Rimmel Kate Lipstick en Exaggerate Eye Definer

Misschien weten jullie het wel, maar afgelopen donderdag was ik met een vriendin van mij helemaal naar Amsterdam afgereisd om een avondje op de huishoudbeurs mee te maken. Het was een hele happening, ik heb nog nooit zoveel hysterische en dringende huisvrouwen meegemaakt. Maar voor make-up liefhebbers als ons wat er ook genoeg te doen. Bijvoorbeeld de Rimmel stand had een leuke actie 4 voor € 15,00. Mijn vriendin en ik besloten 50/50 te doen dus hadden 2 producten voor € 7,50 koopje toch?

Al een hele tijd wou ik een lipstick van Kate hebben omdat ik er zoveel goede verhalen over heb gehoord. Ik wou graag een mooie frisse lente kleur en daarom leek me nummer 05 uitermate geschikt, ik had ook graag nog een nude kleur gehad alleen je mocht het 4e product helaas niet zelf uitzoeken dus kreeg ik een mooie waterproof eyeliner (waarvan ik je alvast kan verklappen dat hij erg fijn is).

De Kate lipstick in nummer 05 dus, het eerste wat je opvalt is de leuke verpakking met Kate erop vermeld. Als ik de lipstick omhoog draai komt me een mooi en lief roze kleurtje tegemoet lachen. Zoals ik dus al eerder zei, een perfecte kleur voor in de lente en zomer! Hij staat heel lief op je lippen, dus maakt meteen je frisse look af.

De lipstick brengt echt ontzettend fijn aan op de lippen en gaat niet in de lijntjes zitten na een tijdje. Hij glijdt heerlijk als boter over je lippen heen. Wat ik ook erg prettig vind aan deze lipstick dat hij een subtiel maar zoet geurtje heeft. Hij ruikt dus zeker niet naar een chemisch goedje, maar echt heel erg lekker.

Met mijn lipjes netjes getuit, was ik klaar voor mijn ontbijt. Misschien niet de meest logische volgorde maar toch. Eenmaal mijn broodje met uiterste moeite op te hebben gegeten zodat mijn lipstick niet al te veel zou beschadigen ging ik toch nog even naar de spiegel toe om te kijken of er niet restjes brood waren te zien. Alleen tot mijn grote verbazing waren er inderdaad wat kruimeltjes te zien, maar haast geen tot geen lipstick meer. Ik vond dit toch wel echt een behoorlijke domper. Een een beker drinken overleeft hij helaas ook niet, het is dus echt een lipstick die je continu moet blijven bijwerken, jammer.

En dan hebben we nog een Exaggerate define liner, een mooie en practische eyeliner die zwart is en ook nog eens waterproof, als dat niet handig is. Hij zit in een super handige verpakking die je gewoon omhoog en naar beneden kan draaien. Geen gedoe dus met slijpen een te klein potloodje en dat soort dingen, gewoon heel makkelijk in gebruik en je kan er ook nog eens goed een lijntje mee zetten.

Als je waterproof ziet is natuurlijk meteen de eerste vraag die bij je op komt, is dit ook echt zo? Ik kan je hier een beetje twijfelachtig antwoord op geven. Ik had swatches op mijn hand gemaakt en wou deze met water er weer afhalen. Helaas vervaagde de eyeliner wel met een kleine moeite maar daarna kreeg ik er ook niet meer vanaf. Met andere woorden hij loopt dus wel iets uit met water, maar blijft daarna prima op zijn plek zitten. Misschien als je een huilbui of plensbui hebt gehad en niet in je ogen gaat wrijven dat het dan perfect blijft zitten!

Aan de onderkant van het potloodje zit ook nog een handige smudger zodat je je lijntje makkelijk kan vervagen en hem wat minder hard maakt. Zelf ben ik erg fan van deze smudger omdat hij lekker zacht is en prettig op de gevoelige huid rond de ogen aan voelt.

Swatches van de producten, zien er goed uit toch?

En nog een full face foto van de producten die ik op heb. De eyeliner lijkt niet zo intens maar dat komt omdat ik hem behoorlijk vervaagd heb met de smudger omdat ik niet echt hou van een pikzwarte rand onder mijn ogen, want ik vind dit eigen al behoorlijk aan de zwarte kant.

Al met al ben ik erg tevreden over de producten, maar wel een beetje een domper is dat de lipstick ontzettend snel vervaagd. Het is natuurlijk persoonlijk of je het een probleem of niet vindt om hem elke keer weer bij te moeten werken.

Kate Lipstick – € 9,49
Exaggerate Eye Definer – € 6,99

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Paola
  28 februari 2012 at 07:51

  Wat een mooi kleurtje heeft de lipstick!

 • Reply
  charile
  28 februari 2012 at 09:16

  Ziet er heel leuk uit!

 • Reply
  HollandaBeauty
  28 februari 2012 at 09:17

  Ja gave kleur mooie collectie heeft Rimmel London

 • Reply
  imfashionstoned
  28 februari 2012 at 09:23

  Wauw super mooi!

 • Reply
  Yara
  28 februari 2012 at 09:28

  Mooie lipstick! Ik vind die lipsticks echt gaaf!! De eye definder ziet er ook goed uit.

 • Reply
  Chantal
  28 februari 2012 at 09:50

  Ik heb de lipstick zelf ook, is een heel mooi kleurtje! De Exaggerate liner gebruik ik zelf al jaren, dit is echt een heel goede liner die een mooie, intens zwarte kleur geeft én lang blijft zitten!

 • Reply
  Laura
  28 februari 2012 at 09:57

  mooi kleurtje x

 • Reply
  Tedje
  28 februari 2012 at 10:01

  De lipstick is echt prachtig!

 • Reply
  Nana
  28 februari 2012 at 10:14

  De lipstick staat je echt heel mooi!

 • Reply
  Miranda
  28 februari 2012 at 10:23

  Mooie producten. Ik heb ook een rimmel kate lipstick, bevalt mij erg goed:D Jammer dat hij bij jou niet zo goed blijft zitten, ook niet met een lipliner eronder?

 • Reply
  Esmay
  28 februari 2012 at 10:44

  Die lipstick is prachtig!

 • Reply
  Milou
  28 februari 2012 at 11:33

  Mooie lipstick :-)

 • Reply
  Merel
  28 februari 2012 at 12:30

  Ik heb echt een grote hekel aan eyeliner onder je ogen (staat zo hard en onnatuurlijk.. lijken je ogen altijd kleiner van vind ik) maar hoe jij het nu gedaan hebt, prachtig!! Ga ik zeker proberen :)

 • Reply
  Marieke
  28 februari 2012 at 12:31

  De kleur van die lipstick staat je heel goed! Ik test de houdbaarheid van een lipstick ook altijd door even te ontbijten. Dan weet je meteen hoevaak je ‘m de rest van de dag moet bijwerken. Jammer dat dat zo vaak is :(

 • Reply
  Evelien
  28 februari 2012 at 14:23

  Ik vind ze mooi! En handig die actie, ik moet ook maar eens naar de HHB haha :P

 • Reply
  Helen
  28 februari 2012 at 14:38

  Heb de nude variant van deze lipstick en vind hem best fijn ;)

 • Reply
  MissEvie.nl
  28 februari 2012 at 14:44

  Mooie producten, staat je goed! :)

 • Reply
  Vera
  28 februari 2012 at 14:48

  Wat een mooi kleurtje en hij staat je heel goed :)

 • Reply
  Lotte
  28 februari 2012 at 15:31

  Mooie producten! Die lipstick staat je goed!

 • Reply
  Marijke
  28 februari 2012 at 15:43

  De lipstick staat je heel goed!!

 • Reply
  Joany
  28 februari 2012 at 17:01

  Jammer dat de lipstick niet zo goed blijft zitten. Hij staat je wel erg goed :)

 • Reply
  Bellachique
  28 februari 2012 at 17:17

  Wauw, je fullface foto is echt enorm mooi!

 • Reply
  Annelien
  28 februari 2012 at 17:56

  Ik heb zelf de felrode lipstick uit de collectie en ben er enorm tevreden van, hij voedt mijn lippen ook echt :)
  jammer dat je hem idd veel moet bijwerken ;(

 • Reply
  LottedeJ
  28 februari 2012 at 19:02

  Ik vind de lipstick erg mooi, perfecte roze kleur! Jammer dat ‘ie niet zo goed blijft zitten.

 • Reply
  Laura
  28 februari 2012 at 19:15

  Ik heb de lipstick ook en vind ‘m erg fijn! :D

 • Reply
  Jennifer
  29 februari 2012 at 17:01

  Mooie lipstick, alleen een klein dingetje… Ik vind niet dat je hem heel mooi hebt op gedaan…

 • Reply
  Nannick
  3 maart 2012 at 22:33

  Die lipstick staat je wel goed!

 • Laat een reactie achter