Rimmel The Only 1 Lipsticks

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Wij vrouwen houden van mooie en verzorgde lippen, lippen die gezoend mogen worden! Tenminste dat laatste is zo als ik Rimmel mag geloven. Met deze The Only 1 lipsticks van Rimmel kun je lekker een potje zoenen, want je lippen zien er gewoon hartstikke verleidelijk uit. Ik weet niet of een intiem zoen moment nou zo verstandig is met lipstick op, maar laten we het dan maar houden bij verleidelijke lippen. Ik test ze uit!

Rimmel The Only 1 Lipsticks

The Only 1 lipsticks garanderen een zorgeloze kiss ervaring, want de intense kleur blijft urenlang op je lippen zitten. Bovendien bevat de formule een mix van luchtige oliën die de lippen een fluweelzacht gevoel geven. Volgens Rimmel hoef je hoeft geen compromissen meer te sluiten, want met deze lipstick ervaar je de perfecte balans tussen geweldige kleur, comfort, hydratatie en langhoudbaarheid.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Klinkt goed als je het mij vraagt, ik moet ook zeggen dat de lipsticks er op het eerste gezicht erg mooi en luxe uitzien. Ik vind dat Rimmel de laatste tijd steeds leukere verpakkingen verzint bij de nieuwe producten, dat vind ik zeker een vooruitgang. Ik laat jullie vandaag drie verschillende tinten zien, maar in totaal zijn er 12 verschillende kleuren, voor ieders wat wils.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Toen ik de lipstick huls open maakte was ik eigenlijk meteen verrast, ik had namelijk de klassieke vorm van lipstick verwacht. Maar Rimmel heeft bij deze lipstick gekozen voor een platte schuin afgesneden vorm. Aan de ene kant vind ik dat fijn, maar aan de andere kant vind ik het dan wel lastiger netjes te werken op de plekken waar je anders niet zo goed bij komt. Ook stond ik meteen versteld van de vrij aanwezige geur van de lipsticks. Gelukkig in positieve zin want de lipsticks ruiken heerlijk naar watermeloen.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

De drie kleuren die ik heb gekregen hebben allemaal een warme roze of rode tint en zijn inderdaad de perfecte kleuren om je lippen kissable te maken. De kleuren die je hier ziet zijn:

 • Pink A Punch
 • Call Me Crazy
 • Best Of The Best

Rimmel The Only 1 Lipsticks

De lipsticks hebben wat mij betreft een prachtige uitstraling en ik vind het leuk dat het kleurrandje perfect matcht met de kleur lipstick, zo kom je niet voor verrassingen te staan. De lipsticks had ik trouwens een beetje stug verwacht, maar ze glijden echt als boter over de huid heen. Tot zo ver ben ik enthousiast.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Ook de swatches zien er veelbelovend uit. De lipsticks hebben een prachtige kleur en pigmentatie, ben erg benieuwd wat het op de lippen gaat doen! Van links naar rechts zie je trouwens: Pink A Punch, Call Me Crazy en Best Of The Best.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Call Me Crazy

Een klassieke kleur rood kan natuurlijk niet in een collectie ontbreken. Ik vind het mooi dat de lipstick een subtiele glans heeft.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Pink A Punch

Ik houd van roze, helemaal van dit soort roze kleuren als het zomer is. Hier wordt je toch meteen vrolijk van? Hij draagt erg prettig.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Best Of The Best

En natuurlijk bewaren we de beste voor het laatst, een prachtige combinatie tussen een rode of roze lipstick. Hij ziet er erg mysterieus en chique uit, ik vind hem prachtig.

Rimmel The Only 1 Lipsticks

Ik vind het echt hele fijne lipsticks met een hele fijne crème structuur die over de lippen heen glijdt. Qua houdbaarheid zijn ze trouwens ook erg goed, de glans gaat er alleen wel na een tijdje vanaf en dan blijft er een matte kleur achter die echt heel lang blijft zitten. Alleen na een uitgebreide maaltijd zou je hem misschien even moet bijwerken. Ja, ik ben echt enthousiast over deze prachtige lipsticks en kan je zeker aanraden hier even naar te kijken! De lipsticks kosten € 11,99 per stuk en zijn te koop bij verschillende drogisterijen, The Make Up Spot en bij bol.com zijn ze in de aanbieding met 2 + 2 gratis op alle Rimmel.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Susan
  12 juli 2016 at 08:27

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  12 juli 2016 at 08:30

  Wauw, stuk voor stuk prachtige lipsticks!!

 • Reply
  Jamey
  12 juli 2016 at 08:34

  Wat een heerlijk felle kleuren!

 • Reply
  manon
  12 juli 2016 at 08:41

  Wat een mooie lipsticks, fijn dat de kwaliteit ook zo goed is!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  12 juli 2016 at 10:24

  Fijn dat deze zo goed bevallen, de kleuren zien er ook top uit! Vooral Best of the best (haha, wat een leuke naam!) is helemaal mijn ding.

 • Reply
  Eline
  12 juli 2016 at 10:37

  Wat een ontzettend gave en felle kleuren!

 • Reply
  Eline
  12 juli 2016 at 10:46

  Wat een toffe kleurtjes, ik vind ze qua pigment echt heel mooi, I love it!

 • Reply
  Hilde
  12 juli 2016 at 12:31

  Zien er mooi uit idd! De onderste is ook mijn favoriet zo te zien. Maar ik ga eerst voor de nieuwe UD lipsticks!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  12 juli 2016 at 13:19

  Mooi! Ik heb eigenlijk nooit make-up van Rimmel, weet eigenlijk niet waarom haha. Deze zien er echt goed uit! De kleuren staan je prachtig!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  12 juli 2016 at 13:46

  Wat een prachtige volle kleuren zeg, wauw

 • Reply
  Aarti
  12 juli 2016 at 13:48

  Ik vind dat ze je allemaal mooi staan. Liefs Aarti

 • Reply
  Rozemarijn | STYLEDWAY
  12 juli 2016 at 14:08

  Ziet er echt heel fijn en mooi uit! Lfs

 • Reply
  Melike
  12 juli 2016 at 14:21

  Oh wauw!!! Echt prachtig. De verpakking, de swatches. Het voelt alsof de lipstickts tot leven komen.

 • Reply
  chucky1012
  12 juli 2016 at 16:18

  Wat een prachtige kleuren die je zo mooi staan!

 • Reply
  Jorinde
  12 juli 2016 at 16:56

  Wat een prachtige kleuren! Ze staan je allemaal heel goed! De laatste is ook mijn favoriet.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  12 juli 2016 at 17:22

  Niet echt mijn kleurtjes, maar ze lijken me wel erg fijn!

 • Reply
  justjaxelle
  12 juli 2016 at 18:57

  supermooie knallende kleurtjes!

 • Reply
  Maaike
  12 juli 2016 at 19:04

  Helaas hou ik niet zo van felle kleurtjes (dat staat mij echt niet) maar mooi om te zien zijn ze wel! <3

 • Reply
  Annette
  12 juli 2016 at 19:22

  Wel heftige kleurtjes, leuk maar ik heb liever iets subtielere kleuren.

 • Reply
  Lesley
  12 juli 2016 at 22:44

  Wauw die swatches zijn echt zo mooi. Ik vind de laatste kleur die je op hebt het mooist. Inderdaad leuk dat Rimmel de laatste tijd ook de verpakkingen veranderd en leuk aanpast.

 • Reply
  rachel
  13 juli 2016 at 10:02

  ondanks ik niet van de felle kleuren ben vind Ik ze wel heel mooi!

 • Reply
  irene
  13 juli 2016 at 18:36

  Hele mooie kleurtjes <3 xx

 • Reply
  Mariska
  14 juli 2016 at 20:53

  Ze zijn inderdaad wel heel erg mooi! Mooie kleurtjes en fijn dat de houdbaarheid ook goed is.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  18 juli 2016 at 13:58

  Ze zien er ook wel fijn uit. misschien toch even een kijkje nemen

 • Laat een reactie achter