Search
Close this search box.

Rimmel Cocktail Colour In A Flash

De zomer komt er weer aan en dat vieren we natuurlijk met veel kleur, feestjes, glitters en cocktails! Om je alvast in de stemming te brengen komt Rimmel in maart met de Cocktail Colour In A Flash nagellak. Vijf zomerse tinten met vrolijke glitters maken je nagels helemaal klaar voor de zomer! Ik testte ze allemaal voor je uit!

De bruisende, vrolijke en kleurrijke nagellak bevat mineralen die een betoverend diep glanseffect creëren. Dat is wel terug te zien aan de nagellak op je nagels, want ze hebben een prachtige glans. Ook hebben deze lakjes een breed borsteltje waardoor je heel gemakkelijk je nagels kan lakken. Ik ben altijd erg fan van deze kwastjes.

Cutie Colada, deze lak doet me meteen aan fris zoete appeltjes denken, alleen de dekking is niet echt zoet, want na 3 laagjes dekte hij nog steeds niet.

Shirley Temple, lekker feestelijk oranje, alleen hij dekt iets minder goed, pas na 3 laagjes.

Hawaiian Punch, dit is mijn favoriete kleur en dekt ook nog eens goed na 2 laagjes! Lekker zomers kleurtje.

Baby Bellini, een mooie paarse lak, hier draag ik 2 laagjes.

Apple Berry Smoothie, een leuke blauwe kleur met lekker veel glitter. Ook deze dekt niet al te best, hier draag ik 3 laagjes.

Ik moet zeggen dat ik de lakjes leuk vind maar niet fantastisch, zelf ben ik niet echt fan zoveel glitters en vind het jammer dat de lakjes niet al te goed dekken. Maar mocht je toch zin hebben om een cocktail met Rimmel te gaan drinken, dan zijn de lakjes vanaf maart in de winkel te vinden voor de prijs van € 6,99!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

52 reacties

  1. Hawaiian punch en apple berry smoothie vind ik heel erg mooi! Die anderen zijn een stuk minder omdat ze zo slecht dekken vind ik. Vooral met een gele kleur vind ik dat altijd zo lelijk.

  2. Jammer dat ze slecht dekken, zeker voor die prijs. De laatste vier zijn wel leuk voor in de zomer, vooral de roze en de blauwe, maar ik hou toch meer van creamy lakjes.

  3. Hawaiian Punch is dé geweldige kleur! Jammer dat de rest niet helemaal zo goed dekt! Dat verwacht je eerlijk gezegd toch wel van Rimmel, dat ze beter dekken.

  4. Ik vind ze wel mooi, maar ben zelf ook niet gek op glitters. Een keertje kan het wel, maar ik weet het niet. Ben er niet gek op. En al helemaal niet als ze niet goed dekken!

  5. Toen ik ze op de eerste foto zag, dacht ik, mwah. Maar nu ik ze op je nagels zie dek ik: wauw!! Ik ga er zeker binnenkort naar kijken. :-)

  6. Mooie collectie maar ik zou ze niet zo snel kopen.. ook voor mij te glitterig :) Ze doen mij denken aan de lakjes die in zo’n kinder make-up pakket zitten, heel cute!haha :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *