Rimmel Volume Colourist Mascara

Rimmel Volume Colourist Mascara

Rimmel slaat een hele nieuwe weg in met deze mascara. Normaal is een mascara om je wimpers te verlengen en meer volume te geven. Dat doet deze mascara ook maar heeft nog een extra functie die ik zelf nog niet eerder bij een mascara heb gezien. Hij kleurt namelijk je wimpers donkerder, zodat je je zonder mascara niet meteen zo naakt hoeft te voelen en toch nog een beetje het idee van mascara hebt!

Rimmel Volume Colourist Mascara

Veel mensen voelen zich heel erg naakt zonder mascara en gaan daarom niet graag zonder mascara de deur uit. Als mensen zonder make-up de deur uit willen gaan brengen ze vaak toch nog snel even een laagje mascara aan omdat dit zoveel doet voor je uitstraling. Zelf herken ik het probleem niet echt omdat ik zwarte wimpers van mezelf heb, maar voor degenen die blonde wimpers hebben is het uitkomst!

Rimmel Volume Colourist Mascara

Het semi-permanente lash-tint complex in de mascara maakt de ‘naakte’ wimpers elke keer wanneer je de mascara aanbrengt geleidelijk aan zwarter, zodat na 2 weken van regelmatig gebruik, je
kale wimpers er van de wortel tot aan het puntje donkerder uitzien! Klinkt goed al zeg ik het zelf. Wel jammer dat ik niemand heb om dat op te testen, want ik weet zo niet wie er in mijn omgeving blonde wimpers heeft. Dan gaan we maar kijken naar de werking van de mascara als mascara zelf.

Rimmel Volume Colourist Mascara

De verpakking van de mascara ziet er erg mooi uit en heeft de herkenbare Rimmel vormen. Het is een handzame mascara met een prima formaat. De mascara bevat 11 ml wat een normale inhoud is voor een mascara. Op de achterkant van de mascara vinden we nog iets meer informatie en de kleur, die zwart is. Er zijn trouwens twee kleuren 001 Black en 002 Extreme Black.

Rimmel Volume Colourist Mascara

De unieke combinatie van een crèmige, ultra-zwarte formule en het lash-tint complex met natuurlijke kleurstoffen bieden een dag lang resultaat. Hoe vaker je het gebruikt, hoe meer natuurlijke kleurstoffen aan je wimpers afgegeven worden, waardoor deze er steeds donkerder gaan uitzien en je ogen laten opvallen! Na verloop van tijd wordt het lash-tint complex met natuurlijke kleurstof de kleur van je kale wimpers geleidelijk donkerder zodat ze bij regelmatig gebruik na 2 weken, van de wortel tot het puntje, beter zichtbaar zijn. De niet-permanente tint zal na het laatste gebruik langzamerhand vervagen. Het effect is dus niet blijvend, maar moet je wel onderhouden door de mascara regelmatig te gebruiken.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Goed, dat is dus de belofte van de formule die ik helaas niet kan testen, maar ik moet wel zeggen nu ik de mascara een week gebruik het idee heb dat de uiteindes van mijn wimpers iets donkerder zijn. Maar echt goed vastleggen kan ik dat helaas niet met mijn wimpers. Naast dat de mascara je wimpers semi-permanent kleur belooft het ook nog eens een hele goede volume mascara te zijn voor de momenten wanneer je wél mascara wilt dragen.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Het borsteltje van de mascara is een simpele borstel met een standaard borsteltje die wat smaller is dan normaal en loopt af in grootte. Er zit redelijk wat mascara op de borstel zelf waardoor ik denk ik best wat product dus volume vanaf komt. Verder zie ik geen klonters of andere stukjes, ben erg benieuwd naar het resultaat.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Mijn wimpers met de Rimmel Volume Colourist mascara.

Rimmel Volume Colourist Mascara

Ik moet zeggen dat ik de mascara er erg mooi en natuurlijk uit vind zien. Er had wel íets meer volume bij gemogen maar dat is natuurlijk persoonlijk. Mijn wimpers voelen ontzettend zacht en buigzaam aan en zien en natuurlijk uit zonder klontjes of stukjes. Ik heb expres één laagje mascara aangebracht voor het effect. Wil je een heftiger effect kun je hem nog wat meer aanzetten. De houdbaarheid laat wel een beetje de wensen over. Hij zorgt toch een beetje voor een panda effect aan het einde van de dag. Ook heb ik er een half uurtje mee op de bank geslapen en toen zat er helaas meer mascara onder mijn ogen dan op mijn wimpers…

Rimmel Volume Colourist Mascara

Over de mascara zelf ben ik aardig te spreken, jammer dat ik zelf al hele zwarte wimpers heb en dus niet goed het donker worden van de wimpers kan testen. Maar het idee is zeker heel erg leuk! De mascara is trouwens ook makkelijk te verwijderen met een make-up remover en de semi-permanente kleur slijt er zelf weer af. De Rimmel Volume Colourist Mascara is bij de drogisterijen en online te koop voor € 14,49 wat een prima prijs is. Wat vinden jullie van het idee van een mascara met een semi-permanente kleur?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  chucky1012
  30 april 2016 at 08:19

  Goede en eerlijke review!
  Ik zou het de prijs niet waard vinden omdat het al na een halfuurtje onder de ogen zit.

  Xoxo

 • Reply
  BeautyOpinie
  30 april 2016 at 08:59

  Wat een leuk idee van Rimmel! Ik denk dat dit best voor veel meiden handig is. Alleen zelf zou ik hem niet zo snel kopen, alleen al omdat ‘ie niet zo lang blijft zitten. Dat heb ik ook vaak met goedkope mascara’s en vind ik super vervelend.

 • Reply
  Varenka W
  30 april 2016 at 09:20

  Wat fijne review, hier was ik al benieuwd naar.
  Zodra je je mascara op je wimpers aanbrengt is dat al semi permanent.
  Maar ik begrijp wat Rimmel probeert te vertellen.
  Zelf vind ik dat onzin.
  Dat kleine vleugje kleur dat uiteindelijk blijft zitten slijt er ook meteen dus weer af.
  Nee daar heb je wat aan met blonde wimpers….
  Haha dat klinkt niet zo enthousiast, maar ben wel heel tevreden over het gewone “ding wat ie moet doen” resultaat hoor.

 • Reply
  Mariëlle
  30 april 2016 at 10:18

  Ik houd wel van opvallende wimpers, maar volgens mij zijn die van mij ook al aardig donker van zichzelf!

 • Reply
  Chantalle
  30 april 2016 at 11:08

  Wat een fijn review! Ik vind het resultaat echt heel mooi.

 • Reply
  Nienke
  30 april 2016 at 11:56

  Wat een goede eerlijke mening, ik mag hem binnenkort ook testen, nu nog wachten op m’n pakketje, dan kan ik hem ook onder de loep nemen!

 • Reply
  Danielleeee
  30 april 2016 at 14:16

  Lijkt me een erg fijne mascara !

 • Reply
  Natalie
  30 april 2016 at 14:42

  Ik was heel erg benieuwd naar deze mascara, ben dus blij dat je zo’n fijn review hebt geschreven! Ik denk dat ik hem nog wel ga kopen!

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  30 april 2016 at 14:49

  Wat een prachtige mascara! Geeft echt een mooi effect! xx

 • Reply
  Mariska
  30 april 2016 at 16:34

  Duidelijk verschil, ziet er toch wel mooi uit vind ik!

 • Reply
  femketje
  30 april 2016 at 18:26

  mooie basic mascara :D

 • Reply
  Mariska
  30 april 2016 at 18:45

  Naar deze mascara was ik al erg benieuwd geraakt, je ziet er ook over op tv etc. Ben wel benieuwd of hij je wimpers ook echt donkerder maakt. Jammer dat hij afgeeft.

 • Reply
  Rilana
  30 april 2016 at 19:47

  Ik vind het er mooi uitzien! :-)

 • Reply
  Joyce - LemonyLife
  1 mei 2016 at 10:36

  Wat jammer dat je het andere niet hebt kunnen testen! Was het geen idee geweest om een bezoeker te vragen?

 • Reply
  Aarti
  1 mei 2016 at 19:20

  Lijkt me een fijne mascara. Ga deze zeker halen. Liefs Aarti

 • Reply
  beautifulday4makeup
  3 mei 2016 at 12:22

  Ik ga deze binnenkort ook uitproberen. Ben er al erg benieuwd naar

 • Reply
  Nicole
  3 mei 2016 at 17:41

  Fijne review! Ik ga hem binnenkort ook eens testen en mijn wimpers zijn super blond dus ik ben benieuwd of het werkt.

 • Laat een reactie achter