Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss_zps5ypy4czv.png

Hier was ik echt ontzettend benieuwd naar, de Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss collectie. Een collectie die bestaat uit vier verschillende nude lipsticks en vijf verschillende kleuren nude nagellak. De nude trend is nog langer niet voorbij, dat bewijst Rimmel wel weer. Speciaal in samenwerking met Kate Moss komt er een prachtige collectie uit die ik graag aan jullie laat zien, nouja, een selectie.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss1_zpsbcfdhwiv.png

Ik ontving drie prachtige lipsticks en twee kleuren nagellak. De totale collectie bestaat uit vier lipsticks:

 • 01 Clear*
 • 42 Nude*
 • 43 Nude*
 • 45 Nude

En vijf verschillende kleuren nagellak:

 • 126 – Bare Yourself
 • 127 – Gentle Kiss*
 • 237 – Soul Session
 • 128 – Mystify Me
 • 129 – Sensual Spice*

Het * = op de foto’s die ik ga reviewen

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss2_zps1iv84ve7.png

De collectie ziet er erg mooi uit met de bekende Rimmel verpakkingen maar dan even net wat anders in een jasje gestoken voor de Nude collectie, zodat het goed duidelijk is. Wel vind ik het jammer dat de lipsticks van vrij dun en licht plastic zijn gemaakt waardoor ze ontzettend goedkoop aanvoelen. Ik had wel iets meer kwaliteit verwacht van een merk zoals Rimmel. Maar voor de rest ziet het er allemaal prima uit en de lakken hebben een prettige en stevige verpakking.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss3_zpsttughhsb.png

De lipsticks bestaat uit twee soorten, de eerste ‘lipstick’ is eigenlijk meer een lippenbalsem en heet dan ook clear. Deze heeft ook een andere functie dan de rest. Het is geen lipstick die je over de andere kleuren heen moet brengen, maar het is een verzorgende lippenbalsem. Hij is er wel speciaal voor gemaakt je lippen goed te verzorgen zodat een lipstick nog mooier zit op je lippen. Ook laat hij een héél subtiel roze tintje achter.

Belangrijke ingrediënten in deze lippenbalsem zijn castorolie en granaatappelextract, deze zorgen ervoor dat je lippen lekker zacht aanvoelen en verzorgd worden. Ook dit er een SPF 15 in om het tegen de schadelijke zonnestralen tegen te houden. Het belooft ook nog eens 8 uur lang je lippen te hydrateren, maar welke lippenbalsem blijft nou 8 uur zitten? Dat neem ik maar een beetje met een korreltje zout. De formule zorgt ervoor dat je droge lippen meteen zacht en verzorgd aanvoelen en helpt scheurtjes en kloofjes in de lippen te voorkomen en genezen. Echt een klein wondermiddeltje voor de lippen dus.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss4_zpsbaifbgkv.png

Dan hebben we nog drie kleuren lipstick, waarvan ik er twee heb gekregen. Ik vind de kleuren er erg mooi uitzien, maar vaak moet je wel oppassen welke nude kleur bij jou past. Vaak kan het heel erg vloeken met je huidskleur of je tanden lijken optisch nog geler. Daarom vind ik het dragen van een nude lipstick vaak best eng. Deze kleuren zien er op het eerste gezicht in ieder geval heel erg mooi uit.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss5_zpsltsmi6at.png

Veel beloftes hebben deze lipsticks niet, ze beloven tot 8 uur mooi op de lippen te blijven zitten en een rijke kleur te hebben. Met andere woorden, ze moeten meteen dekken met een goede pigmentatie.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss6_zpsgnpgvcc9.png

Swatches van de lipsticks, eerst links moet je de clear variant zien, maar die is zo transparant dat je hem echt niet ziet. Daarnaast hebben we 42 en 43. De ene is wat warmer van kleur dan de andere. Mijn favoriet is wel nummer 42, die is net wat meer roze.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss15_zps19pp6fyq.png

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss12_zpsooiojiac.png

01 Clear

Zoals ik al vertelde in de tekst moet deze lippenbalsem je lippen een heel subtiel roze tintje geven en dat doet het ook. Heel mooi natuurlijk. Mijn lippen voelen enorm zacht en comfortabel aan, hier word ik blij van, aanrader!

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss16_zpsbsdh1ihx.png

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss13_zps19bo3tzn.png

43 Nude

Deze nude neigt een beetje naar het bruin en dat is meestal toch niet helemaal mijn ding. De lipstick heeft een mooie dekking en voelt erg comfortabel op de lippen aan. Alleen of het echt mijn kleur is, nee dat niet.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss17_zpsu7vm4hxf.png

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss14_zpshpqtqcjg.png

42 Nude

Nog een nude kleur – toevallig! -, maar deze vind ik wel heel erg mooi. Deze heeft meer een roze ondertoon en staat mij daarom beter. Dit is mijn favoriet en denk dat ik deze vaker ga pakken!

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss8_zpszvq0fzr6.png

Dan hebben we nog vijf verschillende kleuren nude nagellak. Zelf heb ik er twee om aan jullie te laten zien. Een zacht karamelkleurtje en een chocoladebruine kleur met gouden glitters. Ik ben altijd al fan geweest van de lakken van Rimmel, ze hebben een fijne structuur, fijn kwastje en lakken prima! Ook de houdbaarheid van 2 tot 3 dagen vind ik prima.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss9_zpsoofdxnff.png

Zoals ik al zei heeft Rimmel een fijn kwastje. Een platte en een net afgebogen einde waardoor je heel makkelijk en netjes kan lakken, fijn!

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss10_zps49ouk4nj.png

127 Gentle Kiss

Een mooie karamelkleurige lak die met twee laagjes perfect dekt.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss11_zps54l8ngzf.png

129 Sensual Spice

Alsof je een kop chocolademelk op je nagels hebt met subtiele gouden glitters. Dekt met twee laagjes en ik vind hem echt heel erg leuk voor de herfst.

 photo Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss7_zps6lc4jotx.png

Ik vind de Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss echt heel erg leuk en ik hou van de nude trend! Leuk vind ik ook dat ze het eens met andere producten doen in plaats van weer een nude oogschaduw palette. De producten zijn trouwens ook prima te betalen, voor de lipsticks en lippenbalsem betaal je € 9,99 en de lakken € 6,99. De Rimmel Dare To Go Bare by Kate Moss ligt vanaf september in een speciale display in de winkels zoals Kruidvat, Etos en andere drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  5 september 2015 at 07:54

  Leuk producten, maar niet echt mijn kleuren!

 • Reply
  Femke
  5 september 2015 at 08:48

  Leuk, ik hou ook van nude maar niet van te nude..klinkt gek he! Zo vind ik de lippenbalsems voor mij te nude, maar vind ik de nagellak super mooi!

 • Reply
  Desiree
  5 september 2015 at 09:23

  Het klinkt ideaal een nude lijn! Echter ben ik bang dat dit niet echt iets voor mij is…persoonlijk had ik er iets meer van verwacht.

 • Reply
  Eline
  5 september 2015 at 09:40

  Sensual Spice vind ik echt prachtig, ik vind het wel een toffe lijn!

 • Reply
  Beautyjuf
  5 september 2015 at 09:43

  Wat leuk dat ze de lijn van Kate Moss verder hebben uitgebreid naar een nude lijn. Het nagellakje Sensual Spice spreekt mij erg aan.

 • Reply
  manon
  5 september 2015 at 10:20

  Mooie lijn, ik denk dat ik die lippenbalsem sowieso nog wil aanschaffen.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  5 september 2015 at 10:50

  Moet heel eerlijk zeggen dat ik nu wel een beetje klaar ben met de nudetrend. Heb nu door de foto’s trouwens wel enorme zin in pepernoten, whahah!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 september 2015 at 10:53

  42 nude vind ik mooi zeg

 • Reply
  Lilly - lillyshuid
  5 september 2015 at 11:11

  Hele leuke collectie!

 • Reply
  Sara
  5 september 2015 at 11:18

  Wat een leuke lijn! Die lippenbalsem klinkt echt fijn! :)

 • Reply
  naomi
  5 september 2015 at 11:18

  Ik ben helemaal van de nude kleurtjes tegenwoordig en deze vind ik allemaal best mooi!

  x

 • Reply
  Mariëlle
  5 september 2015 at 11:23

  Haha wat grappig met die pepernoten, past perfect bij de kleuren! Maar dit is niet mijn lijn qua kleuren :)

 • Reply
  Stephanie
  5 september 2015 at 11:40

  Wat een leuke collectie! Ik vind inderdaad de lippenstift met de roze ondertoon ook het mooist, de andere is iets te nude voor mij ;)

 • Reply
  chucky1012
  5 september 2015 at 12:05

  Mooie kleuren!

 • Reply
  Nicole
  5 september 2015 at 12:25

  Leuke collectie! Ik had er nog niet echt over nagedacht, maar nu je het zegt vind ik het eigenlijk ook wel heel leuk dat ze ipv. de standaard nude paletten voor lipsticks en lakjes zijn gegaan.

 • Reply
  Margot
  5 september 2015 at 12:42

  Ik vind de lipkleuren wel mooi!

 • Reply
  Shaz
  5 september 2015 at 13:13

  Sensual Spice is een mooi kleurtje.

 • Reply
  Mariska
  5 september 2015 at 15:40

  De nagellak vind ik op zich wel leuk, maar de lipsticks zijn niet echt mijn ding geloof ik.

 • Reply
  Danielleeee
  5 september 2015 at 16:41

  Wat een prachtige producten, in hele mooi nude tinten!

 • Reply
  Floor
  5 september 2015 at 16:43

  Mooie producten, maar ik ben niet z’n fan van de kleuren.. xx

 • Reply
  Andréa
  5 september 2015 at 17:13

  Ik vind de bruine nagellak heel mooi en de tweede lipstick staat je ook erg goed!
  x

 • Reply
  Dionne
  5 september 2015 at 20:20

  Oeeeh! Dat tweede lakje is echt mooi!

 • Reply
  Kim
  5 september 2015 at 21:13

  Ik vind deze lijn zo mooi!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 september 2015 at 22:11

  Die eerste nagellak is heel leuk!

 • Reply
  Aarti
  5 september 2015 at 23:05

  Hoi aranka,

  Wel mooie kleuren vooral de lakjes vind ik erg mooi. Fijn weekend nog. Grt Xjes Aarti.

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  6 september 2015 at 19:05

  Nee ik vind dit niks. Ik vind dat je dan met een labello een mooier kleurtje krijgt dan deze. Ik vind de nagellak ook geen mooie nude tinten, helaas dit is het niet voor mij!

 • Reply
  Teddy
  6 september 2015 at 21:20

  Sommige items vind ik echt leuk, andere uit deze lijn weer helemaal niets…

 • Reply
  Linda
  7 september 2015 at 11:15

  Mooie foto’s! Ik ben heel blij met die lipstick, ik vind het een perfecte kleur.

 • Reply
  Amelie
  9 september 2015 at 10:34

  Echt een mooie collectie!

 • Reply
  me
  15 september 2015 at 13:06

  I vond ze te licht, ben al zo bleek en deze kleuren maken me nog bleker. Er bestaat meer kleuren in deze lijn (in totaal 5, eentje lichter en eentje donkerder) maar natuurlijk weer niet verkrijgbaar in Nederland

 • Laat een reactie achter