Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Van de week kreeg ik een heel opvallend pakketje binnen, namelijk het pakketje van deze mascara. Het is zo een bijzondere mascara dat ik hem zelfs met een codeslot moest open maken. Ik was meteen nieuwsgierig, want eerlijk is eerlijk, ik ben nooit grote fan van Rimmel mascara’s geweest. Maar met deze mascara pakken ze zo groot uit dat ik heel erg benieuwd geworden was.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

De Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara maakt deel uit van het Scandaleyes assortiment en heeft dan ook de bekende vorm, alleen deze variant heeft een hippe paarse verpakking gekregen. De mascara zorgt meteen voor volumineuze wimpers en een perfecte ‘wing’-achtige look. Dit komt door het speciale borsteltje van de mascara die ook de vorm van een ‘wing’ heeft. De mascara belooft 11 keer meer volume te geven en bedekt elk haartje gemakkelijk. De mascara is ook klontervrij en geeft niet af op de huid.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Zoals je ziet heeft het borsteltje ook de vorm van een wing, met aan de buitenkant langere haartjes. Het borsteltje is trouwens gemaakt met siliconen haartjes waar ik altijd erg blij mee ben want die geven vaak lekker veel volume. Ook zit er vrij veel product op het borsteltje waardoor ik denk dat dit best nog wel eens een fijne mascara kan gaan worden.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

De ruimte tussen de haartjes zorgt ervoor dat exact de perfecte hoeveelheid product op de wimpers afgegeven worden. Lange borstelhaartjes aan het begin van de borstel vangen de uitwaaierende wimpers in de buitenste ooghoeken, terwijl korte borstelhaartjes aan de top makkelijk bij de binnenste wimpers komen. Het taps toelopende design is afgestemd op de vorm van het oog, zodat het makkelijk in gebruik is.

Klinkt allemaal heel erg goed, ik ben nu echt heel erg benieuwd geworden naar de mascara.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Mijn wimpers met de Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara.

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Ik moet zeggen, ik ben echt onder de indruk. Normaal doen de mascara’s van Rimmel vrij weinig en ziet het er altijd heel erg minimaal uit, maar deze mascara doet goed zijn werk. Mijn wimpers hebben veel meer volume gekregen en een mooie ‘wing’, of ook wel krul wat ze eigenlijk bedoelen denk ik. Echt 100% klontervrij vind ik de mascara niet, maar ik vind het niet erg genoeg om mij er aan te ergeren. Ik vind het echt een heel mooi en sprekend effect geven!

Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara

Ik had het van te voren niet verwacht, maar de Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara heeft mij echt verrast. Het geeft volume, krul en mooie wimpers die goed blijven zitten. De mascara geeft niet af gedurende de dag en brokkelt ook niet. De Rimmel Scandaleyes Wow Wings Mascara is vanaf begin november te koop bij de drogisterijen en online voor € 15,49 wat ik voor Rimmel best aan de prijs vind, maar als je goed zoekt is hij vast wel ergens in de aanbieding, zoals nu bij Bol.com voor € 9,29!

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Resultaat is mooi inderdaad! Ik draag he af en toe make up en had laatst een nieuwe mascara gekocht. Volgens mij van hetzelfde merk, maar deze deed inderdaad vrij weinig.
    Liefs

  2. Wat een waardeloze mascara!!!! Gisteren per abuis deze mascara gekocht. De tekst op de verpakking was veel belovend. Vanochtend aan gebracht. Ten eerste steek je als brildrager bijna je ogen uit met onhandige vorm van het borsteltje. Bij het aanbrengen klonteren gelijk alle wimpers samen. Het eerste deel van waterproef klopt. Het is net water. Een paar minuten na het aanbrengen krijg je na een keer knipperen met je over, Dracula ogen. De mascara zit overal behalve op je wimpers. Ik heb nog nooit zo’n waardeloze mascara gehad en kan niet geloven dat de recensies hierboven door gebruikers is geschreven. Voor mij nooit meer een mascara van Rimmel. Ik blijf mijn vertrouwde merk Maybelline!!!

  3. gisteren gekocht ik vind hem ook goed ik heb van mezelf hele lange wimpers en dit maakt het helemaal opvallend :) en inderdaad wat je zegt normaal koop ik ook nooit rimmel omdat ik dan denk de mascara daar van zijn niet zo top
    maar deze is anders

  4. Ik heb de Rimmel schandaleyes wow wings mascara gekocht voor 1+1 gratis.
    Heel eerlijk ,ik had ze nog niet gratis hoeven hebben. Er zit zoveel mascara aan het borsteltje. En ik heb al van die lange wimpers! Nog nooit zo’n slechte mascara gehad. Helaas……. Je kan niet alles hebben 😄

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *