Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Rimmel is een merk met goede foundations en fijne lipproducten, vaak weet je gewoon waarom je voor iets bij een bepaald merk moet zijn. Alleen de match met goede oogschaduw en Rimmel had ik nog niet echt gelegd. Vaak waren de paletten saai, veilig en niet echt van hele goede kwaliteit. Nu komt met merk met drie verschillende paletten met 12 kleuren oogschaduw die er misschien ook wat veilig uitzien, maar zeker niet saai zijn!

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Rimmel komt met drie verschillende oogschaduw paletten, eentje met roze en zachte tinten (deze), eentje met grijze en blauwe tinten en dan hebben we er nog eentje met fellere kleuren waar je wel van moet houden. Ik vind het leuk dat Rimmel aan iedereen heeft gedacht, aan de mensen die van subtiel houden of die wat meer willen. Op het eerste gezicht doet mij dit palette heel erg aan de Naked paletten van Urban Decay denken, maar toch is de kleurencombinatie toch even wat anders en hebben ze Urban Decay niet letterlijk nagedaan. Het palette is trouwens voorzien van een duo applicator met een kwastje en een sponsje.

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Het oogschaduw palette bevat 12 verschillende kleuren en ik moet toegeven dat is ze allemaal best wel veel op elkaar vind lijken en er niet echt duidelijk een contrast tussen zit. Ik heb zo het idee dat de look dus ook redelijk licht en onopvallend gaat worden, tenzij je de laatste twee kleuren gebruikt. Het palette maakt wel gebruik van matte en glanzende kleuren dus daar kun je nog mee spelen. De oogschaduws zijn trouwens erg zacht en poederig waardoor na het gebruik het palette er best gehavend uitziet en alles onder de losse oogschaduw stukjes ligt, dat vind ik wel een nadeel.
Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Hier zie je de applicator nog een keer. Ik gebruik liever mijn eigen kwasten maar het is handig dat het er bij zit want veel mensen gebruiken dit soort dingen gewoon nog.

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Hier zie je de swatches van de eerste zes oogschaduw kleuren! De pigmentatie is echt prima ik vind het alleen jammer dat de kleuren zo ontzettend veel op elkaar lijken.

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

En dan de laatste zes kleuren, deze hebben ook een goede pigmentatie en ook wat meer diversiteit. Dit ziet er zeker wel goed uit!

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette

Ik weet niet of je het goed op de foto kan zien maar voor de look heb ik de donkerste roze kleuren in het palette gebruikt (die in het midden zitten). Ik dacht dat die tinten wel mooi bij mijn trui paste. Waar ik al bang voor was is ook zo, het palette heeft weinig diversiteit dus je ziet amper dat ik vier verschillende kleuren heb gebruikt. De kleuren brengen trouwens wel makkelijk aan en blenden ook mooi zonder al te veel kleur te verliezen (want dat hadden ze toch al niet ;)).

Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette
Ik vind het palette van Rimmel zeker een mooi oogschaduw palette, alleen er had wel iets meer diversiteit in mogen zitten, nu vind ik hem vrij saai helaas. Gelukkig is de kwaliteit wel goed en moet je het poederige maar voor lief nemen. Het Rimmel Magnif’eyes Blush Edition Eye Contouring Palette is te koop voor € 13,99 en is onder andere te koop bij de drogisterijen en bol.com waar die in de aanbieding is.

Dit artikel bevat producten die zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Ik vind dit wel wat, als ik oogschaduw draag zijn het toch niet heel heftige kleuren . Ik heb het volgens mij al vaker gezegd, maar wat een super mooie wimpers heb jij toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *