deze mascara’s mij niet echt heel erg enthousiast gemaakt dus ben heel erg benieuwd naar deze. Hij ziet er op het eerste gezicht heel mooi en vooral ook luxe uit zoals aangegeven staat op de verpakking.

De mascara belooft een onmiddellijke boost van een soepel, vol volume. Gemaakt met 4 luxueuze oliën die de wimpers verzorgen en versterken. Daarnaast heeft het een paar andere beloftes:

  • Zorgt voor langere, vollere wimpers
  • Wimpers zien er soepel en verzorgd uit
  • Gemaakt met Argan, Maracuja, Marula en Camellia oliën
  • Clump-free, long lasting, smudge-proof, flake-proof en makkelijk te verwijderen

Goed, ik ben heel erg benieuwd en ga hem testen!

Automatische concepten

Als ik het borsteltje zie wordt ik in ieder geval enthousiast, het borsteltje is gemaakt van siliconen haartjes en dat zorgt meestal voor volume en lengte. Ook heeft hij een gebogen borsteltje waardoor je overal gemakkelijk bij kunt. Het borsteltje heeft ook lekker veel mascara op de borstel zitten waardoor ik al met al nu al denk dat het een fijne mascara gaat zijn als je opzoek bent naar volume.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara.

Ja, binnen een paar keer aanbrengen heb je meteen resultaat en mijn wimpers hebben inderdaad lengte en volume, de eerste belofte komen ze dus na. Mijn wimpers zien er ook verzorgd uit, check. Maar een dingetje waar ik me niet helemaal in kan vinden is het klontervrij, ik zie toch duidelijk rechts klontertjes zitten, meerdere zelfs.

Automatische concepten

Ik vind het een fijne mascara en hij ziet er goed uit op mijn wimpers. Maar ik moet als kritische noot wel toegeven dat de mascara klontert en helemaal niet zo makkelijk te verwijderen is. Ik moet echt flink boenen om de mascara te kunnen verwijderen. Wellicht komt het doordat er best veel mascara op je wimpers zit (waardoor ze ook een beetje aan elkaar plakken).

Automatische concepten

Ik vind dat Rimmel een goede poging heeft gedaan met de Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara. Ik snap de hype wel, maar toch vind ik het niet dé mascara. Dan vind ik de nieuwe
Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara een beter alternatief.

De Rimmel Wonder’Luxe Volume Mascara is vanaf nu te koop bij drogisterijen en bol.com (waar die goed in de aanbieding is) voor € 15,99.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Een tijdje geleden (2 jaar) hadden ze een mascara die naar komkommer rook en die vond ik erg prettig maar dit lijkt mij niks. Ga straks mijn favoriete Chanel maar weer halen bij Ici met 40% korting :-)

  2. Voor mij is nog steeds de Too faced, Better than sex mascara de allerbeste! Werkelijk zo’n beetje alles geprobeerd van goedkoop tot duur.. voor mij geen andere meer!

  3. Ik vind m echt fijn. Toevallig vorige week bij DM meegenomen (5.65 euro, Manhattan – naam en verpakking is zelfde).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *