Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Colour Rush Lip Balm

 photo Rush8_zps2707456e.png

Tijd voor vrolijke knallende kleuren op de lippen, gelukkig weet Rimmel daar wel raad mee. Rimmel komt ook – hoe kan het ook anders – met vijf vrolijk gekleurde chubby sticks uit genaamd Colour Rush! Ze moeten de hele dag blijven zitten en lekker veel kleur afgeven, let’s try!

 photo Rush_zps02b49cb4.png

 photo Rush1_zps789ac3ad.png

Volgens Rimmel moeten we ons gaan voorbereiden op opvallende lippen met een prachtige kleur. Maar dat is niet alles, deze leuke lippotloden hebben ook nog eens een hydraterende werking, vandaar de naam lip balm. De kleur belooft de hele dag perfect te blijven zitten zonder vervelend aan te voelen, maar juist heel comfortabel, dit komt door een speciale formule.

 photo Rush5_zps421edc38.png

Met de Rimmel Colour Rush Lip Balm kan je elke kant op, ga je voor klassiek, romantisch of toch liever voor nude? De vijf kleuren bieden voor iedereen wel wat!

 photo Rush3_zpsc4d75c74.png

De potloden zijn ontzettend makkelijk in gebruik omdat ze een handige vorm hebben waarmee je precies je lipkleur kan aanbrengen. Wat het helemaal handig maakt is de draaidop aan de onderkant zodat je hem makkelijk omhoog kan draaien. Geen gedoe dus met een puntenslijper als hij niet lekker meer stift. Fijn vind ik dat de huls exact dezelfde kleur heeft als het product zelf, zo heb je een goede indicatie welke kleur je koopt zonder dat je voor verassingen komt te staan als je de dop er van af haalt.

 photo Rush9_zps24640a41.png

Swatches! Van links naar rechts: Drive Me Nude, Give Me A Cuddle, One Fire, The Redder, The Better en Rumour Has It. De lippotloden glijden echt over je lippen heen en hebben een prima dekking vind ik! Het kan wel iets beter maar ik vind het zeker niet teleurstellend. Ze voelen heel comfortabel aan op je lippen alsof je een lippenbalsem op hebt. Maar dat is natuurlijk ook het effect wat Rimmel wilde.

 photo Rush18_zps1887e00e.png

The Redder, The Better is een knallende rode kleur die voor de echte romanticus geschikt is.

 photo Rush19_zps41e28834.png

De rode kleur The Redder, The Better is een goed dekkende kleur!

 photo Rush16_zps1eced835.png

Rumour Has It, een prachtige bessen rode kleur! Ik vind hem heel fris staan en lekker zomers!

 photo Rush17_zpsecc7337c.png

Ook Rumour Has It is een vrij goed dekkende kleur! Ik vind deze kleur echt heel erg tof.

 photo Rush13_zps63003948.png

Give Me A Cuddle, een barbie roze kleur die er heel lief uitziet. Zo licht roze is alleen niet echt mijn kleur.

 photo Rush12_zps3ce436fc.png

Deze roze kleur Give Me A Cuddle is toch iets minder dekkend maar dat komt denk ik ook omdat hij zo licht van kleur is.

 photo Rush14_zps5e1172b7.png

One Fire, een van mijn favorieten, lekker lief roze die gezien mag worden. Hij is vrij transparant maar de kleur komt zeker over.

 photo Rush15_zps15af2116.png

Omdat One Fire iets meer transparant is vind ik hem erg mooi! Deze ga ik veel dragen deze zomer.

 photo Rush10_zps3b970ef5.png

Drive Me Nude, een prachtige nude kleur voor degenen die van nude houden en het allemaal wel wat subtieler mag. Ik vind deze kleur heel erg mooi, net iets lichter dan mijn eigen lippen.

 photo Rush11_zpsd33e3530.png

Ik vind Drive Me Nude een behoorlijk dekkende kleur, want vaak zie je vrij weinig terug van een nude kleur, maar deze mag er zeker zijn! Love it!

 photo Rush7_zpse12b32dc.png

Ik ben enthousiast over deze Rimmel Colour Rush Lip Balms! Ze voelen ontzettend lekker aan op de lippen, hebben mooie kleuren en je ziet ze goed terug op de lippen. Wat ik ook fijn vind aan deze chubby sticks dat ze zo makkelijk aanbrengen, ik merk toch dat ik de laatste tijd steeds vaker naar dit soort vorm lipsticks grijp voor het gemak. Ben jij ook enthousiast? De Rimmel Colour Rush Lip Balms liggen al in de winkels voor € 9,99 per stuk!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Dit doet me een beetje denken aan die BB cream trend. Echt elk merk komt er nu mee. Welk merk is nog niet geweest?! Ik vind ze leuk, maar deze kleuren zijn niet echt verrassend eigenlijk. Een nee voor mij dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *