Rimmel Wonder’full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara8_zpsfjc4pbpo.png

Ik stel jullie voor aan de lekkerst ruikende mascara ever. Normaal ruikt een mascara alles behalve lekker, juist heel chemisch. Maar deze mascara ruikt echt heerlijk en als je naar de titel van dit bericht kijkt kun je het waarschijnlijk al wel raden. Juist, de mascara ruikt naar een frisse komkommer! Rimmel komt weer met een nieuwe Wonder’full mascara uit, maar dit keer met vitamines en komkommer.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara1_zps8rztgrjo.png

Rimmel brengt ontzettend veel verschillende soorten Wonder’full mascara’s op de markt waarvan deze de nieuwste is. Ik snap alleen de hype niet echt rondom de Wonder’full mascara’s van Rimmel, want ik vind ze niet echt heel erg fijn. Maar daar zullen de meningen vast over verdeeld zijn, anders bracht Rimmel er niet elke keer nieuwe varianten van op de markt.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara3_zpsjreuxltl.png

’s Ochtends wakker worden is meestal niet mijn favoriete bezigheid. Vaak zien we er dan ook nog wel een tijdje moe uit. Maar niet meer met deze mascara. De nieuwe Wonder’full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber is Rimmel’s eerste mascara, die je ogen opent met een klontervrije wimpervolume, die je wimpers ook nog eens lift en lengte geeft. Je ogen zien er direct vitaler enenergieker uit.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara2_zpsfhly41pk.png

De exclusieve formule met pro-vitamine B5, vitamine E en komkommerextract houdt de wimpers de hele dag door prachtig in model. De lichte, frisse geur zorgt ondertussen voor een extra feel good factor. Een echte energieboost voor in de ochtend die ook geschikt is voor gevoelig reagerende ogen. Daar was ik wel benieuwd naar, want de geur zal vast parfum zijn. Maar ik met mijn gevoelige ogen en lenzen had nergens last van.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara5_zpsnikwipkf.png

De huls is lekker groen van de mascara, dat valt meteen op. Het groene staat natuurlijk voor de komkommer en straalt ook nog eens frisheid uit. Ik vind het leuk gevonden, een groene mascara huls zie je niet vaak en eentje die fris ruikt al helemaal niet.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara6_zpsgakuqr4v.png

Het borsteltje is precies hetzelfde als alle andere Rimmel Wonder’full mascara’s. Het is een grote borstel in de vorm van een zandloper met echte haartjes, dus geen plastic pinnetjes. Dit zijn natuurlijk aan synthetische haren, maar jullie snappen wel wat ik bedoel.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara7_zpsf2jozmnp.png

Rimmel beloofd mooie lange en gesepareerde wimpers met een mooie lift. Dit kan met de speciale Precision Brush van de mascara, die dezelfde vorm heeft als de wimperrand, om de wimpers
perfect naar boven en naar buiten te shapen. De zachte, wimperstrelende borstelhaartjes omhullen elk wimperhaartje met lekker veel volume waarbij ze vanaf de wortel tot het topje zonder klontjes gelift en verlengd worden. Tenminste, dat is wat ze beloven. Normaal vind ik de Wonder’full mascara van Rimmel altijd wat tegenvallen.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara10_zpsqohrk9dz.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara11_zpsl9lzzuyt.png

Mijn wimpers met de Rimmel Wonder’full Wake Me Up Mascara With Vitamins & Cucumber.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara9_zpskaytli5d.png

Mijn wimper zien er erg mooi uit vind ik zelf. Dit keer heeft Rimmel me verrast want deze wimpers hebben wel lekker veel volume en krul. Wel vind ik het jammer dat de wimpers wat aan elkaar blijven plakken. Maar de mascara beloofd niet te klonteren en dat klopt, want ik zie nergens klontjes. De grote borstel vind ik wel weer even wennen en wil het daarom er nog wel eens naast smeren. De mascara blijft ook prima zitten en na een dag zie wel een kleine waas onder de ogen, maar alleen als je goed kijkt.

 photo Rimmel Wonderrsquofull Wake Me Up Mascara4_zpsiyp85u3o.png

Het leukste aan deze mascara vind ik nog wel de geur, die is echt heel erg lekker. Roken alle mascara’s maar zo, wat dat betreft kunnen veel merken daar een voorbeeld aan nemen. De werking van de mascara vind ik prima, maar niet bijzonder. Rimmel maakt wel al haar beloftes waar en dat is fijn. De mascara is er in twee varianten black en ultra black, beiden te koop voor € 13,99 vanaf eind juli bij de drogisterijen. Bij bol.com is er een leuke actie van 2 + 1 gratis op alle Rimmel make-up!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  manon
  21 juli 2015 at 15:16

  Wat een mooie mascara! Grappig van de geur!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 juli 2015 at 15:16

  Wat leuk dat de mascara lekker ruikt en de felle groene huls valt zeker op! Het effect vind ik er ook mooi uitzien!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Simone
  21 juli 2015 at 15:29

  Ik heb hem ook, hij ruikt inderdaad lekker!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 juli 2015 at 15:34

  Ik vind deze met arganolie eigenlijk wel fijn

 • Reply
  Naomi
  21 juli 2015 at 15:36

  Ziet er goed uit!

  x

 • Reply
  Shaz
  21 juli 2015 at 15:46

  Best bijzonder, maar ik geef toch liever de voorkeur aan ‘geurloze’ mascara’s.

 • Reply
  Amy
  21 juli 2015 at 15:54

  Ik ben nu wel erg benieuwd geworden naar de geur! Ik word zelden enthousiast over mascara’s maar als een mascara lekker ruikt én nog eens geschikt is voor gevoelige ogen dan trek je me meteen over de streep. En moest het effectief helpen in de ochtend om beter wakker te raken, waarom niet hé? ;-)

 • Reply
  Amelie
  21 juli 2015 at 15:59

  Ik vind Rimmel mascara’s eigenlijk nooit heel bijzonder…

 • Reply
  Margot
  21 juli 2015 at 16:17

  Wat grappig dat hij zo goed ruikt!

 • Reply
  Denise
  21 juli 2015 at 16:29

  Wat grappig dat deze mascara lekker ruikt!

 • Reply
  Danielleeee
  21 juli 2015 at 16:58

  Deze mascara ziet er heel goed uit !

 • Reply
  Desiree
  21 juli 2015 at 17:13

  Wat grappig dat die mascara lekker ruikt! Prachtige foto’s heb je gemaakt.

 • Reply
  Stephanie
  21 juli 2015 at 19:04

  Haha wat grappig! Ik heb eerlijk gezegd nog nooit aan mijn mascara geroken maar met deze moet je dat dus zeker wel proberen haha. Goede review :)

 • Reply
  Nicole
  21 juli 2015 at 19:09

  Wat grappig zeg dat ‘ie een lekkere geur heeft. Ik vind het effect eigenlijk wel mooi!

 • Reply
  Femke
  21 juli 2015 at 19:43

  Lijkt me een fijne mascara.. Het effect ziet er in ieder geval mooi uit :-)!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  21 juli 2015 at 19:45

  Wat een leuke mascara. Leuk kleurtje!
  Ik ben benieuwd naar de geur! :D

 • Reply
  Dionne
  21 juli 2015 at 19:56

  Wat een fijne review! Ziet er goed uit!

 • Reply
  Kelly
  21 juli 2015 at 20:14

  Wat bijzonder van de geur! Het lijkt me een fijne mascara.

 • Reply
  Mariska
  21 juli 2015 at 21:25

  Wat grappig dat ze er ook een geur aan ‘gehangen’ hebben, dat heb ik ook nog nooit eerder gehoord! En komkommer ruikt wel erg lekker :) Vind het resultaat ook niet slecht moet ik zeggen!

 • Reply
  chucky1012
  21 juli 2015 at 21:34

  Zo speciaal door de geur.
  De volume is goed te zien.

 • Reply
  Amy
  21 juli 2015 at 22:23

  Het effect is mooi!

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  22 juli 2015 at 10:33

  Heb ‘m ook! Ben echt een fan van de geur :)

 • Reply
  Andréa
  23 juli 2015 at 19:21

  Ziet er goed uit en ik ben nu erg benieuwd naar de geur ;)
  x

 • Laat een reactie achter