Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Rimmel en Kate Moss, dat is natuurlijk een gouden samenwerking, alles wat Kate van Rimmel aanraakt veranderd in een prachtig en veelbelovend product. Om haar 15-jarige samenwerking met Rimmel te vieren komt Kate weer met twee nieuwe collecties waarvan ik jullie vandaag de prachtige lakken laat zien. Kate heeft gekozen om vier prachtige Super Gel lakken te introduceren met haar eigen kleuren. En ik kan je alvast vertellen, ze zijn erg prettig.

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Kate: “Ik ben ongelofelijk trots op mijn 15-jarige relatie met Rimmel. Het is een merk dat me zeer na aan het hart ligt, mijn allereerste lipstick was Rimmel Heather Shimmer. De samenwerking is door de jaren heen, waarin ik een actieve en creatieve rol kreeg, verstevigd en breder geworden. In de nieuwe jubileumcollectie komen een paar van mijn favoriete London Looks uit de afgelopen 15 jaar terug. Ik heb me gefocused op de rode en nude tinten omdat dit de kleuren zijn die ik graag draag – elke tint weerspiegelt een andere kant van mijn persoonlijkheid.”

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

En dat zien we natuurlijk meteen terug in de collectie. Kate komt met een collectie van vier kleuren nagellak en een collectie met zes verschillende kleuren lipstick (daar later meer over). Het eerste wat we dus zien zijn de rode en nude tinten die ik erg mooi gekozen vind. Het zijn namelijk wat mij betreft de perfecte nude en rood tinten, erg goed gedaan Kate!

De combinatie van de kleuren en de Super Gel formule zorgen ervoor dat je tot wel 14 dagen kan genieten van je perfect gelakte nagels. De Super Gel werkt in twee stappen, als eerst breng je de basis aan (step 1) en daarna de speciale gel topcoat (step 2). Deze topcoat kun je gewoon los in het schap van Rimmel kopen en ook met alle andere Super Gel kleuren gebruiken. Ik heb de lakken al eerder getest van de gewone collectie met de topcoat en bij mij bleef het tot een week perfect zitten, daarna barstte het hier en daar open en heb ik het eraf gehaald.

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Het lak comfort vind ik heel erg hoog liggen bij deze lakken. Ze hebben een hele fijne substantie die eigenlijk perfect is om je nagels mee te lakken. Ze hebben een waanzinnige dekking, want eigenlijk dekt alles al na één laagje, zelfs de nude tinten. En over het kwastje ben ik natuurlijk erg te spreken, het is een fijn plat kwastje met een afgeronde onderkant waardoor je heel makkelijke n precies kan werken, ideaal.

Voor de swatches die je hieronder ziet heb ik uiteindelijk wel twee laagjes gebruikt als gewoonte, maar ze dekken vrijwel allemaal ook met één laag. De speciale topcoat heb ik nog niet over de lakken heen aangebracht, deze laat de kleuren nog meer glanzen en laat het dus beter zitten.

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Boho-Licious

Dit is wat mij betreft echt de perfecte nude tint met een geweldige dekking. Dit soort lakken kan ik eigenlijk elke dag wel dragen!

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Gilty Pleasure

Ook een prachtige nude tint maar dan met een metallic effect waar ik eigenlijk niet zo van hou. De lak wordt altijd zo streperig en daar ben ik geen fan van.

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Rock N Roll

Klassiek rood, ik vind hem echt heel erg mooi. Een kleur die bij iedereen kan en mag. En hij is lekker fel en opvallend, daar hou ik van!

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Rock N Sparkle

Dit vind ik ook echt een prachtige kleur maar doet me eerlijk gezegd ook een beetje aan de kerstdagen denken. Maar dat maakt niet uit, want die komen er ook weer aan!

Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate

Ik vind de kleuren en effecten erg leuk gekozen van Kate, het zijn geen vernieuwende producten, maar wel hele fijne en goede klassiekers die eigenlijk iedereen zou moeten hebben. De houdbaarheid inclusief het gebruik van de topcoat is bij mij een week, wat ik erg netjes vind. Het lak comfort vind ik echt geweldig, Rimmel doet echt heel erg haar best om wat mij betreft in het straatje OPI, Essie en Sally Hansen te komen. De Rimmel Super Gel Nail Polish by Kate zijn vanaf augustus te koop bij de drogisterijen en online in verschillende webshops voor € 7,99 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *