Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel The Only 1 Matte Lipstick

Favorieten: Heel veel MAC

Ik ben gek op matte lipstick en heb er dan ook al heel wat bij elkaar verzameld. Rimmel krijgt deze trend ook door en komt met een hele nieuwe lipstick lijn uit, The Only 1 Matte. Jullie kende misschien al die klassieke versie met glanzende kleuren, maar nu komen er dus ook matte kleuren aan! Rimmel verrijkt het assortiment met vier nieuwe matte tinten die ik natuurlijk weer aan jullie laat zien.

Favorieten: Heel veel MAC

Als Rimmel het doet, dan doen ze het ook goed. Ik vind Rimmel sowieso een heel fijn merk wat betreft lipsticks en over deze varianten is ook weer goed nagedacht. Een matte lipstick wil vaak je lippen uitdrogen en heel trekkerig aan laten voelen, dat beloven deze vier niet te doen. De niet uitdrogende formule voelt dus super comfortabel aan op de lippen en dat is prettig.

Favorieten: Heel veel MAC

In Nederland komen er dus vier kleuren op de markt:

  • 200 Salute – nude roze
  • 500 Take The Stage – rood
  • 700 Trendsetter – nude bruin
  • 810 The Matte Factor – bessenrood

Favorieten: Heel veel MAC

De lipsticks hebben een mooie huls vind ik zelf en de vormgeving ik ook erg mooi gedaan. Door de slanke huls zien ze er heel elegant uit. De lipsticks hebben zelf ook een andere vorm dan de klassieke lipstick. Alleen dit soort vormen vind ik alleen prettig met vrij transparante lipsticks, want deze dekken heel goed en kun je niet echt makkelijk de hoekjes netjes mee stiften vind ik.

Favorieten: Heel veel MAC

Rimmel vond drie punten heel belangrijk en daarom is de formule hier helemaal op aangepast:

  • Comfort & Hydratatie: Een luchtige, verzorgende olie is gecombineerd met een vloeibaar polymeer dat zorgt voor een comfortabel, hydraterend gevoel bij het dragen.
  • Droogt niet uit: De olie wordt bij het aanbrengen geabsorbeerd waardoor een dunne film ontstaat tussen het pigment en de huid om het vaak voorkomende, irriterende droge gevoel van matte lipsticks te voorkomen.
  • Langdurende kleur: De formule bevat een etherisch silicium voor een gladde en egale kleuring, waardoor de lipstick makkelijk perfect is aan te brengen voor een superieur kleurresultaat.

Favorieten: Heel veel MAC

De lipsticks zijn prachtig intens van kleur en hebben een echte matte finish. Wel hebben de lipsticks wat opstart problemen om het zo maar even te noemen. Ze moeten echt goed door de huid verwarmd worden om makkelijk kleur af te geven. De eerste keer aanbrengen kan daardoor een beetje trekkerig aanvoelen. Maar daarna gaat het prima en ziet het er prachtig uit!

Favorieten: Heel veel MAC

Favorieten: Heel veel MAC

Salute

Dit is een hele frisse roze kleur waarvan ik eerst dacht dat hij misschien te licht zou zijn. Maar het is echt de perfecte zacht roze kleur, ik vind hem erg mooi!

Favorieten: Heel veel MAC

Favorieten: Heel veel MAC

Trendsetter

Hou je toch echt iets meer van het duidelijke bruin nude dan is dit wellicht meer jouw kleur. Ik vind de kleur me een beetje doods maken, niet helemaal mijn favoriet.

Favorieten: Heel veel MAC

Favorieten: Heel veel MAC

Take The Stage

Een echte klassieke rood kan natuurlijk niet ontbreken, dat is één ding wat tegenwoordig zeker is. Ik vind de kleur lekker fel en mooi matte.

Favorieten: Heel veel MAC

Favorieten: Heel veel MAC

The Matte Factor

En dan als laatst deze mooie warme bessenrode kleur lipstick die ik altijd heel erg mooi in deze tijd van het jaar vind.

Favorieten: Heel veel MAC

Ik ben erg enthousiast over de Rimmel The Only 1 Matte Lipstick. Ze hebben mooie kleuren, ze brengen prettig aan en hebben vooral hele gepigmenteerde kleuren die ook echt matte zijn. Qua comfort voelen ze heel prettig aan op de lippen en blijven ook prima zitten. Wel moet je ze natuurlijk ga een grote maaltijd bijwerken maar dat blijft. De Rimmel The Only 1 Matte Lipstick kosten € 11,99 en zijn bij verschillende drogisterijen te koop en bij bol.com waar ze een leuke 2 + 2 gratis actie hebben op alle Rimmel!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

15 reacties

  1. Wat een mooie kleuren! Weet alleen niet of het aan de kleur of aan de structuur v.d. lipsticks, maar ik vind dat het best wel de velletjes op je lippen benadrukt. Verder zien ze er goed uit! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *