Search
Close this search box.

Rimmel Glitter Bomb Top Coats

 photo RimmelGlitterBomb3_zps42a4ef94.png

Volgens mij kan ik al bijna de kerstboom van zolder halen want de glitters vliegen me alweer om de oren. Het najaar komt eraan en dat betekend dat we ook weer veel kerstcollecties gaan zien. Nu is de Glitter Bomb Top Coat collectie van Rimmel niet speciaal voor de kerst bedoeld, maar toch kom ik al in deze sferen terrecht. Ik laat je deze prachtige glitterende topcoat’s zien!

 photo RimmelGlitterBomb1_zps2e4cc8ef.png

De collectie bestaat uit vijf verschillende glitter topcoat’s. Ze hebben allemaal een andere kleur of structuur. Ze zitten gewoon in het vaste assortiment dus volgens mij kan je ze wel een tijdje krijgen. Al denk ik wel dat dit een seizoensproduct is en na de kerst weer uit de schappen verdwijnt, maar dit weet ik niet zeker. Ze hebben een mooie glimmende en standaard Rimmel verpakking met natuurlijk het fijne brede kwastje met een afgeronde onderkant zodat je makkelijk je nagellak kan aanbrengen.

 photo RimmelGlitterBomb2_zpse8e30e84.png

De lakjes lakken heel fijn en zijn helemaal niet dik wat ik erg fijn vind, want vaak is dat wel zo met glitterlakken. Ik ben benieuwd hoe ze het gaan doen op de nagels. Op elke nagel heb ik één laagje topcoat aangebracht over de basiskleur die van Essie is in de kleur The Perfect Cover Up.

 photo RimmelGlitterBomb5_zps42531cdf.png

Bedazzle is een mooie subtiele topcoat met blauwe, paarse en roze glitters afgewisseld met een heel klein subtiel glittertje. Ik vind hem erg gaaf!

 photo RimmelGlitterBomb4_zps8b39a222.png

Disco Fever is misschien een beetje een saaie topcoat maar wel heel leuk omdat de glitters alle kleuren van de regenboog aannemen!

 photo RimmelGlitterBomb6_zps79f06985.png

Disco Diva, is eerlijk gezegd in het potje leuker dan op je nagels. Het lijkt net op een roze sneeuwbui met kleine holografische glitters.

 photo RimmelGlitterBomb7_zps1b6d7355.png

Bling Thing, is een mooie gouden kleur met verschillende groottes glitters. Lekker subtiel maar wel heel chique over een andere kleur nagellak heen.

 photo RimmelGlitterBomb8_zps95a4f208.png

Midnight Mistletoe, bij deze kleur moet ik pas echt aan kerst denken en het maakt je nagels ook helemaal kerst proof, deze bewaar ik zeker voor de feestdagen!

 photo RimmelGlitterBomb_zpsf76bd0bc.png

Ik vind deze Rimmel Glitter Bomb Top Coat lakken leuk! Ze hebben een leuk effect, lakken fijn, drogen redelijk snel op en maken van je nagels ware kunstwerkjes. Ze liggen al een tijdje in de winkel dus ik neem aan dat ze overal te krijgen zijn. Per potje van 8 ml betaal je € 6,99 en zijn gewoon te koop bij de drogisterijen.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Ik houd er wel van dat deze wat subtieler zijn dan een gewone glitter lak, het maakt het niet zo overdreven en dit kan ik dus wel waarderen. Glitters zijn leuk, maar moeten bij mij niet altijd opvallen. Dit zijn dus wel topcoats voor mij, met de kerst hahaha. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *