Search
Close this search box.

Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner_zps3d298dd8.png

Gelliner, ik was er een paar jaar geleden helemaal fan van en heb dan ook bijna mijn hele potje MAC Fluidline in Blacktrack opgemaakt. Daarna kwamen Essence en Catrice ook met hele fijne budget gel eyeliners. Sinds dien is de gelliner trend een beetje afgelopen, maar Rimmel probeert het dit najaar nog weer gewoon met een hele nieuwe eyeliner in hun assortiment. Een Scandaleyes waterproof gel eyeliner en ik ben heel erg benieuwd!

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner2_zps00137716.png

Als we naar de zijkant van de Rimmel eyeliner kijken belooft het nogal wat. Woorden zoals intense kleur, dramatisch, precies en vervaagd niet worden duidelijk aangegeven op de verpakking. Klinkt heel goed, een eyeliner die precies werkt, een intense kleur achter laat en niet vervaagd gedurende de dag. Met al deze beloftes kan dit wel eens een hele fijne gelliner worden. Ik ben altijd fan geweest van de gel eyeliners, maar op een gegeven moment vond ik toch een stiftje fijner en sneller werken. Ik had altijd een hekel aan elke keer mijn kwastje schoon te maken.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner3_zps94efce47.png

Op de achterkant vinden we wat meer informatie over het product. Het is een gel eyeliner die een ‘scandalous’ look geeft en 24 uur perfect blijft zitten. Het is een intense zwarte kleur die de hele dag perfect blijft zitten en niet vervaagd of uitgeveegd kan worden. Het handige kwastje wat er bij geleverd wordt zorgt ervoor dat je de perfecte lijn kan zetten!

Hoe breng je de eyeliner aan? Dip het kwastje in de eyeliner en breng van binnen naar buiten de eyeliner aan in één veeg – dit is wat de verpakking aangeeft -. Het kwastje kan je daarna schoonmaken en weer wegleggen. De eyeliner is geschikt voor de gevoelige huid en mensen die contactlenzen dragen.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner6_zpsa1790ec9.png

De eyeliner zit in een typische gel eyeliner verpakking met een inhoud van 2,4 gram dat is iets minder dan mijn MAC verpakking van 3 gram. De verpakking vind ik er best goedkoop uitzien door het plastic en nodigt niet echt uit. Maar goed dat het verpakt is in een doosje want zo ziet het er niet heel bijzonder uit.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner7_zps4ed545ff.png

Op de achterkant vind je nog wat informatie over het product zoals inhoud en de kleur, die mooi zwart is.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner4_zps1edda930.png

Dit is alles wat je in het doosje vind, de gel eyeliner en het kwastje waarmee je hem heel mooi zou moeten kunnen aanbrengen. Het ziet er best oké uit, ik ben dan ook heel erg benieuwd of het een fijn product is om mee te werken en ik hier een mooie winged eyeliner mee kan maken. Want mijn stiften raken op, dus dan kan dit een mooie vervanging zijn.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner5_zps7826dd5f.png

Het kwastje is geen typische eyeliner kwast, maar naar mijn idee meer een lip kwastje. De haren zijn heel stevig en de andere kant is mooi plat waardoor je een dunnere lijn kan zetten. Ik ben heel benieuwd of dit een beetje werkt. Hij ligt in ieder geval wel fijn in de hand.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner8_zps46e99ad9.png

Swatches van de eyeliner. Oei, dit is niet echt intens en goed dekkend. Hij ziet er vrij brokkelig uit en helemaal niet intens zwart, maar meer transparant. Ook is de eyeliner heel erg hard en droog, ik ben heel benieuwd of hier iets van te maken valt.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner9_zps19df8cf7.png

De eyeliner, volgens mij heb ik nooit zo lelijk een eyeliner aangebracht. Ik kan kort zijn, ik vind deze eyeliner echt helemaal niets. Hij is heel erg droog en hard waardoor het al een probleem is eyeliner op het kwastje te krijgen. Omdat je meer kracht op het kwastje zet komt er meer product hoger op het kwastje terecht. Omdat de eyeliner heel droog en stug is, is het bijna onmogelijk hier een lijn mee te trekken. Als je een lijn trekt, trek je je hele ooglid mee maar het kwastje blijft op dezelfde plek zitten, je moet de eyeliner dus echt stempelend aanbrengen. Ook de kleur vind ik verre van zwart en meer grijs, intens is hij dus zeker niet. En een nette wing maken? Dat is bijna onmogelijk.

Ik heb ook nog mijn gewone MAC 208 kwast gebruikt om te kijken of het dan beter ging, maar helaas het resultaat was wel iets netter maar nog steeds niet om naar huis te schrijven.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner10_zps54fcd03c.png

Hier ziet de eyeliner er nog wel redelijk uit, maar fijn werken doet hij zeker niet en ik irriteerde me ook echt aan het brokkelige en slordige effect wat deze eyeliner achter laat. Hij blijft trouwens wel de hele dag goed zitten, dat is dan wel weer een pluspuntje. Of hij echt waterproof is? Nee, dat vind ik niet want na het douchen was hij gewoon verdwenen, helaas.

 photo RimmelScandaleyesWaterproofGelEyeliner_zps3d298dd8.png

Nee, deze eyeliner is het absoluut niet voor mij. Hij werkt totaal niet prettig en komt groot en deels van zijn beloftes niet na. Ik zal deze eyeliner dan ook zeker niet aanraden bij mijn vriendinnen, helaas! Mocht je toch benieuwd zijn geworden naar deze gel eyeliner van Rimmel? Hij is te koop bij de drogisterijen voor € 9,90 wat is nog best veel geld vind voor een product dat niet geweldig is.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

23 reacties

 1. Als ik ergens niet mee om kan gaan is het eyeliner, ik moet echt nog flink aan de oefen om dat onder de knie te krijgen, dus aan gel eyeliner begin ik dan al helemaal niet. Het fascineert mij wel gigantisch moet ik zeggen en ik vind het knap als mensen er juist wel mee kunnen omgaan, jammer dat deze dan juist net weer een misser is. xxx Lucinda

 2. Jammer dat deze eyeliner niet goed is.
  Het is niet mooi en duidelijk zichtbaar.
  Goed dat je hier een review van geschreven hebt.
  Het ziet er door het kroontje zo aantrekkelijk uit.

  Xoxo

 3. Slecht zeg, ik had meer gehoopt van Rimmel! Ik ben groot fan van gelliner, maar ik blijf tot nu toe nog trouwens aan mijn geliefde ELF Crème Eyeliner :) Die is ook super! Deze gaat het gewoon niet worden, zonder een winged liner is mijn look niet af ;) x

 4. Het pigment vind ik echt 10 x niks! Ook op je oogleden zie je niet echt een intens zwarte tint. Bedankt voor je eerlijke review. Deze laten wij lekker liggen!

 5. Ai…. valt toch wel tegen zeg! Ik heb zelf ook een gel eyeliner gekocht van Max & More, die viel ook erg tegen ondanks alle positieve reviews erover. Heb uiteindelijk enorm hard moeten boenen om deze er af te krijgen. Fijne review!

 6. Ik heb deze al een paar keer gepakt in de winkel, mede door de beloftes op het doosje, maar baalde altijd dat ik voor die prijs hem niet kon testen! Nu ben ik wel blij dat ik hem heb laten liggen, voor mij een hele goede review dus, geen twijfels meer haha! Heel duidelijk geschreven en de foto’s maken het nog duidelijker

 7. Ik heb hem zelf nu ook al een paar weken en bij mij is hij dus echt super zwart en dekkend! Ik breng hem zoiezo met kwast aan van zoeva. Bij mij werkt hij echt heel goed. Jammer dat hij bij jou zo brokkelig is.

 8. Misslipgloss is wel positief Aranka, hoe kan het dan dat er zoveel verschil is tussen jouw en Cynthia’s review? Misschien is jouw product niet meer goed ofzo?
  Just wondering:)

  xx

  1. Ik geef mijn eigen en eerlijke mening over het product en kijk daarbij niet naar anderen :). Ik heb de mijne in augustus gekregen misschien is die in die tijd uitgedroogd? Maar dan blijf ik er bij dat ik het geen fijn product vond. Ik geef mijn mening en kan het bij deze eyeliner helaas niet mooier maken :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *