Rimmel Coralicious

Dit nagellakje heb ik eigenlijk al een hele poos, hij was er bijna vanaf het begin bij. Het begin van mijn nagellak verslaving dan. Het lakje is van Rimmel, wat ik een heel erg fijn nagellak merk vind, die makkelijk verkrijgbaar is en nog voor een redelijke prijs (ze zijn vaak in de aanbieding). Kijk snel verder naar de swatches van dit mooie koraal rode nagellakje.

Zoals ik net al zei ik heb hem echt al een hele tijd en ben er nog steeds heel erg blij mee! Het is een prachtig mooie koraal rode kleur dat net iets aparts heeft. Ik vind Rimmel nagellakjes heel fijn. Dit is nog het oude kwastje en oude verpakking maar deze vind ik ook erg fijn! De substantie lakt fijn en het kwastje is erg prettig, het nieuwe kwastje trouwens ook, ik weet niet wat ze eraan veranderd hebben want voor mij is het gewoon hetzelfde. De houdbaarheid van Rimmel nagellak is gemiddeld, het is er niet gelijk af maar kan ook geen dagen blijven zitten zoals een OPI nagellak.

De nagellak is ook uitgekomen in de vernieuwde verpakkingen dus je kan hem nog gewoon kopen! Deze week zijn de Rimmel nagellakjes 1 + 1 gratis bij de Kruidvat, dus als je hem wilt halen kun je mooi je slag slaan bij de Kruidvat!

Een Rimmel nagellakje kost € 6,99

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Maccia
  18 januari 2011 at 08:02

  erg mooi kleurtje!

 • Reply
  Esmay
  18 januari 2011 at 15:41

  Die heb ik ook! Maar gebruik hem nu niet zovaak, maar in de zomer wel op mn tenen :)

 • Reply
  anne
  18 januari 2011 at 17:18

  mooi kleurtje! :)

 • Reply
  Silva
  18 januari 2011 at 19:46

  Superleuk kleurtje! Er is nu ook 1+1 gratis op rimmel nagellak, dus ik ga zeker kijken :)

 • Reply
  Meike & Anisha
  18 januari 2011 at 20:37

  Mooi kleurtje!

 • Laat een reactie achter