Search
Close this search box.

Rimmel Moisture Renew Lipsticks

 photo Lipstick1_zpse58f66cd.png

Dit is de dag dat ik pas echt verliefd werd op lipstick en dan wel deze Rimmel Moisture Renew lipstick. Het heeft eigenlijk alles wat een lipstick moet hebben, geweldige pigmentatie, hij hydrateert je lippen echt heel erg goed, voelt zacht aan op de lippen, blijft goed zitten en ruikt ook nog eens heel erg prettig. Gelukkig komt Rimmel met 13 spetterende kleuren in deze collectie zodat er voor iedereen was tussen zit!

 photo Lipstick3_zpsf54d3b1e.png

Moisture Renew is een intens hydraterende lipstick in knallende kleuren. De Moisture Renew-collectie pronkt met felle, stralende tinten en rijke, hydraterende lipsticks boordevol vitaminen. Klaar om je lippen te verwennen met schitterende, weelderige kleuren? Nou ik wel! De collectie ziet er mooi uit met – vind ik – standaard Rimmel verpakkingen die er gewoon erg mooi uitzien. Strak, stijlvol en gebruiksvriendelijk.

 photo Lipstick4_zps482bb85a.png

Ook de lipstick zelf ziet er goed uit. Prachtige kleuren en strak afgewerkt. Dankzij de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit en maakt Moisture Renew Lipstick een krachtig kleurstatement. Nieuwe, pure kleurpigmenten zorgen voor frisse, sprankelende kleuren die blijven stralen.

Ik kreeg de volgende prachtige kleuren lipstick toegestuurd. Oxford Street Fuchsia, As You Want Victoria en In Love With Ginger. Leuk vind ik dat de namen perfect bij het Londense straat beeld passen en de stickers geven ook duidelijk de echte kleur van de lipstick aan, handig!

 photo Lipstick_zpsb897e32a.png

Helaas had mijn rode lipstick er geen zin en was uit de huls gevallen en helemaal beschadigd, dan maar geen mooie foto’s van deze lipstick, maar swatches onthou ik jullie natuurlijk niet van deze perfecte lipsticks!

 photo Lipstick5_zpsfc5ccff0.png

Check dat pigment! Je ziet meteen dat het prachtige glanzende en voedende lipsticks zijn. Ik ben echt groot fan geworden!

 photo Lipstick7_zps66c4eab8.png

In Love With Ginger, een prachtige rode kleur!

 photo Lipstick6_zpsa786b07a.png

Oxford Street Fuchsia, mijn favoriet kleur, perfect voor overdag!

 photo Lipstick8_zps0fd7a5db.png

As You Want Victoria, een chique rood roze kleur, perfect voor een feestje!

 photo Lipstick2_zps26140005.png

Jullie hebben het wel begrepen, ik ben echt groot fan van deze lipsticks! Je glijden echt over je lippen en laten meteen ontzettend veel pigment achter zodat je niet een paar keer over hetzelfde stukje huid heen hoeft te gaan om er voldoende kleur aan te geven. Ook blijven de lipsticks goed zitten, maar omdat ze zo zacht zijn moet je ze na een hapje toch wel eventjes bijwerken en opletten dat het niet op je tanden gaat zitten. Mij lippen voelen gedurende dag ook heerlijk zacht aan en totaal niet uitgedroogd. Ja, dit zijn echt geweldige lipsticks.

De Rimmel Moisture Renew Lipsticks zijn er in totaal in 13 verschillende kleuren en onder andere bij de Kruidvat, Etos en DA te koop voor de adviesprijs van € 10,99. Gaan jullie een lipstick van deze collectie scoren? Ze zitten trouwens in het vaste assortiment!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Ik heb kleur 125, to nude or not to nude. Ik hou niet zo van knallende kleuren op mijn lippen, dus vandaar dat ik voor nude ga. Ook ik ben tot nu toe zeer te spreken over deze lipstick! Over een weekje staat er een review gepland, maar ik wil hem eerst een aantal dagen goed testen. Op korte termijn is alles mooi, nu kijken of het op lange termijn ook zo goed voor mijn lippen zorgt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *