Search
Close this search box.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Rimmel komt met een nieuwe mascara die in twee verschillende kleurvarianten uit komen, black en ultra black. Rimmel London onthult de nieuwe Scandaleyes Reloaded Mascara voor gevaarlijk gewaagde, volle ´killer´wimpers. Elke wimper en elk hoekje wordt snel bewapend met een extreem, klontervrij volume en lang aanhoudend resultaat voor een niet te stoppen, tot wel 24-uur lange impact… die verdwijnt zonder een spoor achter te laten. Rimmel weet het leuk te brengen, ik ben benieuwd en test hem uit.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Rimmel, ik vind het een leuk merk maar heb wel duidelijk mijn voorkeur voor producten. Zo vind ik de foundations, lipsticks en nagellak van dit merk geweldig. Maar ik moet eerlijk toegeven dat Rimmel me nog nooit verrast heeft met een mascara, het is altijd wat teleurstellend en doet gewoon niet zo veel met je wimpers. Daarom moet ik ook toegeven dat deze mascara’s me niet echt warm maken… De mascara zelf ziet er ook niet echt spannend uit en trekt niet meteen. Het moet het dus echt van de werking hebben.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Rimmel belooft met deze mascara een langdurig en spectaculair resultaat dat te danken is aan de nieuwe ‘First to Market Patented Technology Extreme Wear’ formule. Deze nieuwe, innovatieve formule belooft de wimpers tot wel 11 keer meer volume te geven zonder klontjes. De unieke mix van wassoorten en polymeren geeft de wimpers een intense, zwarte en voller makende uitstraling. Eigenlijk doet Rimmel geen beloftes over volume of lengte. Het gaat vooral in op de houdbaarheid van 24 uur en de vollere wimpers. Mijn onderbuik roept me alweer, dit gaat geen bijzondere mascara worden…

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

De mascara komt er in Nederland in twee verschillende tinten 001 Black en 003 Extreme Black. Eerlijk gezegd snap ik nooit het verschil tussen deze twee kleuren. Ik merk nooit een verschil, maar misschien komt dat omdat ik van mezelf erg donkere wimpers heb. Als je misschien hele lichte wimpers hebt zie je het verschil beter.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Missschien kennen jullie de vorige Rimmel Scandaleyes Mascara nog wel, maar deze Reloaded versie is toch echt anders en dat zie je meten in het borsteltje. Het max-density borsteltje (zoals Rimmel het noemt) is vernieuwd met een nieuwe, kegelvormige top, zodat deze perfect bij de vorm van de ogen past. Met deze vorm moet je overal goed bij kunnen komen en de wimpers van een prachtige laag mascara voorzien.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

De borstel is gemaakt van normale haren en daar loop ik meestal niet heel erg warm van, het effect is dan vaak toch minimaal. De borstel is dus in mijn ogen niet echt speciaal. Ook bevat het niet veel mascara waardoor ik al snel tot de conclusie denk te komen dat het een vrij standaard en niet hele boeiende mascara gaat zijn. Maar daar komen we maar één manier achter, het is te testen!

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Hier zie je mijn wimpers zonder mascara.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Hier zie je mijn wimper met de Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara in de Black variant. Ik heb na heel wat applicaties dit effect eruit weten te halen. Precies waar ik al bang voor was of had verwacht is waar, het is een vrij subtiele en standaard mascara. Nee, hier word ik niet echt warm van.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Ik weet niet wat het is, Rimmel weet me gewoon niet te pakken met hun mascara’s, hebben meer mensen daar last van of ben ik de enige. Maar laten we dan wel op één van hun duidelijke beloftes in gaan, dat het 24 uur moet blijven zitten. Gelukkig maakt het dat wel waar – of het echt 24 uur is weet ik niet – want de mascara zit zo vast als een huis en gaat nergens heen. Met het verwijderen brokkelt hij wel helemaal in kleine stukjes en kan het in je ogen komen wat irriteert, dat vind ik wel minder.

Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara

Tsja, wat moet ik over deze mascara’s zeggen. Het is een leuk product wat de hele dag blijft zitten, maar verwacht er geen wonderen van. En voor het geld van € 13,99 wat je voor deze mascara betaald vind ik dat duur. Je kunt dan net zo goed een mascara van een budgetmerk pakken, die vaak nog meer voor je wimpers doen. Maar goed, het is natuurlijk voor iedereen anders wat je in een mascara zoekt, ik vind deze gewoon te subtiel. De Rimmel Scandaleyes Reloaded Mascara is te koop bij drogisterijen en online bij Bol.com waar hij nu in de aanbieding is voor € 9,99.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Jammer! Ik heb op je blog al betere mascara’s voorbij zien komen. Onlangs heb ik ook een Rimmel mascara getest en het resultaat was best teleurstellend. Mijn wimpers werden er zwart van maar daar bleef het ook bij, terwijl de mascara super volume beloofde.

  2. Ik vind het effect op de foto’s er best mooi uitzien, maar ik snap dat je het ‘wow’ effect een beetje mist. Jammer. Ik koop zelf ook eigenlijk nooit mascara’s van Rimmel.

  3. He jammer, ik heb inderdaad ook nog nooit een fijne mascara van Rimmel gehad.Fijn dat je dit getest hebt, hoef ik er ook niet aan te beginnen :-).

  4. Je zei dat de mascara bij het verwijderen afbrokkelde maar hoe heb je de mascara verwijderd? In de reclame zeiden ze dat de mascara met warm water te verwijderen was. Blijft hij dan ook afbrokkelen? Was omdat hij met warm water te verwijderen was juist zo benieuwd.

    1. Hmmm. Ik zweer bij deze. T liefst samen te gebruiken. De truck is bij elke mascara…breng n dun laagje aan en laat dat even drogen. Vervolgens breng je m steeds opnieuw aan, afhankelijk van hoe dik je t wilt dragen. Eenmaal goed droog kun je je wimpers nog even omhoog pushen. Echt n dikke aanrader deze bij juist gebruik tenminste.

  5. Inderdaad niet echt een geweldig resultaat. Ik heb niet per se last met Rimmel mascara’s, maar wel met bepaalde borstels. Borstels zoals deze mascara (de oude, klassieke, borstelige borstels) doen voor mijn wimpers niet veel goeds. Ik kan het beste plastic borstels gebruiken die de wimpers goed separeren. De Rimmel mascara met argan olie doet het bij mij bijvoorbeeld wel goed, maar hetzelfde effect kan ik net zo goed bereiken met een goedkope mascara met een zelfde soort borstel.

  6. IK gebruik tegenwoordig de lancome mascara. Ik koop m in de aanbieding dan valt de prijs erg mee! Ik heb al zo vaak miskopen gedaan met mascara van rimmel of wat dan ook ! Echt een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *