Rimmel Precious Stones

Dit jaar komt ook Rimmel weer met een aantal prachtige producten speciaal voor de kerstdagen. Hierbij moet je natuurlijk aan prachtige donkere tinten denken en veel glitter. De glitter komt zeker terug in hun twee prachtige nagellakjes voor de feestdagen. Ik kan dan ook niet wachten om ze aan jullie te laten zien! Zijn jullie klaar voor wat glitter en glamour?

Je denkt het misschien al, dekt deze nagellak eigenlijk wel? Ja, dat doen ze! Daar zijn ze speciaal voor gemaakt om meteen te dekken. Dat is vaak bij glitter nagellak niet zo en moet je vaak nog een ondergrond kleur aanbrengen, maar dat hoeft dus niet met deze nagellak. Ik had drie laagjes nodig om hem helemaal dekkend te hebben maar dat vind ik niet echt vervelend want dan dekt hij ook gewoon echt goed.

Ruby Crush is een prachtige rode glitter nagellak met daarin grove zilveren glitters. Als ik deze kleur zie moet ik echt meteen aan kerst denken, met deze kleur geven ze echt een heerlijke fibe aan de feestdagen. Bij mij dekte deze nagellak in drie lagen maar je moet het wel voorzichtig aan brengen want je kan een stukje nagellak mee trekken en dan heb je weer een kale plek op je nagels. En de nagellak verwijderen, ja dat blijft een vervelend klusje.

De andere kleur is Diamond Dust, een kleur die er in het flesje echt fantastisch uit ziet maar op de nagels vind ik hem helaas een beetje tegenvallen op de nagels, hij valt een beetje in het niets. De kleur vind ik wel heel erg gaaf maar de grove glitters komen niet echt tot zijn recht op mijn nagels. Ook voor deze nagellak had ik drie laagjes nodig om hem dekkend te maken.

Waarom zou je deze nagellak kopen?
– Het is een dekkende glitternagellak
– Droogt snel op
– Leuke kerstkleuren
– € 6,99 niet duur is voor een goede nagellak

Waarom zou je deze nagellak niet kopen?
– Je niet van glitternagellak houdt
– Het niet je kleuren zijn

De Rimmel Precious Stones nagellakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk. Ze moeten nu al in de winkel liggen en zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  BeautybySunseeree
  9 november 2012 at 15:06

  Oooh mooi zeg lekker veel glitters voor de feestdagen ! Ik zeg kopen :D

 • Reply
  Laura
  9 november 2012 at 15:19

  Die rode vind ik erg mooi, misschien ga ik deze wel kopen…

 • Reply
  Lara
  9 november 2012 at 15:25

  Oeee echte kerstkleurtjes! Ik krijg er gelijk zin in!
  Liefs!

 • Reply
  dita
  9 november 2012 at 15:33

  Heerlijk zo lekker kerstig!

 • Reply
  Laura
  9 november 2012 at 15:33

  Oh my, Diamond Dust ziet er suuuuuuper uit! Ik vind het op je nagels nog steeds prachtig hoor! Al ziet de kleur er in het potje er inderdaad beter uit.

 • Reply
  Yara
  9 november 2012 at 15:38

  Ik blijf het zeggen: Die rode is geweldig!

 • Reply
  martina
  9 november 2012 at 15:44

  ik heb al mooie glitterlakjes van OPI, genoeg voor mij want ik
  vind het al zo;n werk om eraf te krijgen…..

 • Reply
  joanydvv
  9 november 2012 at 15:47

  Wauw, wat een schitterende lakjes. Die dekking is fantastisch. Ik vind met name de rode erg mooi :)

 • Reply
  Lin
  9 november 2012 at 16:07

  Oh, wauw! Die rode is mooi! Ik ben dan ook een sucker voor rode glitterlak ;)

 • Reply
  Alyssa
  9 november 2012 at 16:59

  Ik vind deze zoo mooi <3! Vooral de grijze. Love sparkles!

 • Reply
  Mariska (@JustMariskaNL)
  9 november 2012 at 17:01

  Allebei vind ik ze echt prachtig!

 • Reply
  Sanne
  9 november 2012 at 17:37

  Wauw! Ze zijn er beide super leuk uit!

 • Reply
  theunknownblogster
  9 november 2012 at 18:13

  Oeh errug kerstig. En wat ziet je blog er leuk uit met die bloemen. I like I like!

 • Reply
  Hester
  9 november 2012 at 19:17

  Ze zijn zo vet mooi hè! Goede zet van Rimmel :D

 • Reply
  beautybysacha
  9 november 2012 at 19:18

  Wauw, prachtig! Ik vind de eerste wel mooier dan de tweede, misschien omdat die ook iets vernieuwender is qua kleur met glitter?

 • Reply
  Esmay
  9 november 2012 at 19:26

  Ik ben niet zo dol op de eerste, omdat rood … kerst … mweh. haha! Die zlveren vind ik wel echt PRACHTIG!

 • Reply
  Charile
  9 november 2012 at 20:13

  Heel mooi!

 • Reply
  Jana
  9 november 2012 at 21:05

  Prachtige kleurtjes :D x

 • Reply
  Danielleeee
  9 november 2012 at 21:21

  Die zilveren is echt super tof !

 • Reply
  LounaBeauty
  9 november 2012 at 23:19

  Wauw, prachtige lakjes! :) Lekker dekkend ook! Toppie

 • Reply
  beautyblogangelique
  10 november 2012 at 00:06

  Prachtige kleurtjes!

 • Reply
  Nannick
  10 november 2012 at 17:44

  Woow ze dekken echt mooi! Die rode wil ik sowieso hebben, super mooi. <3

 • Reply
  Janniek
  25 november 2012 at 13:33

  WAUW. Ik hou van glitter, dit is echt prachtig!

 • Reply
  Beautywatcher
  17 december 2012 at 20:11

  Oee die rode… die heeft echt mn hart gestolen… maar ik heb al zoveel nagellak… *huil huil* ik mag m niet van mezelf kopen

 • Laat een reactie achter