Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation5_zpsrvkvmnv1.png

Deze foundation kennen we vast allemaal wel, een paar jaar geleden lanceerde Rimmel de Wake Me Up foundation en iedereen was fan. Hij had een fijne structuur en een fantastische dekking waardoor je zonder zorgen meteen de deur uit kon gaan. Nu een paar jaar later vond Rimmel het tijd voor een vernieuwing, het is nog steeds de vertrouwde Wake Me Up foundation maar dan met toegevoegde Vitamine C.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation_zpssyflfouo.png

Om even jullie geheugen op te frissen, de Rimmel Wake Me Up foundation is een foundation met een zachte structuur die moeiteloos dekt. De schitterende pareldeeltjes geven de huid een prachtige en gezonde gloed. In de formule zitten peptiden verwerkt zodat de elasticiteit van de huid hersteld wordt en beschermd de huid met een SPF15.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation1_zpsfpxopden.png

Maar in de vernieuwde variant zit ook Vitamine C verwerkt, naast alle oude beloftes die ook nog van kracht zijn op deze foundation. Vitamine C is een populair ingrediënt bij cosmetische producten, omdat het een krachtige anti-oxidant is die je huidbarrière beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Hierdoor wordt de weerstand van de huid verhoogd en heeft het dus meer tijd om te stralen, waardoor je er ’s ochtends na het aanbrengen van deze foundation geweldig uit ziet.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation2_zpsvyhfpci2.png

De vernieuwde foundation moet de oude gaan overnemen, deze is dus straks niet meer te koop. Maar volgens mij zit er in werking die je meteen ziet geen verschil. De Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue foundation komt er in vijf verschillende kleuren:

 • 100 Ivory
 • 200 Soft Beige
 • 201 Classic Beige
 • 300 Sand
 • 400 Natural Beige

Ik heb de twee lichtste kleuren om voor jullie te testen.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation4_zpsfuomeago.png

Op de achterkant van de glazen fles vind je nog wat korte informatie over het product. Het is een foundation die zichtbaar je huid wakker maakt en dus een wakker effect geeft. Hij geeft een mooie glow aan het gezicht en dekt perfect zonder er onnatuurlijk uit te zien. Het anti-fatigue (anti-vermoeidheid) zie je meteen en wordt ondersteund door Vitamine C en peptiden. Aldus de verpakking.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation6_zpspoj7bt6e.png

De foundation zit in een mooie glazen flacon die stevig aanvoelt. De inhoud is 30 ml wat gewoon normaal is voor een foundation en waar je zeker een tijdje mee vooruit kunt. De handige pompdop brengt geleidelijk het product naar boven en werkt hygiënisch en makkelijk. De dop sluit stevig waardoor je je geen zorgen hoeft te maken dat de dop er af vliegt en al je spullen onder de foundation komen.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation7_zpsgaeenmdi.png

De dop is gewoon standaard, zoals we hem kennen van foundations, helemaal prima. Hij werkt gedoseerd en makkelijk.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation8_zpsavmqxjit.png

Links zie je de foundation in de kleur 100 Ivory en rechts 200 Soft Beige. Beide kleuren vind ik nog best wel ver uit elkaar liggen qua kleur, ben stiekem ook wel benieuwd wat de andere kleuren doen.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation9_zpscumxaipp.png

De foundation heeft een iets dikkere structuur dan een normale foundation, maar totaal niet hinderlijk. Je kan er nog steeds heel gemakkelijk mee werken. Hier zie je het kleurverschil tussen beiden ook goed. Ze hebben een goede dekking en zien er op het eerste gezicht niet heel erg geel of oranje uit.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation10_zps2nwjbjjc.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation11_zps5saqcec3.png

Mijn gezicht met de Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue foundation in de kleur 100 Ivory, de lichtste kleur. Ik moet zeggen dat het er op het eerste gezicht erg mooi uitziet. De kleur klopt, hij brengt prima aan en hij heeft een vrij goede dekking. Maar toch als je wat dichterbij gaat kijken vind ik dat je hem vrij goed ziet zitten en dat vind ik niet zo mooi, voor mij is dat stiekem toch wel een beetje een no-go. Het is niet heel erg storend, maar ik heb foundations die je niet ziet zitten. Het komt ook vast een beetje door het dekkende effect.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation12_zpsbxcky5ee.png

Met alle make-up ziet het er echt prima uit, maar het stoort me toch een klein beetje dat je bij mijn t-zone hem ziet zitten. Voor de rest voelt hij fijn aan op de huid, je voelt hem niet zitten en laat ook geen vervelend voelend laagje achter op mijn gezicht. De houdbaarheid is gemiddeld, hij houdt het niet de hele dag uit maar toch wel een hele tijd. Maar aan het eind van de dag is hij op mijn t-zone wel verdwenen, maar hij doet ook geen beloftes over de houdbaarheid. Waar hij wel beloftes over doet is het wakkere, anti-vermoeidheid effect. Ik vind dat ik er best wakker en ‘stralend’ uit zie, dus daar werkt hij wel voor.

 photo Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation3_zpsrgtshdr7.png

Ik vind het eigenlijk een prima foundation afgezien van dat je hem een klein beetje ziet zitten op de t-zone. Ik denk dat dat komt omdat het een vrij dekkende foundation heeft en volgens mij hebben alle dekkende foundations hier wel last van. Hij doet zijn werk goed en de kleur is goed van kleur en vrij licht. De vernieuwde Rimmel Wake Me Up Anti-Fatigue Foundation is vanaf dit voorjaar te koop bij de drogisterijen voor € 12,99 wat ik een mooie prijs vind.

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Denise
  22 maart 2015 at 10:28

  Mooie en fijne review! Duidelijke foto’s ook! Ik denk dat ik ‘m niet zou aanschaffen, vind het persoonlijk niet heel fijn wanneer je foundation ziet zitten. Iets minder dekkend mag ook!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  22 maart 2015 at 10:39

  Wat een mooie foundation, perfect als je wat meer dekking zoekt. Ik vind het resultaat mooi, je ziet hem wel iets zitten inderdaad, maar het is niet storend.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sofie
  22 maart 2015 at 10:44

  Duidelijke review! Lijkt me een fijne foundation voor die prijs.

 • Reply
  Margot
  22 maart 2015 at 10:46

  jammer dat je ‘m wel een beetje ziet zitten. Verder klinkt hij wel fijn.

 • Reply
  Mariëlle
  22 maart 2015 at 11:32

  Het zien zitten vind ik jammer maar eigenlijk stoor het me helemaal niet op je foto’s! Klinkt verder goed en wie wil er nu niet fris uit zien :)

 • Reply
  Nicolish
  22 maart 2015 at 11:39

  Hmm hij ziet er opzich niet verkeerd uit maar ik denk dat de gewone versie net ietsjes mooier is!

 • Reply
  Naomi
  22 maart 2015 at 11:40

  Jammer dat je hem ziet zitten :(.. was er benieuwd naar, omdat ik hem al een tijdje niet meer zag liggen!

 • Reply
  Kelly
  22 maart 2015 at 12:43

  Jammer zeg, ik heb hem ook al eens willen proberen maar voor mij was hij veel en veel te donker. Zelfs de lichtste kleur!

 • Reply
  Lydia
  22 maart 2015 at 12:51

  Erg jammer dat je hem ziet zitten … Ik hou daar zelf helemaal niet van, het moet er wel natuurlijk uit blijven zien.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 maart 2015 at 12:55

  Wat jammer dat je hem ziet zitten bij je t zone

 • Reply
  Natalie
  22 maart 2015 at 13:50

  Heel jammer dat je hem ziet zitten. Ik vond persoonlijk de oude versie ook geen succes.

 • Reply
  Marloes
  22 maart 2015 at 15:03

  Ik ben wel benieuwd naar de foundation. Wel jammer dat je hem een klein beetje ziet zitten! Vind hem er zo op de foto goed uit zien bij je!

 • Reply
  Nienke
  22 maart 2015 at 15:50

  Op de foto’s stoor ik me er niet aan dat je hem ziet zitten, maar misschien is dat in het echt wel. Ik ben nog steeds op zoek naar dé goede foundation voor mij en wil deze misschien toch wel proberen :)

 • Reply
  Bianca
  22 maart 2015 at 16:16

  Je ziet hem inderdaad wel een beetje zitten, hij is gewoon wat te dekkend voor je denk ik. Toch zal dit voor veel mensen wel een fijne foundation zijn. Mooie verpakking ook weer! :)

 • Reply
  Marie Beauty
  22 maart 2015 at 16:18

  Op de foto’s stoort het me niet dat je hem ziet zitten! Hij lijkt me vooral heel erg fijn !

 • Reply
  chucky1012
  22 maart 2015 at 17:24

  Mooi en luxe flessen.
  De teinten geven je een natuurlijke look ;-)

 • Reply
  Danielle
  22 maart 2015 at 17:31

  Fijne review! Ik denk dat dit niet de foundation voor mij is.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  22 maart 2015 at 18:34

  Hmm, ik ben niet zo’n fan van foundation met een plamurig effect, liever iets natuurlijker..

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  22 maart 2015 at 19:42

  Ik glim snel op mijn t-zone en als ik dit lees is het waarschijnlijk dan ok niets voor mij. Bij mij zal hij het dan niet de hele dag uithouden en ik heb er een hekel aan dat je de foundation ziet liggen.

 • Reply
  Amelie
  22 maart 2015 at 19:45

  Dat ziet er goed uit! Veel britse youtubers zijn hier fan van!

 • Reply
  Lys
  22 maart 2015 at 21:05

  Klinkt als een fijne foundation, maar ik ben eerlijk gezegd ook niet zo fan van foundations die je goed ziet zitten!

 • Reply
  Marissa
  22 maart 2015 at 22:46

  Ik heb de oude variant, maar ik ontdekte toen ik hem op mijn gezicht had dat die glitters er in heeft. Dat zal dan wel het ‘wake me up’ effect zijn, maar dat is voor mij echt de grootste no go van een foundation..

 • Reply
  Andrea
  23 maart 2015 at 19:35

  Zitten er ook shimmers in? In de oude versie vond ik dat heel erg opvallen als ik in de zon stond, haha.
  x

 • Laat een reactie achter