Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Scandaleyes Volume On Demand

Automatische concepten

Ik ben altijd erg benieuwd naar nieuwe mascara’s, gewoon omdat ik elke dag graag een mascara gebruik. Kan het beter of fijner dan de mascara die ik op dat moment gebruik? Vandaag review ik de nieuwe Rimmel Scandaleyes Volume On Demand mascara die direct volume belooft. Ik ben heel benieuwd en test het uit!

Automatische concepten

Rimmel heeft al heel wat mascara’s onder de naam Scandaleyes uitbracht, maar ze zijn er blijkbaar nog niet klaar mee. De nieuwe Volume On Demand variant belooft volume te geven aan je wimpers, precies hoeveel jij wilt. Dit doet deze mascara door continu in verschillende laagjes op te bouwen.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

Automatische concepten

De mascara vind ik er mooi uitzien, de huisstijl van Rimmel is meteen te herkennen en het past ook goed bij het merk. Rimmel heeft vaak alles wat speelser en niet zo chique.

Automatische concepten

Op de achterkant van de mascara vind je meer informatie over het product, de kleur en de inhoud. Ze leggen ook uit dat je zelf de mate van je volume kunt kiezen, veel of weinig. Ook belooft de mascara niet te klonteren.

De mascara heeft een zwarte kleur en een inhoud van 12 ml, wat gemiddeld is voor een mascara.

Automatische concepten

Het borsteltje maakt gebruik van een golvende vezeltechnologie die het mogelijk maakt meer volume te creëren. Zelf zie ik nooit zo de meerwaarde van een zandlopervormig borsteltje, maar misschien werkt het voor anderen heel goed. De borstel bevat genoeg mascara en de substantie is redelijk dun zodat het gemakkelijk uitsmeert. Ik ben benieuwd of het werkt.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met mascara, ik heb hier twee laagjes aangebracht.

Automatische concepten

Ik moet je eerlijk zeggen, meestal word ik niet heel erg warm van een Rimmel mascara. Maar deze heeft mij positief verrast! De mascara brengt fijn aan en geeft inderdaad het gewenste volume. Ik hou van wat meer volume dus heb twee laagjes aangebracht en dat werkt prima.

De mascara klontert verder ook niet en blijft goed zitten zonder uit te lopen of af te brokkelen.

Automatische concepten

Zoals ik al zei ben ik eigenlijk heel erg te spreken over de Rimmel Scandaleyes Volume On Demand. Mijn ervaring is dus ook zeker positief!

De Rimmel Scandaleyes Volume On Demand is voor € 15,99 te koop bij de drogisterijen en bol.com waar die nu ook in de aanbieding is.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *