Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Velvet Matte Nail Polish

 photo Rimmel-Velvet-Matte_zps2fe98ece.png

Matte nagellak heb ik al een hele tijd niet meer voorbij zien komen. Maar Rimmel blaast de matte nagellak nieuw leven in. Volgens Rimmel gaat dit seizoen echt over matte-itude en daar passen deze matte nagellakjes perfect tussen! Ze zijn er in 5 donkere en mysterieuze kleuren en stiekem vind ik ze echt heel erg gaaf!

 photo Rimmel-Velvet-Matte2_zpsed733bbd.png

Een echte matte nagellak zie je niet veel, vaak was het de topcoat die het moest doen. Maar nu heb je gewoon een lak die meteen je nagels voorziet van een matte kleur. De formule laat de glanzende lak – als je hem aanbrengt – snel veranderen in een matte finish.

 photo Rimmel-Velvet-Matte3_zps9ba8a49e.png

De kleuren zijn speciaal gekozen voor het herfst en winterseizoen en ik vind ze echt heel goed passen bij het matte effect, dat zul je zometeen bij de swatches ook wel zien. Rimmel heeft ook aandacht besteed aan de verpakking. Deze kennen jullie al wel maar ziet er net wat luxer uit dan alleen het flesje met de smalle dop. Ook het lettertype van de Velvet Matte ziet er chique uit. Alsof je echt een high end product in handen hebt.

 photo Rimmel-Velvet-Matte4_zps619adde4.png

Het kwastje van Rimmel vind ik altijd heel erg fijn, lekker breed met een ronde onderkant zodat je heel makkelijk je nagels kan lakken zonder echt te knoeien. Maar voor de pink is het borsteltje net iets te breed bij mij. De structuur is fijn van deze lak. Vaak met matte lakken drogen ze snel uit maar daar hebben de Rimmel Velvet Matte nagellakken geen last van. Op de nagels zijn ze snel droog en het matte effect is er binnen een seconde of 10. Ligt er natuurlijk aan hoeveel laagjes en hoe dik je het aanbrengt. De lakken dekken heel goed, bij de meeste heb je eigenlijk maar 1 laagje nodig.

 photo Rimmel-Velvet-Matte5_zps37bfbb17.png

Sumptuous Red, rood vind ik de kleur niet echt maar meer paars. Ik vind het een prachtige luxe kleur die perfect bij de herfst trend past! Deze lak heeft twee laagjes.

 photo Rimmel-Velvet-Matte7_zpsd486efec.png

Purple Opulence, een prachtige donker paarse kleur die heel chique staat met het matte effect. Ook deze lak heeft twee laagjes en de pink maar één.

 photo Rimmel-Velvet-Matte8_zpsea5e5f3e.png

Midnight Kiss, de kleur zo donker als de nacht maar perfect om je geliefde te zoenen! Een prachtige kobalt blauwe kleur die dekt met twee laagjes.

 photo Rimmel-Velvet-Matte9_zpsc7245afa.png

Matte-itude, alsof het een schoolbord is om op te tekenen. Deze zwarte lak ziet er heel charmant uit en dekt met één laagje.

 photo Rimmel-Velvet-Matte6_zps1e5286d1.png

Velvet Touch, is zwart je toch nog iets te heftig, dan kan je ook prima voor deze grijze variant gaan! Ook deze dekt met één laagje.

 photo Rimmel-Velvet-Matte1_zpsf61d7386.png

Ik vind deze lakken echt heel erg mooi, dekken goed, brengen fijn aan het blijven goed zitten. Wel jammer vind ik dat het matte effect gedurende de dagen een stuk minder wordt waardoor ik hem hooguit twee dagen zou dragen. De matte nagellak hebben we een tijd niet gezien maar ik ben blij dat ze terug zijn want ik vind ze echt heel mooi en perfect bij de herfst en winter passen. Ze kosten € 6,99 per stuk en zijn vanaf nu bij de drogisterij zoals Kruidvat, DA en Etos te koop! Wat vinden jullie van de matte nagellak? Leuk dat het weer terug is of had het weg mogen blijven?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

  1. Wauw, wat een prachtige winterse kleuren! Hoewel ik eigenlijk nog helemaal niet aan de winter wil denken, vind ik ze wel prachtig om te zien. En ze zijn echt flink matte, soms heb je van die ‘matte nagellak’ die eigenlijk een beetje zo’n ‘net-niet’ tussenvorm is. Ja, ik vind ze gaaf!

  2. Wauw wat een mooie lakjes. Het zijn zeker wel kleuren voor de winter en herfst. Hopelijk maken ze later met meerdere lakjes, ook voor vele kleuren.

  3. Dit vind ik serieus echt super tof, ik zou zo alle kleuren wel dragen. Ik ben niet vaak enthousiast over een nagellak, maar dit is toch wel even iets hoor. Die gaat zeker op m’n ‘hebbe hebbe hebbe’ lijstje. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *