Search
Close this search box.

Rimmel GlamRock kerst producten + look

Rimmel is klaar voor de kerst met een aantal prachtige producten, de nagellakjes hebben jullie al voorbij zien komen die deel uitmaken van de kerstcollectie. Maar vandaag laat ik jullie de rest van de collectie zien en een look met alleen maar Rimmel producten (die ook nieuw zijn en nu in de winkels liggen).

De kerstcollectie van Rimmel heet de Glam Rock collectie en daarin zitten de volgende producten:

– een oogschaduw palette
– drie oogpotloodjes
– twee nagellakjes
– een waterproof eyeliner

En dit is het palette, ik vind hem echt prachtige kleuren hebben, mooi zilver en zwart met grovere glitters. Aan de zijkanten zitten nog twee tinten paars waarvan er eentje een beetje naar het zilver neigt. Hele mooie en bijzondere combinatie als je het mij vraagt.

Dan zijn er ook nog drie oogpotloodjes, ik heb er maar twee ontvangen maar er is ook nog (hoe kan het anders) een gouden variant. Dit is een mooie zilveren en een zwarte met glittertjes. Ze glijden trouwens echt over de huid heen, in het begin was ik iets te enthousiast en pak mijn puntje af, niet zo handig.

Dan nog een prachtige nieuwe blush, niet uit de kerst collectie maar wel nieuw in de schappen. Helemaal nieuw is hij eigenlijk niet maar wel helemaal in een nieuw jasje gestoken want ze verpakking is helemaal veranderd. Hij is nu helemaal Rimmel proof. Met het kroontje op de deksel en de Engelse vlag in de blush gedrukt.

En dan natuurlijk de swatches. Het oogschaduw palette valt me ontzettend tegen, terwijl de blush en de oogpotloodjes wel een hele mooie pigmentatie hebben. Beetje jammer Rimmel…

De waterproof eyeliner ben ik helemaal vergeten trouwens, de pigmentatie daarvan is perfect zwart en brengt ontzettend makkelijk aan. Die vind ik echt heel erg fijn!

Blush heel mooi subtiel aangebracht, me like!

De swatches waren misschien niet zo veel belovend maar met de Too Faced eyeshadow insurance eronder geeft het nog wel een heel mooi subtiel effect!

Prijzen van de kerstproducten:

Oogschaduw palette – € 10,99
Oogpotlood – € 6,49
Eyeliner – € 7,49
Nagellak – € 6,99
Blush – € 7,99 (vast assortiment)

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Je look is erg mooi, Aranka! Over de palettes had ik ook wat positiefs gezien, balen dat die bij jou niet zo goed gepigmenteerd is.. Maar gelukkig zien ze er op je ogen een stuk beter uit. ;) Je hebt er ook een hele mooie look mee gemaakt, lekker kerstig.

  2. Haha glamrock dat doet me altijd denken aan de glam rock band Kiss, en ja deze collectie past er perfecto bij. Gelukkig heb jij niet zo’n look gemaakt als die band leden altijd hebben haha. Mooie look. ;d

  3. Ik dacht dat jij dit paletje en de potloden al had gereviewd (wat een rotwoord, haha) maar blijkbaar niet, maarja ze komen op elke blog voorbij, haha. Je look is heel erg mooi, vooral die blus staat je goed!

  4. Heel mooi Aranka! Die oogpotloden zien er ook super gepigmenteerd uit. Maar die oogschaduw set vind ik op de een of andere manier niet echt vernieuwend, het zit echt in mijn hoofd dat ze zoiets al hadden maar goed! Leuk en eerlijk review!

    Liefs Lara

  5. Ik hou van deze producten! Ik vind het palletje helemaal niet zo tegen vallen hoor, ik kan d’r prima looks mee maken haha! :’) Ik ben zelf helemaal dol op die oogpotloden, vind ik zo fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *