Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Ik hou van mascara’s, ik gebruik het echt elke dag. Jullie weten ondertussen wel van wat voor een mascara ik hou. Mijn wimpers moeten gewoon lekker veel body en volume krijgen van een mascara. Alhoewel ik niet echt op zoek ben naar krul boeit deze nieuwe mascara van Rimmel mij wel. De huls ziet er prachtig uit en veel volume en krul is nooit verkeerd. Ik test deze nieuwe mascara graag uit!

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Op het eerste gezicht ziet deze nieuwe mascara van Rimmel er erg mooi uit. De huls ziet er vrij luxe uit, maar toch in de Rimmel stijl. Het opvallende paars is wel echt een kleur voor Rimmel en de huls wordt afgemaakt door de rosé gouden opdruk. Ook het logo van de mascara vind ik erg leuk, een soort van wimpers met een prachtige krul. Het is wel meteen duidelijk waar deze mascara voor moet zorgen.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Rimmel wil dat we vanaf de wimperkruller vaarwel zeggen, want die is niet meer nodig met deze mascara. Nu moet ik eerlijk zijn, ik gebruik echt nooit een wimperkruller, dus die zal ik niet missen. Maar wat meer krul is natuurlijk altijd welkom. De mascara belooft de krul 24 uur perfect te laten zitten met prachtige volume. Ik ben heel benieuwd!

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Het probleem met de meeste mascara’s is dat de krul meestal weer inzakt na een paar uur. Dat is niet het geval bij deze mascara, want hij moet wel 24 uur lang blijven zitten. Dit komt door het krullende polymeer. Dit is een soort van ketting die de wimpers op de plaats houdt. Ook belooft de mascara niet te klonteren of vezeltjes los te laten hangen.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

De mascara is er in één kleur te krijgen en dat is natuurlijk een mooie zwarte kleur. De kleur trouwens echt zwart en intens gekleurd.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Ik weet niet waarom, maar deze borstel had ik eigenlijk niet bij deze mascara verwacht. Ik had eigenlijk een kleine compacte borstel verwacht met misschien wel plastic ‘haren’. Dit is een hele grote borstel met een gebogen vorm. Ik ben nooit zo fan van deze borsteltjes omdat deze amper iets doen voor je wimpers.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Het borsteltje is zo gemaakt dat het precies bij de vorm van je oog past zodat je de lijnen kan volgen en elke haar bedekt wordt met een laagje mascara. De haren zijn zo groot omdat de borstel dan de haren vanaf de aanzet kan meepakken en deze een mooie krul kan geven. Ik ben benieuwd.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Mijn wimpers met de Rimmel Super Curler 24HR mascara. Ik moet echt even twee keer kijken, maar dan zie ik het verschil. Ik vind het verschil echt minimaal en die befaamde krul zie ik ook amper terug. En ik heb hier echt heel lang over geborsteld…

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Tsja, ik was er al bang voor bij het zien van de borstel dat het een mascara zal zijn met een minimaal effect. En inderdaad, ik zie het effect bijna niet. Mijn wimpers zijn iets langer geworden, maar voor de rest doet deze mascara vrij weinig voor mij. De krul waar ik had gehoopt blijft uit en het volume vind ik ook niet echt terug.

Rimmel Super Curler 24HR mascara

Of ik enthousiast ben over deze mascara? Nee, niet echt. Ik vind het een hele basic mascara die vrij weinig doet. Ik had mooie wimpers verwacht met een grote krul, alleen bij mij is die ver te zoeken. Nee voor € 13,49 kan ik betere mascara’s vinden. Jammer, hopelijk is de volgende mascara van Rimmel weer een knaller! De Rimmel Super Curler 24HR mascara is vanaf half oktober te koop bij verschillende drogisterijen en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. De huls beloofde veel goeds, maar dat alleen de buitenkant van de mascara indruk maakt is wel jammer.
  Jammer, want het was ideaal geweest als het werkte.
  Ik had ook op een smaller borsteltje gehoopt, van dit soort brede gebogen borsteltjes zijn er al zoveel.
  Ik denk dat de substantie light is gehouden zodat de eventuele krul er niet uit zou zakken doordat het te zwaar word, maar als je er niks van terug ziet heeft het maar weinig zin.

 2. Wat jammer dat de mascara zijn belofte niet nakomt en geen mooie krul geeft aan je wimpers. Op zich vind ik het natuurlijk resultaat wat deze mascara geeft ook wel wat hebben, maar daarvoor kan je natuurlijk ook gewoon een ‘normale’ mascara kopen.

 3. Ik heb erg lang naar je foto gekeken maar ik zie geen verschil. Jammer! Gelukkig zijn er een hoop andere (en goedkopere) mascara’s die wel het gewenste effect geven :-)!

 4. Jammer dat deze mascara zo weinig doet. Ik ben wel fan van zo’n borsteltje, omdat dat mij helpt om gekrulde wimpers te krijgen. Mijn favoriete mascara van Max Factor had zo’n borsteltje. Helaas was hij op en heb ik de verkeerde mascara gekocht met een recht borsteltje. Ach ja :)

 5. Pfff nou nee, de mascara komt haar beloftes zeker niet na. Wat ontzettend jammer. Je hebt van jezelf al mooie wimpers, dus als je voor een natural look wilt gaan (wat deze mascara duidelijk geeft) dan hoef je niet eens mascara te dragen. :)

 6. Ik had hem gekocht omdat hij in de aanbieding was, en ik graag krul wilde, maar ik had er nog geen reviews van gelezen. Foutje van mij… hij doet echt helemaal niks! Ik heb last van snel inzakkende wimpers, dus daardoor zakken mijn wimpers ‘achter’ mijn eyeliner. Nu lijkt het net alsof ik niet eens mascara heb gebruikt! Domper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *