Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Instagram is natuurlijk een regelrechte hit, zelf ben ik er op dit moment ook erg actief op bezig. Op Instagram willen we er natuurlijk goed uitzien en Rimmel speelt handig in op deze trend. Ze komen namelijk met een hele Insta-lijn uit waarbij jij perfect op de foto staat. Van een foundation tot aan poeder, het is er allemaal! Ik vertel je er graag meer over.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Volgen jullie mij al op Instagram?

Rimmel zegt dat de nieuwe lijn bestaat uit gemakkelijk te gebruiken producten die corrigeren, camoufleren, vormgeven, fixeren en je gezicht laten stralen zodat je de smartphone challenge aankunt. Klinkt leuk, maar ik vind het altijd wel een dingetje om zoiets aan je naam te verbinden. Zouden mensen zonder Instagram of die er niet zoveel mee hebben deze producten ook willen gebruiken? Laat het natuurlijk duidelijk wezen dat het vooral producten zijn voor een mooie en egale huid. In de lijn vind je onder andere: concealer, foundation, contour sticks, highlighter, poeder en een fixing spray. Ik laat ze jullie allemaal zien.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel INSTA CONCEAL & CORRECT – € 10,99

Donkere kringen? Roodheid? Een vale huid? Insta Conceal & Correct is Rimmels eerste palet dat de verschillende kleuren en imperfecties aanpakt die je wilt camoufleren voor de perfecte selfie. De kit bevat drie crèmige, kleurcorrigerende tinten die belangrijke teintproblemen herstellen, wat je huidskleur ook is. De perziktint neutraliseert donkere kringen en laat het gezicht stralen. De groene tint bedekt imperfecties en roodheid. En de lila tint dempt de gele ondertoon voor het verfraaien van een doffe en vale uitstraling.

Handig is dit kitje met drie kleuren concealer. Zelf gebruik ik de concealer onder mijn foundation om doffe plekjes zoals onder mijn ogen wat weg te werken. De concealer is lekker romig en smeert makkelijk uit. Zelf gebruik ik nooit concealer omdat ik het er altijd zo pannenkoekachtig uit vind gaan zien, helaas is dat bij deze ook het geval. Het neemt de donkere kringen wel weg, maar het ziet er absoluut niet natuurlijk uit vind ik, je ziet het product goed op de huid liggen en dat vind ik een nadeel.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Lees ook: Rimmel Stay Matte Liquid Lip Colour

Rimmel INSTA FLAWLESS PERFECTING RADIANT SKIN TINT – € 9,99

De Insta Flawless Perfecting Radiant Skin Tint zorgt ervoor dat de huid een natuurlijke uitziende, stralende glans geeft en tekenen van vermoeidheid uitwist. De zeer luchtige formule hydrateert de huid tot wel 24 uur terwijl het de huid tevens perfectioneert en verheldert. Breng het solo op de huid aan voor een stralende gloed of breng het onder je favoriete foundation aan voor een langdurig effect. In twee kleuren verkrijgbaar: Light Medium en Medium Dark.

Ik dacht dat ik de donkerste kleur had gekregen maar blijkbaar is dat de lichtste kleur hier in Nederland. Hij is dan ook vrij gekleurd voor een lichte kleur dus mocht je echt een bleke huid hebben dan is deze foundation niets voor jou. Omdat hij een middelmatige dekking heeft kan ik de kleur prima hebben. De foundation geeft een mooi gezond en egaal effect aan de huid en voelt erg prettig aan. Het brengt makkelijk aan en oogt natuurlijk. Ik vind het een fijn product!

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel INSTA DUO CONTOUR STICK – € 9,99

Creëer een natuurlijke of meer opvallende vormgegeven en geaccentueerde look met deze tweezijdige stick die het contouren super eenvoudig maakt. De ene kant is voor het maken van de contouren en is verkrijgbaar in drie verschillende tinten – van licht tot donker. De andere kant is een highlighter met de glinsterende finish die voor het reflecteren van het licht is. De crèmige, soft touch textuur van de Contour Sticks mengt zich prachtig op de huid voor een subtiel, in laagjes op te bouwen contour en strobing effect, wat je gezicht een nog mooiere vorm geeft.

Ik heb helemaal niets met contouren en al helemaal niets met dit soort sticks. Ik breng wat bronzer aan op mijn wangen voor wat kleur maar daar houdt het dan ook wel mee op. Deze sticks zijn over het hele gezicht te gebruiken en kunnen voor meer diepte zorgen. De sticks zijn makkelijk in gebruik en fijn aan te brengen. Ze geven meteen een goede kleur af en fijn is dat ze goed te blenden zijn. Vaak zie je van dit soort sticks die niet fijn blenden met als resultaat allemaal strepen op het gezicht. Na het blenden is het effect subtiel zichtbaar en ik vind het er mooi uitzien!

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Lees ook: Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Rimmel INSTA STROBING HIGHLIGHTER – € 8,99

De Insta Strobing heeft een makkelijk aan te brengen, lichtgewicht textuur en accentueert je gelaatstrekken voor een stralende look. Draag hem zo of bovenop make-up en breng hem aan op plekken die van nature het licht vangen, om optische contouren te vormen en een perfecte teint met zachte focus te verkrijgen. Benadruk je jukbeenderen, de contouren van je neus en laat je gelaatstrekken nog beter uitkomen. Je kunt ook een paar druppels toevoegen aan je foundation voor een instant stralende teint op heel je gezicht. Hij is verkrijgbaar in 3 kleuren: Pink Glow, Golden Glow en Bronze Glow.

Dit is de kleur Glow Gold en ziet er op het eerste gezicht een beetje uit als een foundation maar het is echt een vloeibare highlighter. Je kunt het mengen zoals al gezegd werd met je foundation voor een mooie glow of het plaatselijk aanbrengen. Ik breng wat aan op mijn wangen, neusbrug en mijn cupidoboog. Je hoeft gelukkig niet bang te zijn dat je meteen een discobal bent want het resultaat is heel subtiel, zelfs bijna niet zichtbaar en dat vind ik wel een beetje zonde.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel INSTA FIX & MATTE – € 10,99

Rond je beauty routine af met dit microfijne, transparante poeder die voor elke huidtint geschikt is. Je kunt het op drie verschillende manieren gebruiken voor een non-cakey, maar juist mooie matte finish:

  1. Gebruik het als een fixerend poeder over de foundation zodat deze goed houdt en langer mooi blijft.
  2. Breng het als een matterend poeder aan op de naakte huid of als touch-up gedurende de dag voor het matteren en controleren van glans en om een overmatig glanzend effect tegen te gaan zonder toevoeging van een zichtbare kleur of textuur.
  3. Het optisch vervagen van alle imperfecties en het minder zichtbaar maken van poriën.

Zelf gebruik ik het product het liefst na mijn hele routine om alles af te poederen zodat mijn make-up langer blijft zitten en het eerste wat mij opviel is dat het echt een stuk langer (en wellicht in combinatie met de fixing spray) bleef zitten. Mijn huid was minder snel vet en het bleef gedurende de dag heel mooi zitten, fantastisch! Met warme dagen heb ik de poeder alleen op mijn gezicht gebruikt en bleef ik ook veel langer mat in plaats van een glimmende glimworm, deze poeder doet echt goed zijn werk!

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Lees ook: Rimmel Brow This Way

Rimmel INSTA FIX & GO 2-in-1 Primer & Setting Spray – € 10,99

Is je make-up klaar dan wil je natuurlijk dat deze ook de hele dag perfect blijft zitten. De Insta Fix & Go is dan een uitkomst. Je kunt deze 2-in-1 primer en setting spray als primer onder je foundation aanbrengen en/of de spray aan het eind van je make-upritueel over je gezicht sprayen. Het resultaat? Je make-up blijft de hele dag en avond perfect zitten!

Zoals ik net al zei gebruik ik de spray als laatste in mijn make-up routine om alles ‘vast’ te zetten. De spray heeft een hele fijne nevel en ruikt vooral heel erg lekker. Met warme dagen zet ik hem even in de koelkast voor een verfrissend effect. Ik merk echt dat mijn make-up langer goed blijft met deze spray dus hij is wat mij betreft een topper!

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Hier zie je heel subtiel het effect van de contour sticks, het is mooi uitgeblend en ziet er heel natuurlijk uit. Ook zie je de foundation heel subtiel op de huid liggen.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Zonder make-up.

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Met make-up! De foundation geeft net even wat meer egaliteit aan de huid en de concealer, contoursticks en highlighter zorgen voor wat meer levendigheid. Ik vind het resultaat echt heel erg mooi!

Rimmel Picture Perfect Look Insta-lijn

Mijn favoriete producten van deze lijn? Dat zijn met zekerheid de foundation, de poeder en de fixing spray. De andere producten vind ik leuk maar ben ik niet weg van. Ik vind het heel erg tof dat Rimmel met zo een lijn uitkomt en wat mij betreft hebben ze dat ook goed aangepakt. De collectie is vanaf nu in het vaste assortiment te koop bij de drogisterij en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Wat een leuke en frisse collectie. Ik vind de vormgeving ook echt super leuk gedaan, net wat jonger dan normaal. De foundation lijkt mij ook erg fijn, evenals de poeder!

  2. Voor diegene die in de buurt van een Duitse DM wonen… Manhattan is de Duitse naam voor Rimmel, heeft exact dezelfde producten voor minder dan de helft van het geld. Verpakking is ietsje anders, product hetzelfde. De moeite waard!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *