Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Review: Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Eigenlijk had ik deze liquid lipsticks voor 2019 moeten reviewen, want ze zijn echt heel erg feestelijk. Helaas heb ik dat niet gedaan maar ik wilde ze toch nog graag laten zien want ze zijn nog gewoon te koop. Klaar voor wat glitter in je leven, kijk dan snel verder.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

In het begin wist ik niet zo goed wat je met deze lipgloss moest (want wat was het nou eigenlijk, een top coat of een lipgloss?). Blijkbaar is het beide, je kunt de lipgloss aanbrengen als een gewone lipgloss of als een topcoat over een andere lipgloss of lipstick. In totaal zijn er zes verschillende kleuren met ook allemaal een andere glitter finish. Volgens Rimmel zijn de producten ook erg prettig om te dragen omdat je ze niet voelt zitten op de lippen.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

De producten zien er leuk en pakkend uit, het zijn geen producten die ik zelf snel zou gaan kopen, maar door die glitters ziet het er wel bijzonder uit. De verpakking is gewoon standaard en doet prima zijn werk.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Zoals ik al vertelde zijn er zes verschillende kleuren en van links naar rechts zie je de kleuren: Lit, Steel, Party Gal, Hands Off, Red-y or Not en Lives. Ik dacht dat het intens kleurende producten waren, maar dat valt me toch een beetje tegen. Wellicht omdat het natuurlijk ook als een top coat gebruikt kan worden. Eerlijk? Ik loop niet echt warm van de kleuren, dit is vooral echt bedoeld voor een feestje en dan vooral een fout feestje in mijn ogen.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Lit

Dit is een transparante kleur met hele subtiele glitters. Zo direct op mijn lippen vind ik het niet zo een succes, maar wellicht met een andere kleur lipstick eronder wel.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Steel

We gaan nog een stapje verder met deze zilveren variant die behoorlijk heftig is, want dit is maar een laagje. Ik vind hem zo niet mooi, maar ik vrees als top coat ook zeker niet.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Party Gal

Dan krijgen we Party Gal wat een echte metallic kleur is. Deze vind ik al beter maar ook niet helemaal mijn stijl.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Hands Off

Dit is ook een metallic koper kleur maar dan met een rode glitter. Ik vind deze wel heel erg mooi en deze doet het wellicht ook goed als top coat. Of ik ook echt zo de deur uit zou gaan? Ik weet het niet.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Red-y or not

Hou je van rood en metallic, dan is deze lipgloss echt wat voor jou. Hij heeft een intense kleur en ziet er mooi uit. Als je van dit effect houdt is dit zeker een aanrader!

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

9 Lives

Dan de laatste kleur en ook meteen de meest gewaagde, een paarse kleur gloss met blauwe glitters. Ik zou niet snel zo naar buiten gaan, maar voor een gek feestje is het natuurlijk wel tof.

Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip

Eerlijk? Ik vind de Rimmel Lip Art Glitter Liquid Lip niet echt draagbaar voor elke dag, het is echt voor een gek feestje om uit te pakken. Ik snap daarom ook wel waarom Rimmel er voor gekozen heeft de lipgloss alleen online bij bol.com te gaan verkopen voor € 9,99, het zal geen storm gaan lopen in de schappen. Ook het draagcomfort vind ik niet echt ideaal. Ze hechten echt aan de lippen en trekken daarom als je ze draagt. Verwijderen is helaas ook een klus op zich.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Wat ik eerlijk gezegd niet zo begrijp, en wat je soms met meerdere reviews doet, is dat je het artikel begint met mooie woorden door te zeggen dat het hele mooie producten zijn, en de conclusie van een artikel is dan dat het niks is en je het niet zou aanraden. Dat spreekt elkaar dan toch tegen? Naar mijn mening kan je een artikel dan beter ‘open’ beginnen i.p.v. te zeggen ‘dit prachtige oogschaduwpallete is echt te moeite waard’ bijv om vervolgens te zeggen dat het niks is. Niet aanvallend bedoeld maar gewoon als tip :)

    1. Ik snap je! Ik begin mijn artikel vaak met dat ik denk (maar dan weet ik het natuurlijk al) dat producten heel erg mooi of fijn zouden zijn. En dan tijdens het testen kom ik er achter dat het niet zo is of minder fijn is, vandaar dat het later minder positief is. Bedankt voor je feedback, ik zal er in het vervolg beter op letten, komt misschien een beetje vaag over inderdaad. :)

  2. De kleuren maken me niet echt warm.. vooral die zilveren en paarse vind ik echt vreselijk! De glitters houd ik sowieso niet van, ik ben echt blijven plakken bij de matte trend.

  3. Wow, echt geen mooie producten inderdaad. Ik kan me bijna niet voorstellen dat dit een echte collectie is haha..

    Tip voor jou: de foto’s zijn wel enorm eentonig (het lijkt bijna alsof je de kleuren hebt geknipt en geplakt), dat ‘leest’ niet echt lekker weg. Ik zou het fijner vinden om afwisseling te zien: andere hoek, andere uitstraling uit je ogen of andere (glim)lach.

  4. Wat je zegt, voor een feestje zou het nog wel leuk zijn, maar dan zou ik ook niet zo snel een tientje uitgeven voor zo’n product. Jammer dat je het ook erg voelt zitten.

  5. Het doet je denken aan de tachtiger jaren toen zat er ook veel opvallende parlemoertinten in lipstick. het was meer voor het uitgaansleven bedoeld. Het was toen een trend. het is wel opvallend om er overdag mee te lopen. De tijdperk van Disco en new wave en punk met Blondie. laatst zag ik iemand met knaloranje gele lippenstift en iemand met blauw haar en die liepen daar mee in het dagelijkse leven. Opvallende make up als je in een te gekke bui bent en uit je dak wilt gaan. Nina hagen zag je al met zwarte lippenstift in het eind van de zeventiger jaren maar dat was punt. In het discotijdperk was meer glitter en parlemoer en glans. Ze zeggen wel eens dat mensen met een persoonlijkheidstoornis ook wel eens opvallende make up gebruiken in het dagelijkse leven excessief make up gebruik met nauwsiuitende kleding aan en dat ze met een hoog gesexualiseerde persona leven die nogal snel in de romantiek is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *