Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Een dag geen eyeliner gebruikt is een dag niet geleefd bij mij. Een eyeliner hoort gewoon bij mijn look en het gebeurt niet vaak dat ik zonder eyeliner de deur uit ga. Als ik geen eyeliner draag had ik of haast of geen zin in make-up, maar dat komt sporadisch voor. Je snapt dus wel dat ik graag een goede eyeliner gebruik en mijn voorkeur gaat uit naar een eyeliner in een stift vorm. Je snapt het al wel, ik was ontzettend benieuwd naar deze nieuwe eyeliners van Rimmel.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Op het eerste gezicht zien ze er goed uit en lijken ze wel een beetje op mijn geliefde L’Oréal eyeliner, maar Rimmel maakt de verpakking toch net even wat stoerder. De verpakking met opdruk ziet er stoer maar toch siervol uit. Ook is het meteen duidelijk dat het om een eyeliner gaat met een spitse punt voor een strakke lijn.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

In totaal komt Rimmel met drie verschillende kleuren eyeliner, naast deze zwarte en witte variant is er ook nog een kobalt blauwe kleur, erg leuk voor in de zomer. Maar jullie moeten het doen met een review van de witte en zwarte kleur.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Als ik de eyeliner een halve slag draai vind ik al snel wat meer informatie over het product en wat het belooft. Knallende kleur, strakke lijnen die ook nog een de hele dag beloven te blijven zitten. Klinkt goed Rimmel, zo hoor ik het graag als het om een eyeliner gaat. Voor de rest staat er niet erg veel informatie op de verpakking. Wel vinden we nog dat er 1 ml in de verpakking zit, dat is best wat, want mijn Kat von D eyeliner heeft maar 0,55 ml.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

De eyeliners zien er precies zo uit als ik gehoopt had, een vilten spitse punt waarmee je heel gemakkelijk lijntjes kan zetten en precies kan werken. Fijn dat nog een merk zo een fijne punt maakt want voorheen vond ik die alleen bij L’Oréal die het ook nog eens goed deed. Maar nu heeft Rimmel dus ook een optie!

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Rimmel Colour Precise Eyeliner

De eyeliner ziet er voor de rest heel basic uit en niet erg bijzonder. Mijn puntjes zijn helaas wel vies op de foto omdat ik vergeten was er product foto’s van te maken voordat ik ze ging testen, vandaar mijn paarse puntje bij mijn witte eyeliner. Maar dan weet je dat alvast, de punt blijft niet wit van de eyeliner. Gelukkig veranderd de lijn niet in een roze lijn.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Swatches! Links zie je zwarte eyeliner en links de witte eyeliner. Wat me meteen opvalt is dat de zwarte variant er behoorlijk moeite mee heeft en deze swatches zijn ook gemaakt na het aanbrengen op de oogleden. Ik weet wel waar het probleem vandaan komt. Tijdens het gebruik is het uiterste topje van de zwarte eyeliner gebroken waardoor daar geen inkt meer in komt en dus niet meer precies tekent, super zonde!

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Want hier deed hij het nog wel bij mijn rechter oog en links begaf hij het en toen was het heel lastig werken met de eyeliner. Het was bijna onmogelijk een scherpe lijn of wing te zetten met de zwarte variant. Een dikke lijn boven je oog lukt nog wel omdat je dan ook de hele eyeliner over zijn lengte kunt gebruiken, maar dan houdt het ook wel op.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Maar qua houdbaarheid en draagcomfort is hij erg prettig. Hij zit zo vast als een huis en loopt niet uit of vervaagt in kleur. Ook de witte eyeliner heeft een perfecte pigmentatie en is echt wit net zoals de zwarte echt zwart is. Daar scoort Rimmel zeker wel punten mee.

Rimmel Colour Precise Eyeliner

Ik vind het erg goede eyeliner voor niet al te veel geld, want ze kosten maar € 7,99 wat ik heel erg vind meevallen. Alleen het grootste nadeel is dat als de punt breekt en het inkt niet helemaal meer in het topje kan komen ze vrij nutteloos worden voor een strakke eyeliner of een wing en dat was juist de bedoeling van deze eyeliner. Test dus van de voren (voor zover dat kan) of de punt nog in orde is en dan heb je zeker een fijne eyeliner te pakken en gebruik hem voorzichtig! De Rimmel Colour Precise Eyeliner is te koop bij drogisterijen en online bij verschillende webshops.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Ik gebruik eigenlijk nooit eyeliner maar deze klinkt wel fijn. Mooie look heb je met de 2 kleuren gemaakt.

  2. Mooi gedaan en goede tip.
    Wel jammer van het puntje.
    Bij onze Etos mag je ‘m dan altijd nog ruilen, maar daar moet je dan natuurlijk wel tijd voor hebben…..

  3. Ik draag eigenlijk vrijwel nooit (meer) eyeliner, maar die witte lijkt me wel heel tof om een keer te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *