Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Na het succes van de lancering van de Stay Matte Liquid Lip Colour voegt Rimmel nu vier nieuwe kleuren toe aan het assortiment. De kleuren hebben alle vier een prachtige bruine tint waar ik heel erg benieuwd naar ben. De reden van vier bruine tinten is dat Rimmel wil dat je niet hoeft te kiezen maar dat het allemaal kan! Laten we ze gaan testen.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Volgen jullie mij al op Instagram?

De Stay Matte Liquid Lipstick is een vloeibare lipstick die dankzij één laagje zorgt voor een perfecte dekking. De lipsticks beloven een hoge kleurintensiteit en een fluweel matte finish te hebben die lang blijft zitten. Ook handig om te weten is dat door de matte finish ze zo vast als een huis zitten dus je gewoon kunt eten en zoenen zonder dat het afgeeft.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

De nieuwe kleuren hebben allemaal een bruine kleur en die varieert van heel erg licht tot donker of zelfs een beetje kersenachtig. Ik moet zeggen dat ik nog niet helemaal fan ben van de bruine lippen trend maar wellicht komt er verandering in na het testen van deze producten. De kleuren die nieuw zijn, zijn: Raw Embrace, Love Bite, Troublemaker en Urban Affair.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Lees ook: Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

De applicator van de Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour is net even wat anders dan normale applicators. Ze zijn wat langer en hebben een hele dunne punt. Je moet wel twee keer aanbrengen voordat je hem mooi dekkend en egaal krijgt, dat vind ik wel jammer.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Van links naar rechts zie je hier de kleuren Urban Affair, Troublemaker, Love Bite en Raw Embrace. Zoals je ziet hebben de kleuren een prachtig pigment en zijn ze eerst glanzend maar drogen ze matte op.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Raw Embrace

Raw Embrace is een echte nude kleur die perfect matcht bij je zongebruinde huid, maar blijkbaar moet ik dan toch nog even in de zon liggen. Ik vind hem behoorlijk doods staan.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Love Bite

Deze koperbruine nude vind ik een hele mooie gangbare kleur die ook draagbaar is. Ja, deze zou ik nog wel vaker dragen.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Troublemaker

Troublemaker tovert je lippen om in een nude, rosé-bruine tint. Ook deze kleur vind ik erg mooi, hij is net even wat roder.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Urban Affair

Urban Affaire is een paarse nude met een knipoog naar het bruine. Alleen ik vind deze kleur niet mooi aanbrengen, hij dekt heel vlekkerig.

Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour – nieuwe kleuren

Lees ook: Rimmel 60 seconds Flip Flop Fashion Collection

Ik vind het toffe en gewaagde kleuren van Rimmel, maar niet alle kleuren zijn wat mij betreft een succes. Mijn favorieten zijn Love Bite en Troublemaker die andere twee zijn het net niet voor mij. De nieuwe kleuren Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour zijn vanaf nu te koop voor € 10,99 bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. De donkerdere kleuren vind ik erg mooi staan bij je, maar de aller lichtste kleur is inderdaad voor mensen met een wat meer zongebruinde huid haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *