Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara1_zps5257c3fb.png

Overal waar arganolie in gestopt wordt lijkt een hype te worden. We hebben het al veel terug gezien voor het haar, maar nog niet eerder in een mascara. Rimmel introduceert haar eerste mascara met een toegevoegde olie die ervoor moet zorgen dat je wimpers helemaal vrij zijn van klontjes zodat ze perfect glad zijn!

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara_zps73557cd0.png

Klontjes in je mascara, dat is echt not done en zelf word ik er ook niet echt vrolijk van. Daarom komt Rimmel met een nieuwe forumule die het klonter proces moet gaan tegenhouden. Het resultaat is prachtig gladde en volle wimpers! Dit komt door de toegevoegde arganolie uit Marokko.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara2_zps9dc2fe53.png

Het is een unieke en verzorgende formule die zich direct aan je wimpers hecht en snel droogt. Dit is omdat je wimpers dan geen tijd hebben om elkaar te kunnen plakken. De formule is ook zo gemaakt dat je wimpers zacht en flexibel aan blijven voelen, ook met een flinke laag mascara op.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara3_zps80aadb76.png

Natuurlijk speelt het borsteltje ook een grote rol in het proces tegen de klontjes. Het is een Ultra-Flexible Brush die heel gemakkelijk alle haartjes van je wimpers meepakt. Ze voorzien je wimpers van een dun laagje en separeert het wimper voor wimper. Door de snel drogende formule zijn je wimpers zo droog en kunnen de wimpers niet aan elkaar vast plakken.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara4_zpsefe650aa.png

Het borsteltje is van plastic en heeft vele kleine haartjes. Wat ik bijzonder vond is dat het einde eigenlijk helemaal niets bevat. Ik snapte het nut daar niet helemaal van. Maar met de acherkant kan je wel gemakkelijk de laatste kleine wimpertjes van een kleurtje voorzien.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara5_zps0ff56977.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara6_zps5064633e.png

Mijn wimpers met de Rimmel Wonder’full mascara met arganolie.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara7_zps80f6c627.png

De wimpers zien er – vind ik zelf – erg mooi uit. Het resultaat is heel subtiel en natuurlijk. De wimpers zijn vrijwel allemaal van elkaar gescheiden, hebben een mooie krul en zwarte kleur. Van klontjes kan ik niets ontdekken dus het werkt inderdaad!

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara8_zpsd109dead.png

Zelf was ik stiekem een beetje bang dat door de olie die aan de mascara is toegevoegd hij snel zou gaan vlekken onder de ogen maar daar is helemaal niets van waar. Wel brokkelt hij heel licht af gedurende dag. Je moet dus aan het einde van de dag wel een paar keer de spiegel checken of je niet allemaal stukjes mascara rondom je ogen hebt zitten. Voor de rest geeft deze mascara een heel natuurlijk effect en brengt het gemakkelijk aan.

 photo Rimmel-Wonderfull-Mascara9_zpsbeda0b64.png

De Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie kan ik je zeker aanraden als je van een subtiele look houdt zonder klontjes. Zelf zou ik voor toch iets meer volume kiezen, maar deze mascara belooft ook niets qua volume, dus dat kan ik de mascara niet kwalijk nemen. Hij heeft een prachtige strakke huls en werkt heel prettig. Het enige nadeel dat ik kan noemen is dat hij gedurende de dag begint af te brokkelen. De Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie is vanaf augustus te koop bij de drogisterijen voor € 13,49 per stuk!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Alleen al doordat er argan olie in zit zou je er bijna voor gaan! Jammer dat hij later op de dag gaat brokkelen. Het borsteltje ziet er superfijn uit. Ik hou van plastic borsteltjes, ik zou niks anders meer willen. Mss ooit eens met een 1+1 gratis actie ofzo. Ik zou er geen €13,49 voor over hebben. ;-)

  2. De verpakking vind ik erg leuk en ook het feit dat hij redelijk subtiel is, is altijd wel handig. Ik draag zo goed als elke dag mascara, dus eentje met extra verzorging is dan mooi meegenomen. xxx Lucinda

  3. Prachtige huls! Hij ziet er luxe uit en ook het effect is mooi natuurlijk. Ook ik zou graag iets meer volume willen hebben in een mascara, maar ik moet zeggen dat ik toch wel heel benieuwd naar deze mascara ben :).

  4. ooh spijtig… Ik zou hem heel graag willen kopen, maar ik werk een hele dag dus ik moet wel een mascara die de hele dag vlekkeloos blijft zitten. Ik wil niet op een huisbezoek gaan met semi panda ogen omdat de mascara afbrokkelt.

  5. Ohh ik heb hele gevoelige, kwetsbare wimpers die bij het minste geringste afbreken. Ik kan wel een verzorgende mascara gebruiken! Ik hou de acties in de gaten, dan ga ik hem zeker eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *