Rimmel Kate Rockin’ Curves Eye Rock Mascara

 photo RimmelKateMascara4_zpsf81e352a.png

Kate is geen onbekend persoon voor Rimmel, wat volgens mij bij een paar lipsticks begon is uitgebreid tot een heel imperium. Volgens mij heeft Kate haar naam verbonden aan lipsticks, nagellak, foundation en nu ook nog mascara! Op het succes van de Rockin’ Curves gaan Kate en Rimmel verder, met prachtige natuurlijk gekleurde mascara’s en ik ben fan!

 photo RimmelKateMascara2_zpsf45f59d1.png

In Nederland komt Rimmel met twee verschillende kleuren van de vijf die in het buitenland verkrijgbaar zijn. Maar stiekem vind ik deze twee ook wel heel erg mooi voor hier en natuurlijk veilig, want daar houden de meeste Nederlanders van! De kleuren zijn Eye Rock Sapphire en Eye Rock Black, ik denk dat de kleuren wel voor zich spreken wat er dan voor een kleur in zit. Het persbericht meld ook dat je wimpers schitterend zijn als edelstenen, ik ben benieuwd, zou er glitter in zitten?

De huls is mooi en opvallend van de mascara, dat is het eerste wat me opvalt als ik naar de mascara kijk. Totaal anders dan alle andere producten van Rimmel waardoor het er echt uit knalt. Kate wilde graag haar stijl doortrekken in deze collectie (er bestaan ook nog twee kleuren oogpotlood)  vandaar de knallende zilveren hulzen. De verpakking van de super-de-luxe metallic zilverkleurige mascara zijn helemaal in de stijl van Kate en voorzien van haar handtekening.

 photo RimmelKateMascara1_zps4f61ec14.png

Normaal heeft een mascara een hele waslijst aan beloftes, maar met deze kan ik vrij weinig ontdekken. Ze beloven alleen dat de zwarte mascara de zwartste kleur heeft van alle mascara’s die ze hebben, klinkt best goed. Maar voor de rest kan ik niets ontdekken en de verpakking geeft ook geen informatie. Normaal vind je een naam met daaronder dat het een volume mascara of weet ik het is. Maar hier vind je helemaal niets, zelfs niet dat het om een mascara gaat, dat moet je maar raden, dat vind ik wel vreemd.

 photo RimmelKateMascara3_zpsdab72b15.png

Maar omdat het vrijwel dezelfde mascara is als de Rockin’ Curves ga ik er maar vanuit dat het om een mascara gaat die volume geeft, geen klontjes veroorzaakt en door de speciale vorm van het borsteltje overal bijkomt. Dan klinkt het toch best als een spannende mascara? Laten we maar snel naar de inhoud kijken, ik ben toch wel heel erg benieuwd!

 photo RimmelKateMascara6_zpsa6ad5f34.png

Het borsteltje van de Eye Rock Jet Black mascara, het is inderdaad precies hetzelfde borsteltje die we hebben gezien bij de Rimmel Rockin’ Curves. Ik snap de vorm alleen niet helemaal. Hoe moet je hem nou gebruiken? Met de vorm van je ogen mee of juist niet. Maar in ieder geval, het moet ervoor zorgen dat alles mooi en gelijkmatig bedekt is en vind wel dat dit borsteltje dat goed doet.

 photo RimmelKateMascara5_zpscfbcba43.png

En dan hebben we nog Eye Rock Sapphire, dat was echt een aangename verrassing, ik vind dit echt een prachtige blauwe kleur mascara. En als je goed kijkt zitten er hele kleine zilveren shimmers in. Misschien werd dat dan bedoeld met ogen die schitteren als diamanten. Maar gelukkig zie je niets van die shimmers terug op je wimpers, want ik hou toch niet zo van het glitterende effect op je wimpers.

 photo RimmelKateMascara7_zps318827de.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo RimmelKateMascara8_zps6bc34e67.png

Mijn wimpers met de Rimmel Kate Rockin’ Curves Eye Rock mascara in de kleur Sapphire! Ik heb hier één laagje aangebracht en ben echt onder de indruk! De kleur ziet er super mooi uit, het lijkt helemaal niet blauw, maar als je goed kijkt of het licht er op staat zie je het wel goed. Mijn wimpers hebben een prachtige lengte gekregen en zijn mooi geseperateerd, ik ben enthousiast! Ook blijft de mascara als een huis zitten. Aan de einde van de dag had ik totaal geen last van een blauwe waas onder mijn ogen of afgebrokkelde stukjes. Ja, deze mascara is echt een pareltje in mijn collectie geworden!

 photo RimmelKateMascara9_zps81289729.png

Full face look met de mascara, je ziet hem echt meteen want mijn wimpers zien er fantastisch uit!

 photo RimmelKateMascara_zps35e51ef8.png

De Rimmel Kate Rockin’ Curves Eye Rock Mascara is al een tijdje te koop in deze twee kleuren, helaas voor meerdere kleuren moet je toch echt naar het buitenland. Maar deze twee vind ik al heel erg fijn. Ze zijn gewoon te koop in het Rimmel schap bij de drogisterij voor € 12,99 per stuk!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  chucky1012
  4 december 2014 at 09:44

  Wauw, wat een prachtige wimpers heb je met deze super goede mascara!
  Het seperate je wimpers zo goed ;-)
  Goede en duidelijke foto’s.

 • Reply
  Beau
  4 december 2014 at 10:01

  Wauw, ziet er goed uit!

 • Reply
  Marloes
  4 december 2014 at 10:04

  Oeh mooi effect op je wimpers zeg! Ziet er goed uit!

 • Reply
  lonnie101
  4 december 2014 at 10:19

  Wat een mooi resultaat geeft de mascara!

 • Reply
  Diolifestyle
  4 december 2014 at 10:35

  Wauw! Ze zien er echt heel goed uit! Mooi!

 • Reply
  kieke14
  4 december 2014 at 10:37

  ziet er goed uit! Leuk dat je deze reviewd :D Vind blauw ook nog steeds heel tof, net even wat anders!

 • Reply
  Shaz
  4 december 2014 at 10:49

  Dat ziet er goed uit!

 • Reply
  Manon
  4 december 2014 at 11:19

  Zo dat geeft een prachtig effect!

 • Reply
  Denise
  4 december 2014 at 11:46

  Wat een mooi resultaat!

 • Reply
  marjolein
  4 december 2014 at 12:18

  Ziet er goed uit!! Had van de week net een nieuwe mascara gekocht (die overigens ook echt top werkt) anders had ik deze denk ik gehaald:)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 december 2014 at 12:25

  Wat een gek borsteltje! Maar waauw, wat een resultaat, ik ben overtuigd.

 • Reply
  Nicolish
  4 december 2014 at 12:27

  Wat een apart borsteltje! Wel een heel erg mooi resultaat.

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  4 december 2014 at 13:09

  Wouw, dit is nog eens een mascara die inderdaad goed resultaat geeft :)

 • Reply
  dailycupofblablabla
  4 december 2014 at 13:35

  Jij hebt er gewoon een spannend verhaal van gemaakt, heel leuk geschreven!
  Ziet er goed uit, heb zelf nog nooit een Rimmel mascara gebruikt.
  Ik vind Kate een topvrouw maar zou niet snel iets van K
  Rimmel kopen omdat haar naam erop staat.

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  4 december 2014 at 14:12

  Ik vind het resultaat wel heel erg mooi!

 • Reply
  justjaxelle
  4 december 2014 at 14:59

  heel mooi!

 • Reply
  Margot
  4 december 2014 at 15:08

  Wat een grappig borsteltje!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  4 december 2014 at 17:16

  Wauw, erg mooi!

 • Reply
  Beautyjuf
  4 december 2014 at 18:06

  Wat een apart borsteltje. Daar zou ik persoonlijk even aan moeten wennen. Het resultaat ziet er mooi uit!

 • Reply
  allsweetbeauty
  4 december 2014 at 19:42

  Vind het er erg mooi uitzien!

 • Reply
  lucindainwonderland
  4 december 2014 at 19:57

  Had niet verwacht dat ik de blauwe mascara mooi zou vinden, maar zo op de wimpers is hij echt prachtig. Subtiel marine blauw. Jammer dat ik net belachelijk veel mascara ingeslagen heb, anders had ik deze echt wel meegenomen. Volgende keer maar dan. xxx Lucinda

 • Reply
  Tania
  4 december 2014 at 21:29

  Mooi resultaat. Ben op zoek naar een nieuwe mascara, zal eens uitkijken naar deze

 • Reply
  Jana
  4 december 2014 at 23:00

  Mooi resultaat. Deze ga ik zeker proberen als mijn andere mascara op is ! x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 december 2014 at 14:23

  Wat ziet dat er mooi uit zeg!

 • Reply
  Jessica
  7 december 2014 at 01:33

  Ik heb beide ook en ben er ook zeer tevreden over. Alleen jammer dat ze niet waterproof zijn.

 • Reply
  Marjoleinee
  7 december 2014 at 14:16

  Wauw deze zien er echt super goed uit! :)

 • Laat een reactie achter