Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Kate Moss Lasting Finish Matte Lipstick

Vorig jaar is het jullie allemaal vast niet ontgaan, Kate Moss die voor Rimmel een aantal prachtige lipsticks had gemaakt. Dit jaar is ze terug, maar dan met zes prachtige matte kleuren voorzien van een prachtige rode huls met haar naam Kate erop. Ik kon niet wachten om ze allemaal te testen, want het zijn echt weer prachtige kleuren waar voor iedereen wel een perfecte tint tussen zit. Benieuwd naar de swatches en wat ik van de lipsticks vind? Kijk dan zeker eventjes met me mee!

Zoals ik jullie net al een beetje in de introductie vertelde komt Rimmel weer met zes nieuwe lipsticks uit waar Kate Moss haar naam aan mag verbinden. De kleuren zijn echt ontzettend mooi en ook nog eens matte! Meestal als je een matte lipstick gebruikt worden je lippen hartstikke droog, dat is absoluut niet de bedoeling met deze lipsticks, daar houd Kate namelijk ook niet van! De formule van deze lipsticks bevat namelijk een nieuw ingredient: Ruby Powder. Dit zorgt voor een prachtige kleurintensiteit en ook nog eens een heel erg prettig gevoel op de lippen!

De kleuren: 113 – 101 – 105 – 111 – 107 – 112

De pigmentatie van de lipsticks is goed en brengt echt ontzettend makkelijk aan, het glijd als het ware over je huid en lippen heen. Wat me ook meteen opvalt is de heerlijke geur van deze lipsticks! Ze ruiken namelijk heel erg zoet!

113 is een nude kleurige lipstick, ik weet niet of het helemaal mijn ding is maar hij is wel erg mooi van kleur!

Dan meteen maar mijn favoriet nummer 101! Heel schattig roze, ik denk dat iedereen die kleur goed zal staan!

Dan nog een favoriet van mij, nummer 105. Een nude/roze achtige kleur, een soort van beter dan mijn eigen lippen kleur.

Dan hebben we nog 111 een felrode lipstick, het is niet helemaal mijn ding maar de pigmentatie is wel super!

Nog een prachtige wijnrode kleur in nummer 107, perfect voor een chique dinner!

En de laatste 112 die ik verrassend goed vind staan bij mezelf!

Close up van de 112 (vinden jullie trouwens zo een foto beter voor lipstick swatches of full face), wat een prachtige kleur!

Ik vind de lipsticks echt een succes, ze brengen heerlijk aan, blijven goed op hun plek zitten en zien er ook nog eens prachtig uit, zowel in de huls als op je lippen. Het enige minpuntje is dat de lipsticks niet echt matte zijn zoals ik wel eens bij andere lipsticks heb gezien, maar dat vind ik eigenlijk geen probleem.

Waarom zou je het kopen?
– Handige verpakking
– Prachtige kleuren
– Goede pigmentatie
– Brengt makkelijk aan
– Blijft redelijk lang op zijn plek zitten
– Voelt prettig aan
– De prijs (€ 9,49)

Waarom zou je het niet kopen?
 Als je niet van lipstick houdt
– Je niet van matte lipstick houdt

De Kate Moss Lasting Finisch Matte Lipstick liggen nu in de winkel voor € 9,49 per stuk. Maar als je op dit moment even goed op de aanbiedingen let kan je ze een stuk goedkoper krijgen!

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Ik vind de lipsticks echt pretty! Heel mooi. Ik ben fan van dat matte. :D 111 en 107 spreken mij het meeste.
  Wat betreft je foto’s maakt een close up of full face mij niet uit, ik vind het allebei wel goed! Maar wat Cj zegt, de etiketten draaien is een goed tipje – maar oké just an detail. :)

 2. Zitten echt een paar tussen die ik wel wil kopen. Ik vind het voor een artikel met meerdere swatches om alleen foto`s van je lippen te gebruiken en zie alle foto`s liever wat kleiner in een soort van collage zodat je de kleuren ook echt met elkaar kunt vergelijken!
  Liefs

 3. Mooie lipsticks, vooral 105 vind ik erg mooi! <3 Ik vind beide wel fijn eigenlijk, full face voor een overzicht en close up voor de structuur/kleur etc!

 4. Wat een prachtige lipsticks zijn dit he! Ik vind een combinatie van full face foto’s met de lipsticks en een close up erg fijn. Juist op een close up kan je de kleur goed zien, maar ik vind het ook belangrijk om te zien hoe de kleur op je lippen staat!

 5. Deze lipsticks zijn echt heel mooi!
  Zelf heb ik #101 en deze is echt wauw :-) Ik vind de laatste je ook heel goed staan! Zelf vind ik bij de close-up foto’s de kleuren duidelijker overkomen, maar een hele foto is ook leuk voor het totale plaatje. Misschien 1 hele foto en per kleur een close-up doen?
  Fijn weekend!

 6. ik hou van de kate moss collectie! ik heb er 2 van de vorige collectie, een rode en een donker rose! ze ruiken indd erg lekker hmm,.

 7. Ik weet dat dit artikel al een hele poos geleden gepost is, maar ben jij er toevallig van op de hoogte of het product nog verkrijgbaar is? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *