Rimmel Professional Eyebrow Pencil

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil_zps3pyvbr1v.png

Ik vind het tegenwoordig ontzettend belangrijk mijn wenkbrauwen bij te tekenen. Gek genoeg is dat iets wat ik als één van de  laatste dingen aan mijn make-up routine heb toegevoegd. Ik zag het nut er niet zo van in, ik heb toch hele donkere wenkbrauwen van mezelf. Maar mét net even wat extra wenkbrauw potlood zien je wenkbrauwen er zo veel beter uit. Sinds dien ben ik om en gebruik vele verschillende. Vandaag laat ik de Rimmel Professional Eyebrow Pencil zien.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil1_zpsfxwedakc.png

Jullie hebben van mij echt wat tegoed qua merk Rimmel, daar is dit jaar niet echt heel erg veel over verteld. Nieuw is dit wenkbrauw potlood dan ook niet, maar ik vond hem wel de moeite waard om te behandelen. Op het eerste gezicht is het een heel basic wenkbrauw potlood in een simpele verpakking. Nou, geen verrassingen, ik zal je maar meteen vertellen dat het ook echt een heel simpel potloodje is.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil2_zpste4ynb2r.png

Het potlood is er in drie verschillende kleuren waarvan Hazel (de kleur die ik heb) het lichtste is:

 • Hazel
 • Dark Brown
 • Black/Brown

Wellicht zullen er in andere landen nog wel een 001 kleur zijn, maar helaas is die in Nederland niet te koop. Ik moet er wel even bij zeggen dat deze kleur nét iets te licht voor mij is, dat zullen jullie straks ook wel terug zien!

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil3_zpshxo4jhjw.png

Zoals je kan zien is het eyebrow pencil inderdaad een heel simpel potloodje, maar daar is helemaal niets mis mee. Het is een klein potloodje die je gemakkelijk kan slijpen en er zit een handig dopje bij met een kwastje mocht je die eventueel willen gebruiken. Ik vind persoonlijk altijd een kwastje wel fijn bij zo een soort product. Kun je ze toch even mooi in model kammen.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil4_zps3umkcbma.png

Zoals je kan zien is de kleur Hazel en vrij lichte kleur en is ideaal voor mensen met echt blond of lichtbruin haar. Ik heb dan wel geverfd blond haar, maar mijn wenkbrauwen zijn ontzettend donker van zichzelf, daarom is dit voor mij niet echt de juiste kleur.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil8_zpstuvokv58.png

Het potloodje geeft niet zoveel pigment af als bijvoorbeeld een oogpotlood, maar dat hoeft voor mij ook niet. Dan worden je wenkbrauwen van te rijk van kleur en oogt het niet natuurlijk meer. Wel geeft hij heel gemakkelijk deze kleur af, je hoeft er dus niet als een gek op de drukken voordat er kleur vanaf komt. Ook voelt het potloodje prettig aan op de huid, niet hard, maar lekker zacht.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil6_zpsi3wglcrq.png

Hier zie je mijn wenkbrauwen zonder wenkbrauw potlood.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil7_zpsxyofvvfi.png

Hier heb ik ze ingekleurd met het wenkbrauw potlood. Zoals je kan zien is de kleur net iets te licht/bruin voor mij, maar het verschil is al enorm. Ik heb niet zoveel witte open plekken meer tussen mijn wenkbrauwen en mijn gezicht spreekt meer. Ik vind het potlood oprecht erg prettig en is ook niet zo snel op. Vaak heb je dat met zachtere potloodjes dat de punt zo snel op is, maar dat is met deze niet het geval.

 photo Rimmel Professional Eyebrow Pencil5_zpsiu4lu7fm.png

Niet alleen ik ben enthousiast over dit potlood, Mila vond het ook fantastisch speelgoed. De Rimmel Professional Eyebrow Pencil is er dus in drie verschillende kleuren te koop voor € 6,49 bij verschillende drogisterijen en online. Hebben jullie wel eens het wenkbrauw potlood van Rimmel geprobeerd en wat vonden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Varenka W
  11 december 2015 at 09:38

  Wat een verschil.
  Ziet er goed uit.
  Geniet van je weekend…..

 • Reply
  Jana
  11 december 2015 at 10:19

  Ik heb deze in de kleur Dark Brown en daar ben ik ook heel erg tevreden over! Ik vind deze ook veel fijner dan de wenkbrauwpotloodjes van HEMA. Het enige nadeel vind ik het kammetje, ik gebruik liever een spoolie zoals bij de potloden van HEMA!

 • Reply
  Melissa
  11 december 2015 at 11:27

  Hihi wat een dottige foto van poes! Schatje is het. Mooi effect! Ik heb inderdaad het idee dat zachtere potloodjes zo snel op gaan! Fijn dat dat bij deze niet zo is!

 • Reply
  Kristel
  11 december 2015 at 12:23

  Normaal reageer ik niet en lees ik alleen maar. Maar dit potloodje gebruik ik al zoo lang! Had hem stiekem gejat van me moeder en laatst was ie toch écht helemaal op gegaan en heb meteen een nieuwe gekocht. Ben er heel tevreden over :)

 • Reply
  Laura
  11 december 2015 at 13:07

  Lijkt me een goed product! Ik gebruik normaal poeder maar deze lijkt me ook fijn.

 • Reply
  Marloes
  11 december 2015 at 18:49

  Klinkt goed! Ben zelf al jaren fan van wenkbrouwpotloodje van de HEMA. Onafscheidelijk sinds dien, nooit echt iets anders geprobeerd.

 • Reply
  manon
  11 december 2015 at 23:06

  Ziet er goed uit! De laatste tijd gebruik ik ook wel graag een poeder voor mijn wenkbrauwen, dat vind ik nog net wat mooier.

 • Reply
  chucky1012
  12 december 2015 at 06:20

  Het verschil is duidelijk te zien en ik vindt wel goed.

 • Reply
  Yvonne
  12 december 2015 at 08:22

  Ik heb meerdere potloden geprobeerd, zowel dure als budgetmerken maar die van de Hema blijf ik de beste vinden, en dat voor maar 2 euro. :)

 • Reply
  Caitlyn
  12 december 2015 at 09:51

  Mooi verschil. Ziet er toch meteen veel verzorgder uit. Zelf heb ik veel lege plekken in mijn wenkbrauwen dus ik probeer ze ook altijd in te vullen, dat geeft mijn gezicht meteen veel meer vorm
  xx

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 december 2015 at 11:08

  Ik vind dat het er toch wel goed uitziet bij jou :)

 • Reply
  jeapiebel
  14 december 2015 at 07:15

  Dat je enthousiast bent is niet zo interessant als hoe Mila enthousiast is als haar speelgoed. ;-) Fijn om hier over te lezen. Rimmel is ook een makkelijk verkrijgbaar product als ik toevallig eentje wil hebben.

 • Reply
  justjaxelle
  15 december 2015 at 23:28

  Ooh wat een leuke foto met je kat! ik vind het potlood er heel goed uitzien, zeker voor die prijs!

 • Reply
  Nicole
  16 december 2015 at 00:02

  Het lijkt me echt een prima potloodje. Zelf ben ik heel erg groot fan van de brow satin van maybelline.

 • Laat een reactie achter