Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Match Perfection Foundation

Ben je het ook zo zat om altijd nét de verkeerde kleur foundation te kopen? Dat is niet meer nodig vanaf nu, volgens Rimmel. Met hun nieuwe foundation Match Perfection, deze foundation valt helemaal niet op en daarom past hij perfect bij iedereen. Ik was meteen benieuwd, want voor mijn witte koppie zijn vaak geen goede foundations!

Dankzij de geavanceerde Smart-Tone technologie die werkt als de perfecte dekmantel die de textuur en kleur van de huid direct overnemen voor de perfecte kleur voor jouw huid. Dankzij deze formule zou je dus een perfecte kleur moeten hebben! En het Sapphire Radiance Complex geeft je huid een stralende gloed. Nu denk je misschien, waarom zijn er dan verschillende kleuren foundation, nou heel erg makkelijk! Dat is om nog dichter in de buurt te kunnen komen van jouw perfecte kleur. De foundation belooft de hele dag te blijven zitten en bied je gezicht ook nog eens bescherming tegen de zon met een SPF 18.

De foundation zit in een glazen fles met een handige pomp dop erop voor een makkelijke werking. De foundation is licht dekkend en lekker vloeibaar van structuur zodat je hem heel erg makkelijk aan kan brengen op het gezicht.

Mijn gezicht zonder foundation

Mijn gezicht met alleen Match Perfection foundation in de kleur 100 Ivory, de lichste kleur die ze hebben en die perfect op mijn huid aansluit!

En mijn hele gezicht opgemaakt. Ik moet zeggen dat ik de foundation op het eerste gezicht ontzettend fijn vind. Hij is niet heel erg dekkend maar wel genoeg om alle lichte oneffenheden in het gezicht te verwijderen. Mocht je heftige acné hebben en dit willen verbergen is dit waarschijnlijk niet de meest geschikte foundation voor jou, maar zoek je een medium dekking is deze foundation zeker iets voor jou. Hij ziet er trouwens heel natuurlijk uit op de huid, totaal geen cakey effect.

Jullie weten dat ik van mezelf een behoorlijk vette huid heb en daar heb ik op het eind van de dag behoorlijk last van. Halverwege de dag begon mijn t-zone behoorlijk te glimmen en aan het einde van de dag zat er haast geen foundation meer op mijn t-zone, dat vond ik wel een beetje jammer. Voor mij blijft hij dus niet de hele dag zitten, maar ik heb dan ook wel een erg vette huid. Ik denk als je gewoon een normale huid hebt de foundation prima blijft zitten.

Waarom zou je deze foundation kopen?
– 5 verschillende kleuren (ook lichte)
– SPF 18
– Als je van een medium dekking houdt
– Brengt fijn aan op het gezicht
– Fijne verpakking
– Goede verkrijgbaarheid
– € 12,99 is niet duur voor een foundation

Waarom zou je deze foundation niet kopen?
– Blijft niet goed op zijn plek met een vette huid
– Je een goede dekking wilt
– Laat snel een glimmende huid door

De Match Perfection foundation is voor mij met mijn vette huid niet meteen de beste foundation die ik ooit heb gehad, maar voor de rest is hij wel heel erg fijn! De foundations liggen vanaf januari in de winkels voor € 12,99.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

36 reacties

 1. Wat apart dat die je kleur een beetje overneemt! Lijken me overigens wel fijne foundations, alleen als je net als jou een vette huid hebt, tja, dan niet. Ik vind ze er trouwens ook erg mooi uit zien! Leuke verpakking. :)

 2. Hij lijkt me heel goed, jammer alleen dat de foundation er langzaam afgaat. Ik heb ook een vette T-zone dus ik laat hem toch maar liggen. Goeie review!

 3. Ik heb een droge huid en voor mij zou die dan wel werken maar rimmel heeft nooit mijn kleur foundation (voor getinte huid).

 4. Ziet er mooi uit op je huid. De foundation lijkt mij ook prettig werken. Ik heb zelf wel een vette huid , maar gelukkig heb ik nog een primer thuis.

 5. Ziet er tof uit! Verbergt hij ook acne littekentjes? Zelf heb ik op de linkerkant van mijn gezicht wat littekens en sinds ie die kleine oneffenheden verborg…. Ik ben benieuwd! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 6. Het klinkt overall wel goed! Die lichte kleur ziet er ook licht uit, dus hopelijk ook licht genoeg voor mijn porseleinen huidje haha! Wel jammer dat ‘ie bij de vettere huid niet zo goed blijft zitten.

 7. Geen foundation voor mij denk ik. Ik hou juist van een goed dekkende foundation, maar wel fijn dat er veel kleuren zijn!

 8. Lijkt mij hele fijne foundation, zelf heb ik toch niet zo heel veel nodig! Bij jou ziet hij er ook erg goed uit, ik ga denk ik een kijkje nemen haha

 9. Klinkt perfect voor mij! Mijn huidige foundation blijft ook niet de hele dag zitten dus daar kan ik nog wel mee leven. Vind het erger als de kleur hem niet is zoals bij die ik nu gebruik! Deze wil ik proberen :D

 10. Oee,, sommige dingen zijn top en het andere klinkt weer wat minder! Eigenlijk zou ik het gewoon even moeten proberen. :) Ik wil liever niet een enorme dekking, maar echt een vette huid… liever ook niet. hihi

 11. Ik heb ook altijd problemen met het vinden van de juiste keur foundation. Ik heb dan ook al vaak een miskoop gehad. Eens kijken of dit wel de juiste kleur is, ik ben erg benieuwd !!

 12. Ziet er goed uit! Ik zie alleen amper verschil met de voor en na foto, je hebt namelijk al een hele mooie huid van jezelf :)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *