Search
Close this search box.

Rimmel Precious Stones

Dit jaar komt ook Rimmel weer met een aantal prachtige producten speciaal voor de kerstdagen. Hierbij moet je natuurlijk aan prachtige donkere tinten denken en veel glitter. De glitter komt zeker terug in hun twee prachtige nagellakjes voor de feestdagen. Ik kan dan ook niet wachten om ze aan jullie te laten zien! Zijn jullie klaar voor wat glitter en glamour?

Je denkt het misschien al, dekt deze nagellak eigenlijk wel? Ja, dat doen ze! Daar zijn ze speciaal voor gemaakt om meteen te dekken. Dat is vaak bij glitter nagellak niet zo en moet je vaak nog een ondergrond kleur aanbrengen, maar dat hoeft dus niet met deze nagellak. Ik had drie laagjes nodig om hem helemaal dekkend te hebben maar dat vind ik niet echt vervelend want dan dekt hij ook gewoon echt goed.

Ruby Crush is een prachtige rode glitter nagellak met daarin grove zilveren glitters. Als ik deze kleur zie moet ik echt meteen aan kerst denken, met deze kleur geven ze echt een heerlijke fibe aan de feestdagen. Bij mij dekte deze nagellak in drie lagen maar je moet het wel voorzichtig aan brengen want je kan een stukje nagellak mee trekken en dan heb je weer een kale plek op je nagels. En de nagellak verwijderen, ja dat blijft een vervelend klusje.

De andere kleur is Diamond Dust, een kleur die er in het flesje echt fantastisch uit ziet maar op de nagels vind ik hem helaas een beetje tegenvallen op de nagels, hij valt een beetje in het niets. De kleur vind ik wel heel erg gaaf maar de grove glitters komen niet echt tot zijn recht op mijn nagels. Ook voor deze nagellak had ik drie laagjes nodig om hem dekkend te maken.

Waarom zou je deze nagellak kopen?
– Het is een dekkende glitternagellak
– Droogt snel op
– Leuke kerstkleuren
– € 6,99 niet duur is voor een goede nagellak

Waarom zou je deze nagellak niet kopen?
– Je niet van glitternagellak houdt
– Het niet je kleuren zijn

De Rimmel Precious Stones nagellakken zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren en kosten €6,99 per stuk. Ze moeten nu al in de winkel liggen en zijn verkrijgbaar bij de drogisterijen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Oh my, Diamond Dust ziet er suuuuuuper uit! Ik vind het op je nagels nog steeds prachtig hoor! Al ziet de kleur er in het potje er inderdaad beter uit.

  2. Oee die rode… die heeft echt mn hart gestolen… maar ik heb al zoveel nagellak… *huil huil* ik mag m niet van mezelf kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *