Search
Close this search box.

Rimmel Keep Calm Lip Balm

 photo RimmelKeepCalmLipbalm1_zps53e817ff.png

Keep Calm and … Play, Kiss, Rock & Shop! Dat zeggen de nieuwe Rimmel lippenbalsems tegen je! Deze super vrolijke verpakkingen maken me meteen aan het lachen en de tekst past daar dan ook fantastisch bij. Rimmel doet het goed, deze nieuwe lippenbalsems zijn een schot in de roos en te leuk om te laten liggen, vinden jullie ook niet?

 photo RimmelKeepCalmLipbalm_zps55d248b1.png

Nee een goed dekkende lipstick moet je niet verwachten, maar wel een hele fijne en voedende lippenbalsem! Ze voeden de lippen waardoor ze heerlijk zacht en soepel aanvoelen. Maar dat is niet het enige, ze zorgen ook nog eens voor een hele subtiele tint aan je lippen. Zo knallend zijn de verpakking, zo subtiel is de kleur op je lippen.

 photo RimmelKeepCalmLipbalm2_zps89d6bb5f.png

Ik vind de verpakking echt geweldig, ik vind sowieso de Keep Clam and … teksten altijd al erg leuk! Rimmel heeft er zeker iets leuks van weten te maken in combinatie met de vrolijke kleuren, transparante doppen en felgekleurde lippenbalsems. Ze zijn er in vier verschillende kleuren met een subtiel zoet geurtje.

De verpakking vind ik trouwens heel leuk, maar niet handig. Omdat je de sticks niet helemaal kan terug draaien in de huls moet je de dop er heel voorzichtig op doen wil je de stick niet beschadigen of raken. Dat had van mij toch wel anders gemogen, maar dit ziet er natuurlijk weer leuker uit!

 photo RimmelKeepCalmLipbalm3_zps595ef19d.png

De lippenbalsems hebben allemaal een handige lipstick vorm waarmee je ze makkelijk kan aanbrengen op de lippen. Omdat ze vrijwel transparant zijn hoef je niet bang te zijn dat je iets uitschiet. De lippenbalsem is vrij hard waardoor je wel een aantal keer over je lippen heen moet voordat het een lekker boterzacht laagje achterlaat.

 photo RimmelKeepCalmLipbalm4_zpsfc3c8294.png

Eenmaal aangebracht op de lippen voelen ze lekker zacht met een subtiel zoet smaakje – hier merk je eigenlijk helemaal niets van -. De substantie bevat een olie die je lippen heerlijk zacht maakt en ze gedurende de hele dag beschermt. Het vettige laagje – een lippenbalsem is altijd vet, maar wel comfortabel – blijft lang zitten zolang je maar niets eet of drinkt. Daarna moet je hem zeker bijwerken. Maar gelukkig is dat binnen 3 seconden gebeurt en je hebt niet eens een spiegeltje nodig.

 photo RimmelKeepCalmLipbalm10_zpsf1d26c1e.png

Swatches van links naar rechts: Keep Calm And Shop, Keep Calm And Kiss, Keep Calm And Play en Keep Calm And Rock! Ze hebben allemaal een hele subtiele kleur tot helemaal geen kleur zoals Shop en Play. Van Shop had ik het wel verwacht omdat het een transparante kleur is, maar Play is toch echt wel een felle rode kleur, jammer!

 photo RimmelKeepCalmLipbalm6_zps22eb3ac3.png

Keep Calm And Shop, een mooie subtiele nude tint die een glansje aan mijn lippen geeft en ze goed verzorgd.

 photo RimmelKeepCalmLipbalm7_zps8ddab0cf.png

Keep Calm And Kiss, is een wat lievere kleur. Het maakt mijn lippen subtiel roze waardoor het echte poppenlipjes worden. Vind het eigenlijk wel leuk!

 photo RimmelKeepCalmLipbalm8_zpscf274e69.png

Keep Calm And Play moet een felle rode kleur voorstellen maar daar zie ik helaas vrij weinig van terug. Gelukkig maakt hij mijn lippen wel lekker zacht.

 photo RimmelKeepCalmLipbalm9_zpsb6feaf0b.png

Keep Calm And Rock is echt een knallende kersenkleur en knalt ook het meest van mijn lippen af vergeleken met de andere kleuren, I like it!

 photo RimmelKeepCalmLipbalm5_zps2d99c481.png

De Rimmel Keep Calm Lip Balms zijn te koop bij de drogisterij zoals Kruidvat, DA, Etos en dergelijke. Ze kosten maar € 3,49 per stuk waarvoor je echt hele leuke lippenbalsems hebt die ontzettend vrolijk zijn. Ik kan ze je zeker aanraden om lekker overdag naar school of werk te dragen als je een echte lipstick te heftig vindt of een lipgloss te plakkerig vindt. Ik heb er in ieder geval al ééntje in mijn tas gedaan.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Deze heb ik inderdaad al zien liggen in de winkel, toch loop ik er elke keer voorbij. Vooral omdat ik al om kom in de lippenbalsems. Toch vind ik de kleuren en de verpakking super leuk. xxx Lucinda

  2. Ik heb de kleur keep call and rock. Ik breng altijd een paar laagjes aan en dan heeft die wel een lipstick effect. Vind hem perfect voor iedere dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *