Rimmel Super Curler 24HR mascara

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Ik hou van mascara’s, ik gebruik het echt elke dag. Jullie weten ondertussen wel van wat voor een mascara ik hou. Mijn wimpers moeten gewoon lekker veel body en volume krijgen van een mascara. Alhoewel ik niet echt op zoek ben naar krul boeit deze nieuwe mascara van Rimmel mij wel. De huls ziet er prachtig uit en veel volume en krul is nooit verkeerd. Ik test deze nieuwe mascara graag uit!

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Op het eerste gezicht ziet deze nieuwe mascara van Rimmel er erg mooi uit. De huls ziet er vrij luxe uit, maar toch in de Rimmel stijl. Het opvallende paars is wel echt een kleur voor Rimmel en de huls wordt afgemaakt door de rosé gouden opdruk. Ook het logo van de mascara vind ik erg leuk, een soort van wimpers met een prachtige krul. Het is wel meteen duidelijk waar deze mascara voor moet zorgen.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Rimmel wil dat we vanaf de wimperkruller vaarwel zeggen, want die is niet meer nodig met deze mascara. Nu moet ik eerlijk zijn, ik gebruik echt nooit een wimperkruller, dus die zal ik niet missen. Maar wat meer krul is natuurlijk altijd welkom. De mascara belooft de krul 24 uur perfect te laten zitten met prachtige volume. Ik ben heel benieuwd!

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Het probleem met de meeste mascara’s is dat de krul meestal weer inzakt na een paar uur. Dat is niet het geval bij deze mascara, want hij moet wel 24 uur lang blijven zitten. Dit komt door het krullende polymeer. Dit is een soort van ketting die de wimpers op de plaats houdt. Ook belooft de mascara niet te klonteren of vezeltjes los te laten hangen.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

De mascara is er in één kleur te krijgen en dat is natuurlijk een mooie zwarte kleur. De kleur trouwens echt zwart en intens gekleurd.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Ik weet niet waarom, maar deze borstel had ik eigenlijk niet bij deze mascara verwacht. Ik had eigenlijk een kleine compacte borstel verwacht met misschien wel plastic ‘haren’. Dit is een hele grote borstel met een gebogen vorm. Ik ben nooit zo fan van deze borsteltjes omdat deze amper iets doen voor je wimpers.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Het borsteltje is zo gemaakt dat het precies bij de vorm van je oog past zodat je de lijnen kan volgen en elke haar bedekt wordt met een laagje mascara. De haren zijn zo groot omdat de borstel dan de haren vanaf de aanzet kan meepakken en deze een mooie krul kan geven. Ik ben benieuwd.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Mijn wimpers met de Rimmel Super Curler 24HR mascara. Ik moet echt even twee keer kijken, maar dan zie ik het verschil. Ik vind het verschil echt minimaal en die befaamde krul zie ik ook amper terug. En ik heb hier echt heel lang over geborsteld…

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Tsja, ik was er al bang voor bij het zien van de borstel dat het een mascara zal zijn met een minimaal effect. En inderdaad, ik zie het effect bijna niet. Mijn wimpers zijn iets langer geworden, maar voor de rest doet deze mascara vrij weinig voor mij. De krul waar ik had gehoopt blijft uit en het volume vind ik ook niet echt terug.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Of ik enthousiast ben over deze mascara? Nee, niet echt. Ik vind het een hele basic mascara die vrij weinig doet. Ik had mooie wimpers verwacht met een grote krul, alleen bij mij is die ver te zoeken. Nee voor € 13,49 kan ik betere mascara’s vinden. Jammer, hopelijk is de volgende mascara van Rimmel weer een knaller! De Rimmel Super Curler 24HR mascara is vanaf half oktober te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  chucky1012
  8 oktober 2015 at 07:07

  Jeetje, jammer dat deze dure mascara niet het gewenst resultaat gaf wat je ervan verwacht had!
  Goede en eerlijke review.

  Fijne dag Xoxo

 • Reply
  Kelly
  8 oktober 2015 at 07:11

  Jammer zeg! Die van Essence geven nog beter resultaat!

 • Reply
  Shaz
  8 oktober 2015 at 07:27

  Zulke borsteltjes vind ik wel handig, maar hier vind ik het een beetje aan de kleine kant.

 • Reply
  jeapiebel
  8 oktober 2015 at 07:41

  Jammer dat de borstel een minimaal effect heeft. Ik ben wel fan van Rommel wonderful mascara.

 • Reply
  Bianca
  8 oktober 2015 at 07:43

  Ik dacht bij deze mascara yes dat gaat een toppertje worden, maar dit resultaat is echt te minimaal x

 • Reply
  Anneloes
  8 oktober 2015 at 08:15

  Hmm, jammer zeg. Het resultaat is inderdaad wel héél erg natuurlijk voor die prijs!

 • Reply
  Willemse
  8 oktober 2015 at 08:32

  De huls beloofde veel goeds, maar dat alleen de buitenkant van de mascara indruk maakt is wel jammer.
  Jammer, want het was ideaal geweest als het werkte.
  Ik had ook op een smaller borsteltje gehoopt, van dit soort brede gebogen borsteltjes zijn er al zoveel.
  Ik denk dat de substantie light is gehouden zodat de eventuele krul er niet uit zou zakken doordat het te zwaar word, maar als je er niks van terug ziet heeft het maar weinig zin.

 • Reply
  manon
  8 oktober 2015 at 09:09

  Had niet verwacht na al die beloftes dat je er zo weinig van zou zien! Wat jammer!

 • Reply
  svenja
  8 oktober 2015 at 09:41

  Wat jammer dat de mascara zijn belofte niet nakomt en geen mooie krul geeft aan je wimpers. Op zich vind ik het natuurlijk resultaat wat deze mascara geeft ook wel wat hebben, maar daarvoor kan je natuurlijk ook gewoon een ‘normale’ mascara kopen.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  8 oktober 2015 at 10:08

  vind het er best goed uitzien. De verpakking is wel mooi luxe gemaakt!

 • Reply
  Femke
  8 oktober 2015 at 10:20

  Ik heb erg lang naar je foto gekeken maar ik zie geen verschil. Jammer! Gelukkig zijn er een hoop andere (en goedkopere) mascara’s die wel het gewenste effect geven :-)!

 • Reply
  daantje loves to read
  8 oktober 2015 at 10:48

  Jammer het zag er zo veelbelovend uit. Helaas. Wel een geweldige review. Thanks Aranka.

 • Reply
  Tessa
  8 oktober 2015 at 11:03

  Wow ik moest echt 3 keer kijken en zag toen pas dat je mascara op had bij een foto! Niet echt geslaagd dus haha

 • Reply
  Wies
  8 oktober 2015 at 11:08

  Helaas. Ik vind het echt helemaal niks toevoegen voor je ogen. Fijne review Aranka, mooie foto’s ook!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  8 oktober 2015 at 12:01

  Oh nee dit is het inderdaad niet! Dit resultaat is wel iets tè natuurlijk, haha!

 • Reply
  naomi
  8 oktober 2015 at 13:34

  Wat een tegenvaller zeg, jammer!

  x

 • Reply
  Suzanne
  8 oktober 2015 at 13:45

  Jammer dat deze mascara zo weinig doet. Ik ben wel fan van zo’n borsteltje, omdat dat mij helpt om gekrulde wimpers te krijgen. Mijn favoriete mascara van Max Factor had zo’n borsteltje. Helaas was hij op en heb ik de verkeerde mascara gekocht met een recht borsteltje. Ach ja :)

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  8 oktober 2015 at 16:06

  Hmmm het effect is inderdaad wel erg subtiel..jammer zeg!

 • Reply
  Sara
  8 oktober 2015 at 19:56

  Pfff nou nee, de mascara komt haar beloftes zeker niet na. Wat ontzettend jammer. Je hebt van jezelf al mooie wimpers, dus als je voor een natural look wilt gaan (wat deze mascara duidelijk geeft) dan hoef je niet eens mascara te dragen. :)

 • Reply
  Caitlyn
  8 oktober 2015 at 21:00

  Persoonlijk vind ik niets positief aan die mascara. De huls vind ik er vrij goedkoop uitzien en het effect is zo goed als onzichtbaar. Echt jammer!
  xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  9 oktober 2015 at 09:46

  NOpe, deze is niets voor mij

 • Reply
  Nicole
  10 oktober 2015 at 10:55

  Hmmm nee, ik ben ook niet echt onder de indruk.

 • Reply
  Andréa
  11 oktober 2015 at 23:44

  Jammer, het product ziet er zo leuk uit!
  x

 • Reply
  Nicole
  13 oktober 2015 at 14:17

  Wat jammer! Ik zie inderdaad nauwelijks verschil.

 • Reply
  Fabina
  19 oktober 2015 at 17:18

  Hi, top review dankje! Maar welke mascara vind jij nou t beste?! :-)

 • Reply
  Annabel
  2 november 2015 at 21:39

  Ik had hem gekocht omdat hij in de aanbieding was, en ik graag krul wilde, maar ik had er nog geen reviews van gelezen. Foutje van mij… hij doet echt helemaal niks! Ik heb last van snel inzakkende wimpers, dus daardoor zakken mijn wimpers ‘achter’ mijn eyeliner. Nu lijkt het net alsof ik niet eens mascara heb gebruikt! Domper.

 • Laat een reactie achter