Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner To Shadow

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Een tijdje geleden kreeg ik van Rimmel deze doos vol met nieuwe eyeliners. In totaal krijgt Rimmel er 15 nieuwe eyeliners bij in verschillende kleuren met een toffe glitter. Ik vind ze zelf echt ontzettend gaaf en hoop nu maar dat ze ook van goede kwaliteit zijn!

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Een twee in één liner, wat moet je je daar eigenlijk van voorstellen? Dat was het eerste wat ik dacht tenminste. Dat het een eyeliner is, is duidelijk maar wat is de andere functie? Nou je kunt de eyeliner ook uitvegen met een oogschaduw als resultaat. Nou moet ik zeggen dat ik dat een beetje zonde vind en het waarschijnlijk toch nooit ga gebruiken, maar het idee is leuk. Maar ik zou het gewoon lekker bij een eyeliner houden.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

In totaal zijn er dus 15 verschillende kleuren en ze hebben allemaal een glitter finish wat ik zelf heel erg leuk vind. De eyeliner (en dus ook oogschaduw) belooft tot 10 uur te blijven zitten en maakt je look helemaal af.

De verpakking ziet er gewoon simpel en klassiek uit, zoals we gewend zijn van een eyeliner. Wel is handig dat de dop dezelfde kleur heeft als de eyeliner.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

De eyeliner heeft een spitse vilten tip waarmee je heel gemakkelijk en precies kan werken. Het ‘kwastje’ heeft genoeg product op zich om één oog mee te voorzien van een eyeliner en dat is prima. Ook zit er niet te veel aan het kwastje zodat je geen mooie strakke lijn kan zetten. Laten we naar de swatches gaan kijken.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Van links naar rechts zie je de kleuren: Out Out (2x), Fashun, Locked’n’Loaded, Cool Af, Crave Me, Slay en Front Stage. Later kwam ik er pas achter dat ik een aantal kleuren dubbel had gekregen, vandaar dat sommigen er twee keer tussen zitten. Maar mijn eerste indruk is positief! De kleuren hebben een goede pigmentatie en een mooie kleur. Alleen Crave Me en Slay hebben een wat waterige finish.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Hier zie je de kleuren van links naar rechts: Don’t Be Shook, Kha-Ching, Crush On You, Ballin’ (2x), So Savage en Mega Hottie. Ook deze kleuren die wat minder donker zijn doen het goed in de pigmentatie. Alleen Crush On You is wat minder en wat waterig.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner
Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Hier draag ik de kleur Cool Af die paars met blauw is, ontzettend mooi! De eyeliner blijft de hele dag goed op zijn plek zitten, maar ik merk wel dat de intensiteit van de eyeliner gedurende de dag afneemt. 10 uur klinkt heel erg lang, maar als het tot ongeveer 10 uur goed blijft zitten is het aan het eind van de dag wel minder.

Gelukkig ziet het er aan het eind van de dag nog steeds goed uit en heeft het nog dezelfde vorm, alleen wel iets minder intens, maar dat is naar mijn menig ook wel oke.

Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner

Ik vind de Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner echt ontzettend leuk en ook zeker een mooie aanvulling op het Rimmel assortiment. Even wat anders die verschillende kleuren eyeliner. De Rimmel Wonder’ Swipe 2-in-1 Liner kost € 10,99 wat ik best nog wel wat geld vind en is te koop bij de drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze eyeliner?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik heb er twee gekocht en ben erg content mee. Heb ze in Duitsland gekocht bij DM (Rimmel heet daar Manhattan, maar de namen vd kleuren zijn wel gewoon identiek). Ze kosten daar ongeveer de gelft vd Nederlandse verkoopprijs.

    Aanraders

    1. Manhattan heeft toch heel andere producten dan rimmel hier. Ook de verpakking is heel anders dus het is niet exact hetzelfde.

      1. Daar vergis je je (gelukkig).. alle manhattan producten zijn écht identiek aan rimmel! Ga es kijken in een dm! Of Google natuurlijk ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *