Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara

Laatst ontving ik de nieuwste mascara van Rimmel, namelijk de Scandaleyes Show Off mascara, de opvolger van de Scandaleyes mascara in de oranje huls. Deze mascara is iets anders dan de vorige versie van deze mascara. Het borsteltje is onder handen genomen en ook de formule. Ik ben erg benieuwd naar deze mascara, jullie ook?

De huls, ja wat moet je er eigenlijk over zeggen. Hij is vind ik een beetje aan de grote kant als je het vergelijkt met andere mascara’s maar of dit meteen vervelend is weet ik niet.  Duidelijk op de verpakking staat ook wat voor een soort borsteltje je kan verwachten. Het borsteltje is best wel bijzonder aan deze mascara, aan het einde zit namelijk een bolletje zodat je beter bij de hoekjes kan van de wimpers waar je met een normale mascara minder goed bij kan.

En dit is het bolletje, ik moest eigenlijk meteen aan de mascara van Benefit denken die jullie verschillende malen voorbij hebben zien komen op mijn blog, dat was toen echt mijn favoriete mascara. Daarom had ik eigenlijk ook wel een beetje hoge verwachtingen van deze mascara omdat deze er qua vorm ontzettend veel op lijkt. Maar Rimmel komt dus niet uit met een heel nieuw borsteltje, veel merken gingen hun al voor.

Mijn wimpers zonder mascara.

Mijn wimpers met één laagje Scandaleyes Show Off mascara, ziet er wel aardig uit toch?

Wat me meteen opvalt aan deze mascara is dat de textuur enorm licht is. Als ik aan mijn wimpers voel kan ik ze gewoon buigen en bewegen, van sommige mascara’s worden mijn wimpers echt enorm hard. Qua volume en separatie had het van mij wel iets meer gekund, maar ik ben hier zeker niet ontevreden mee. Ook het bolletje aan het einde van het borsteltje vind ik heel erg handig, zo kon ik makkelijk de haartjes voorzien van een laagje mascara waar ik normaal niet zo goed bij kon komen. Het is niet meteen de mascara waarvan ik zou zeggen, ja dit is echt een holy grail, maar hij doet wel prima zijn werk en blijft de gehele dag prima op zijn plek zitten.

Waarom zou je het kopen?
 Het is een fijne mascara
 Het bolletje is erg handig
 Het maakt je wimpers goed zwart
 Blijft goed op zijn plek zitten

Waarom zou je het niet kopen?
 Je op zoek bent naar een mascara die toch iets meer doet
 Je € 11,99 te duur vind voor een mascara

 De Rimmel Scandaleyes Show Off Mascara is te koop bij de drogisterijen voor € 11,99 per stuk.

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Lifesplash
  23 oktober 2012 at 07:50

  Lijkt me een prima mascara, gewoon zo eentje waarvan je denkt: ‘oh, die is prima’ :). Ik vind het bolletje ook zo funny, zelf had ik zoiets nog nooit gezien, helemaal nieuw voor mij. :p

 • Reply
  Annasophia
  23 oktober 2012 at 07:58

  Ziet er best wel oke uit. Mijn favoriet is die van de action. 0,89cent en werkt fan-tas-tisch!

 • Reply
  Moniek
  23 oktober 2012 at 08:03

  Ik vind dat bolletje er wel apart uit zien haha!

 • Reply
  Suzanne
  23 oktober 2012 at 08:16

  Aan het borsteltje te zien denk ik dat ik deze ook wel fijn zou vinden!

 • Reply
  Chantal
  23 oktober 2012 at 08:41

  Deze heb ik zelf nog niet geprobeerd, maar hij ziet er op zich goed uit!

 • Reply
  Hester
  23 oktober 2012 at 08:50

  Inderdaad geen WOW-holy-grail effect, maar hij is toch zeker wel mooi!

 • Reply
  Esmay
  23 oktober 2012 at 09:02

  Ziet er inderdaad gewoon prima uit. Niet scandaleyes, maar gewoon .. gewoon. Eigenlijk haha!

 • Reply
  Marjolein
  23 oktober 2012 at 09:23

  Hum ja, hij lijkt me wel prima maar ik ga er niet direct voor naar de winkel rennnen haha! Wel een lekker opvallende verpakking, I like!

 • Reply
  debby
  23 oktober 2012 at 09:39

  Rimmel blijft maar komen zeg met mascara’s. Het borsteltje lijkt wat op die doll eyes van lancome.

 • Reply
  lin
  23 oktober 2012 at 09:40

  Ziet er wel goed uit. Ik heb nog nooit een mascara met zo’n bolletje geprobeerd, wil ik nog wel eens doen :)

 • Reply
  Samantha
  23 oktober 2012 at 09:46

  Hij klinkt wel fijn, maar ik denk dat ik meer nodig heb met mijn rechte, korte wimpers! Voor mensen die al lange wimpers hebben, is deze mascara denk ik wat fijner. Al zou ik dan eerder voor een goedkopere gaan, want er zijn ook goedkopere mascara’s die hetzelfde effect geven! :)

 • Reply
  Amy
  23 oktober 2012 at 09:47

  Klinkt al een hele fijne mascara, alleen heb ik nog genoeg mascara’s liggen helaas.

 • Reply
  Miss Mags
  23 oktober 2012 at 09:48

  Mooie mascara ziet er goed uit.

 • Reply
  Charile
  23 oktober 2012 at 09:50

  Ziet er best goed uit :)

 • Reply
  Maaike
  23 oktober 2012 at 10:06

  Wauw, goede masvara! Hij geeft een mooi effect. Dat bolletje op het eind lijkt mij erg handig!

 • Reply
  Joyce
  23 oktober 2012 at 10:43

  Best duur, maar hij komt vast nog een keer in de aanbieding bij de kruidvat ofzo. Dan kan ik hem wel proberen :)

 • Reply
  Milou
  23 oktober 2012 at 10:56

  Ik vind het best een mooi effect geven bij jou! misschien word dit wel mijn volgende mascara :-)

 • Reply
  Mirjam
  23 oktober 2012 at 11:00

  Ik gebruik altijd de oranje variant van Rimmel, en die is ook geweldig! Met 2 laagjes heb je echt mooie, lange wimpers.
  Deze ga ik zeker ook kopen, lijkt me erg handig met dat bolletje op het eind!

  Hint: bij Kruidvat is deze nu in de aanbieding met 40% korting! Van € 11,99 voor € 7,19.

 • Reply
  Over Beauty Enzo
  23 oktober 2012 at 11:55

  Ziet er goed uit! Hij lijkt me inderdaad wel fijn. Bij Kruidvat kun je volgens mij nu met 40% korting mascara kopen, dus als iemand hem wil: deze week gaan haha! ;)

 • Reply
  Bianca
  23 oktober 2012 at 12:36

  Mooi resultaat, lijkt me wel een fijne mascara :)

 • Reply
  Kimberly
  23 oktober 2012 at 13:50

  Ziet er goed uit! :D Het resultaat is in ieder geval aardig mooi

 • Reply
  Daniëlle
  23 oktober 2012 at 14:29

  Heb eigenlijk nog wel genoeg mascara liggen, maar ben hier wel heel benieuwd naar.. En aangezien er 40% korting is bij Kruidvat op onder andere rimmel mascara begin ik toch te twijfelen of ik deze niet moet gaan halen, haha!

 • Reply
  Fashionique
  23 oktober 2012 at 16:17

  Duidelijke review, ik vind deze mascara wel een keer wat om uit te proberen!

 • Reply
  Anne Solveig
  23 oktober 2012 at 19:38

  Wauw, heel mooi!

 • Reply
  Sophia
  23 oktober 2012 at 19:49

  Deze mascara lijkt me fijn! Maar ik vind 12 euro best duur voor een mascara omdat ik een mascara na 3 maanden wegdoe…. Essence en catrice mascaras werken goeg genoeg voor mij ;)

 • Reply
  Jana
  23 oktober 2012 at 20:04

  Lijkt me gewoon een simpele en goede mascara :D x

 • Reply
  Mariska
  24 oktober 2012 at 14:51

  Ik zat nog te twijfelen om deze te gaan gebruiken omdat ik niet wist wat het effect was, maar ziet er zeker goed uit!

 • Reply
  dita
  24 oktober 2012 at 15:03

  :-)

 • Reply
  Nannick
  31 oktober 2012 at 14:16

  Klinkt fijn maar ik heb mijn favoriet al lang gevonden, de telescopic mascara van L’oreal :D

 • Laat een reactie achter