Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel London Stay Glossy 3D

 photo Rimmel3d_zps1ee3d6e1.png

Klaar voor lippen met een echt 3D effect? Dan zit je met de nieuwe lipglossjes van Rimmel helemaal goed. Er worden drie nieuwe lipglossjes aan het assortiment toegevoegd met een heus 3D effect voor prachtige lippen. De kleuren zijn erg mooi en hebben allemaal ook nog eens een prachtige shimmer. Ik ben erg benieuwd hoe ze op de lippen uitpakken.

 photo Rimmel3d1_zpsd3e9aafe.png

Stay Glossy 3D is de nieuwe lipgloss van de experts van Rimmel London. Deze nieuwe lipgloss verrijkt je dagelijkse look met meer diepte, prachtige, speciale kleuren en leuke effecten. Deze baanbrekende lipglosstechnologie maakt van je lippen echte blikvangers. Plotseling zijn je lippen opvallender dan ooit en komen ze tot leven. Net als in een 3D-film. Dat laatste moeten we dan misschien maar een beetje met een korrel zout nemen. Maar ik vind wel dat ze echt wat voor je lippen doen en diepte maken.

Door de aanwezige glitters in de gloss wordt elke keer als je naar je lippen kijkt het effect weer anders, daardoor zie je zo goed het 3D effect. En het is echt waar, de glitters geven er elke keer weer een andere draai aan door het lichtinval.

 photo Rimmel3d3_zps5b52dcac.png

De aplicator is iets anders dan ik gewend ben, hij is namelijk aan twee kanten schuin afgesneden. Dat vind ik echt super fijn werken want zo kan ik beide kanten gebruiken. Ze brengen ook nog eens heel erg handig op en ze nemen niet te veel product op, maar ook niet te weinig, echt precies goed. Ze zouden alle applicator zo moeten maken.

 photo Rimmel3d4_zps25ea151e.png

Big Screen Kiss, is een lieve zachtroze kleur met een prachtige blauwe glinstering.

 photo Rimmel3d5_zpsfa3157f0.png

Red Carpet Glam, is een chique rozerode kleur met verrassende blauwe glitter.

 photo Rimmel3d6_zps6bceeb29.png

Love at the Movies, is een glanzende cacaokleur, met een sprankelende roze glinstering.

 photo Rimmel3d2_zps84adcf66.png

De lipgloss belooft 6 uur te blijven zitten en lekker zacht aan te voelen op de lippen. Dat laatste is zeker waar, want ze voelen echt heel erg prettig aan. Ze plakken totaal niet en voelen juist heel erg lekker zacht en romig aan. Het blijven zitten vind ik alleen niet echt waar. Misschien als je de hele dag niks eet en drinkt houd die het misschien 6 uur. Maar na één boterham was mijn hele gloss al helemaal verdwenen, dat vond ik wel jammer.

De Rimmel London Stay Glossy 3D liggen vanaf juni in de winkels en gaan € 9,99 per stuk kosten. Rimmel is bijna bij elke drogisterij te koop.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

41 reacties

  1. Leuke shimmertjes zitten erin! Daar hou ik altijd wel van. Maar voor 10 euro..? Misschien even kijken of er nog een keer een actie komt..

  2. Mooie kleuren, wel jammer dat ze niet zo lang blijven zitten. En dat terwijl Rimmel van die mooie beloftes doet, haha ;) Het lijken me in ieder geval fijne basis glossjes :)

  3. Ze zijn erg basic. En iets teveel glitter. Maarrrrr, je swatches, erg mooi! Maakt veel goed. :-)

  4. Red Carpet Glam is wel mooi, maar ze spreken me niet zo aan. De applicator ziet er wel goed uit! De foto’s zijn ook erg mooi, wat ik misschien nog wel fijn zou vinden is ook swatches op je arm. En in de zin ‘Misschien als je de hele dag niks eet en drinkt houd die het misschien 6 uur’ moet het ‘houdt’ zijn :)

  5. Ik weet niet waarom, maar ik ben echt niet gek op lipglosses. Vaak plakken ze zo verschrikkelijk! Ik ben dus al blij dat deze het niet doen, maar aangezien ook veel meer van mat houd, ga ik ze netjes laten liggen in het schap (:

  6. Het ziet er wel heel mooi uit maar toch ook niet heel speciaal! Je hebt trouwens echt prachtige foto’s gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *