Search
Close this search box.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Het is feest bij Rimmel want Kate Moss en het merk werken al 15 jaar samen aan de mooiste producten. Een aantal dagen geleden vertelde ik jullie al over de samenwerking van Kate en Rimmel dat daar een prachtige nagellak collectie uit is voort gekomen. Maar daar blijft het niet bij, er komen ook zes prachtige lipsticks bij. En om ze een beetje in hetzelfde thema te houden zijn het drie nude tinten en drie rode tinten.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

De Lasting Finish Lipstick By Kate, voor het eerst geïntroduceerd in 2011 ter ere van het 10-jarig jubileum van Rimmel en Kate’s samenwerking, was het debuut van Kate. Geliefd bij Rimmel girls over de hele wereld is deze lipstick een wereldwijd fenomeen. Voortbordurend op dit succes omvat de jubileumcollectie zes rijke kleuren – drie rode en drie nude tinten – elk geïnspireerd op een klassieke Kate Look.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Ik kan me nog heel goed de eerste kleuren herinneren en die waren echt een schot in de roos, ze gingen echt als warme broodjes over te toonbank heen en iedereen had die prachtige donkerroze kleur in de zwarte huls met daarop de rode letters van Kate. Maar nu zijn ze dus vernieuwd met een hele andere verpakking maar de vertrouwde kwaliteit. Ik ben erg benieuwd! Ter ere van de 15de verjaardag kreeg de collectie een luxueuze speciale editie verpakking. De elegante, designer stijl huls is nieuw en uitgevoerd in een metallic roze-goud, wat Kate haar favoriete kleur is. Ik vind de huls er sowieso erg mooi en glanzend uitzien.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Zoals ik al zei bestaat de collectie uit zes verschillende kleuren, links zie je de nude tinten staan en rechts de rode tinten. Alle zes de kleuren zijn goed draagbare kleuren die iedereen kan hebben, goed dat daar naar gekeken is. Maar aan de andere kant, het is ook niet echt vernieuwend.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Alle lipstickkleuren van Kate zijn zo gemaakt om de hele dag te schitteren met een krachtige formule die verrijkt is met lichtreflecterende Black Diamonds, zoals Rimmel ze noemt. Ook blijven de rijke intensieve, stralende kleuren wel tot 8 uur zitten. Klinkt niet slecht, helemaal niet voor een glanzende lipstick! De structuur van de lipsticks is trouwens super zacht en glijdt als zachte boter over de lippen heen, erg prettig. Wel vind ik de geur van de lipsticks wat onprettig. Ze ruiken vrij sterk naar een chemisch zoet luchtje, daar ben ik niet echt fan van. Gelukkig merk je er amper tot niets van op je lippen.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Laten we beginnen met de nude tinten die ik echt fantastisch vind, mijn hart gaat hier echt sneller van kloppen. Vooral omdat de kleuren ook zo mooi gangbaar en en draagbaar zijn. Ik weet zeker dat deze hard zullen gaan. Van links naar rechts zie je: Rock ’n Roll Nude, Boho Nude en My Nude. Mooie kleuren met een prachtige pigmentatie. De kleuren lijken best op elkaar maar hebben net even een andere tint.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Dan hebben we nog de rode tinten die echt ontzettend fel zijn maar wel heel erg tof. Je moet het wel echt aandurven om deze kleuren te dragen. Mijn voorkeur gaat toch duidelijk uit naar de nude tinten, maar dat neemt niet weg dat deze kleuren ook prachtig zijn. Van links naar rechts zie je: Muse Red, Idol Red en Retro Red.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rock ’n Roll Nude

Kate’s bekende rock chick stijl wordt gevangen door de Rock N Roll Nude, een perzikachtige, neutrale kleur die geschikt is voor alle party girls. Draag de kleur met smokey eyes en een ‘wild-child attitude’. Deze kleur vind ik echt heel tof en lief staan!

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

My Nude

Geïnspireerd door Kate’s dagelijkse ‘street look’ is er My Nude, een beige nude tint voor ingetogen casual chique. Combineer deze met een blazer voor die nonchalante, stoere uitstraling van Kate. Deze kleur vind ik het mooiste van allemaal. De kleur heeft bijna dezelfde kleur als mijn eigen lippen maar maakt er wel één heel mooi geheel van.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Boho Nude

Boho Nude is een warme, karamel nude tint die Kate’s relaxte boho-look compleet maakt. Zij zegt hierover: “Mijn geheim bij de ingetogen boho-look zijn natuurlijke, aardetinten. Ik hou van de karamel tint waarmee de Boho Nude lipstick mijn huid warmer maakt.” Ik vind dit een mooie kleur, maar hij staat mij minder goed dan de andere nude tinten. Ik vind hem persoonlijk iets te bruin.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate
Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Muse Red

Muse Red is een rijk, ‘head-turning’ karmijnrood dat Kate’s ongedwongen elegantie op de rode loper oproept. Kate zegt: “Wanneer ik naar een speciale gelegenheid ga, geven felrode lippen me een goed gevoel. Ik creëerde Muse Red voor dé perfecte mix aan drama en raffinement.” Dit is echt een aandachtstrekker, wat een intense kleur rood is dit zeg! Zelfs mijn camera had er last van hem goed vast te leggen!

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate
Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Idol Red

Geïnspireerd door Kate’s liefde voor speelse en rebelse mode is er Idol Red #52, een weelderig, levendig rood voor een gewaagde, ultramoderne look. Deze kleur is iets meer oranje dan de bovenstaande kleur maar nog steeds super intens en aanwezig. Je moet er wel van houden.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Retro Red

Met z’n vintage, glamoureuze uitstraling weerspiegelt de Retro Red, in weelderig bessenrood, de vernieuwde 40-er- en 50-er-jaren retrostijl waar Kate zo van houdt. Ik vind dit echt een hele mooie warme kleur rood voor het najaar. Ik ben zelf niet zo een waaghals wat betreft rode kleuren lipstick, maar aan deze wil ik me nog wel wagen.

Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate

Jongens, ik kan eigenlijk alleen maar laaiend enthousiast zijn over deze prachtige Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate. Ze hebben super gepigmenteerde kleuren, brengen aan als zachte boter op de lippen en blijven ook nog eens goed zitten omdat ze zich echt aan je lippen hechten. Na een stevige maaltijd moet je ze wel een beetje bijwerken maar dat vind ik geen enkel probleem. De Rimmel Lasting Finish Lipstick By Kate is vanaf nu te koop voor € 10,99 bij verschillende drogisterijen en natuurlijk online in verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Wauw, mooi! Ik vind alleen Retro Red niet zo’n succes qua kleur, maar de rest eigenlijk allemaal wel. Idol Red is denk ik mijn favoriet, echt een mooie knalkleur, daar hou ik van! De verpakking is trouwens ook een plaatje, met dat rosé-goud.

  2. Zijn de swatches op je arm bij de nude-tinten niet verkeerd om, of zie ik dat verkeerd?
    Want daar lijkt de rechter op je arm (die je “My Nude noemt) juist de meer peachy/roze te zijn, en de meest linker (Rock&Roll) juist meer beige

  3. Persoonlijk vind ik je de Rock ’n Roll Nude en de Retro Red het mooiste staan. Van beide krijg je een mooie frisse uitstraling op je gezicht.

  4. Wat mooi om jou zo lachend te zien. Rock ’n Roll Nude en Retro Red zijn denk ik mijn favorieten van deze 6. Ik vind ze jou echt zo mooi staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *