Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara

Laatst ontving ik de nieuwste mascara van Rimmel, namelijk de Scandaleyes Show Off mascara, de opvolger van de Scandaleyes mascara in de oranje huls. Deze mascara is iets anders dan de vorige versie van deze mascara. Het borsteltje is onder handen genomen en ook de formule. Ik ben erg benieuwd naar deze mascara, jullie ook?

De huls, ja wat moet je er eigenlijk over zeggen. Hij is vind ik een beetje aan de grote kant als je het vergelijkt met andere mascara’s maar of dit meteen vervelend is weet ik niet.  Duidelijk op de verpakking staat ook wat voor een soort borsteltje je kan verwachten. Het borsteltje is best wel bijzonder aan deze mascara, aan het einde zit namelijk een bolletje zodat je beter bij de hoekjes kan van de wimpers waar je met een normale mascara minder goed bij kan.

En dit is het bolletje, ik moest eigenlijk meteen aan de mascara van Benefit denken die jullie verschillende malen voorbij hebben zien komen op mijn blog, dat was toen echt mijn favoriete mascara. Daarom had ik eigenlijk ook wel een beetje hoge verwachtingen van deze mascara omdat deze er qua vorm ontzettend veel op lijkt. Maar Rimmel komt dus niet uit met een heel nieuw borsteltje, veel merken gingen hun al voor.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met één laagje Scandaleyes Show Off mascara, ziet er wel aardig uit toch?

Wat me meteen opvalt aan deze mascara is dat de textuur enorm licht is. Als ik aan mijn wimpers voel kan ik ze gewoon buigen en bewegen, van sommige mascara’s worden mijn wimpers echt enorm hard. Qua volume en separatie had het van mij wel iets meer gekund, maar ik ben hier zeker niet ontevreden mee. Ook het bolletje aan het einde van het borsteltje vind ik heel erg handig, zo kon ik makkelijk de haartjes voorzien van een laagje mascara waar ik normaal niet zo goed bij kon komen. Het is niet meteen de mascara waarvan ik zou zeggen, ja dit is echt een holy grail, maar hij doet wel prima zijn werk en blijft de gehele dag prima op zijn plek zitten.

Waarom zou je het kopen?
 Het is een fijne mascara
 Het bolletje is erg handig
 Het maakt je wimpers goed zwart
 Blijft goed op zijn plek zitten

Waarom zou je het niet kopen?
 Je op zoek bent naar een mascara die toch iets meer doet
 Je € 11,99 te duur vind voor een mascara

 De Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara is te koop bij de drogisterijen voor € 11,99 per stuk.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

  1. Lijkt me een prima mascara, gewoon zo eentje waarvan je denkt: ‘oh, die is prima’ :). Ik vind het bolletje ook zo funny, zelf had ik zoiets nog nooit gezien, helemaal nieuw voor mij. :p

  2. Hij klinkt wel fijn, maar ik denk dat ik meer nodig heb met mijn rechte, korte wimpers! Voor mensen die al lange wimpers hebben, is deze mascara denk ik wat fijner. Al zou ik dan eerder voor een goedkopere gaan, want er zijn ook goedkopere mascara’s die hetzelfde effect geven! :)

  3. Ik gebruik altijd de oranje variant van Rimmel, en die is ook geweldig! Met 2 laagjes heb je echt mooie, lange wimpers.
    Deze ga ik zeker ook kopen, lijkt me erg handig met dat bolletje op het eind!

    Hint: bij Kruidvat is deze nu in de aanbieding met 40% korting! Van € 11,99 voor € 7,19.

  4. Ziet er goed uit! Hij lijkt me inderdaad wel fijn. Bij Kruidvat kun je volgens mij nu met 40% korting mascara kopen, dus als iemand hem wil: deze week gaan haha! ;)

  5. Heb eigenlijk nog wel genoeg mascara liggen, maar ben hier wel heel benieuwd naar.. En aangezien er 40% korting is bij Kruidvat op onder andere rimmel mascara begin ik toch te twijfelen of ik deze niet moet gaan halen, haha!

  6. Deze mascara lijkt me fijn! Maar ik vind 12 euro best duur voor een mascara omdat ik een mascara na 3 maanden wegdoe…. Essence en catrice mascaras werken goeg genoeg voor mij ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *