Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Brow This Way

Rimmel Brow This Way

Wenkbrauwen zijn een essentieel deel van mijn make-up routine. Ik vind het mooi als mijn wenkbrauwen goed in vorm zitten en ook expressie aan mijn gezicht geven. Ik heb van mijzelf best aanwezige wenkbrauwen door mijn zwarte haartjes maar daar zit ook meteen het probleem, de gaten vallen zo op met mijn bleke huid. Daarom gebruik ik altijd graag een product om die gaten op te vullen. Rimmel komt met een aanvulling op het Brow This Way assortiment, namelijk Fix & Fill potloden!

Rimmel Brow This Way

De Brow This Way is een ontzettend populair product van Rimmel, wellicht kennen jullie de poeder paletten wel en de highligher pennen. Om het succes voort te zetten zijn er nu ook Brow This Way Fix & Fill potloden die gemakkelijk aangebracht kunnen worden. Het handige hiervan vind ik ook dat het simpel mee te nemen is. Rimmel belooft met deze potloden makkelijk aan te brengen, je wenkbrauwen in vorm te krijgen en het zelfs tot 24 uur lang te laten zitten!

Rimmel Brow This Way

Rimmel komt met drie verschillende kleuren: 001 Light, 002 Medium en 003 Dark. De kleuren zien er mooi uit en hebben en subtiel verschil tussen elkaar. De potloden bevatten 3,25 gram en ik heb het idee dat je daar niet heel erg lang mee doet aangezien ze niet heel zuinig in gebruik zijn (of ik gebruik gewoon te veel, dat kan natuurlijk ook).

Rimmel Brow This Way

Hier zie je de swatches van de potloden, links zie je light en rechts zie je dark. De kleuren verschillen heel subtiel van kleur, ik had verwacht dat het wel iets meer zou zijn maar ik denk wel dat dit hele mooie natuurlijke kleuren zijn voor je wenkbrauwen. Ik wilde trouwens na het swatchen de kleuren van mijn hand halen en dat lukte echt niet, ze zaten zo vast als een huis! Ik had echt een make-up remover met olie nodig om het eraf te kunnen halen. Ik begin dus wel in de 24 uur te geloven.

Rimmel Brow This Way

Mijn wenkbrauwen zonder product.

Rimmel Brow This Way

Mijn wenkbrauwen met de Rimmel Brow This Way in de kleur Medium. Het valt meteen op dat ik mijn wenkbrauwen heb gedaan en ze hebben een mooie natuurlijke kleur gekregen. Een hele precieze vorm maken is best lastig omdat het puntje van het potlood niet heel erg scherp is, maar om de wenkbrauw mooi mee op te vullen kan het perfect en ik ben eigenlijk heel erg enthousiast over het resultaat!

Rimmel Brow This Way

En inderdaad, het product blijft de hele dag goed zitten, ook met mijn vette huid. ’s Avonds met het make-up van mijn gezicht halen, haal ik nog veel uit mijn wenkbrauwen dus dat is positief! Ik ben eigenlijk erg te spreken over de nieuwe potloden van Rimmel! De potloden kosten € 9,13 en zijn bij onder andere de drogisterijen en Douglas te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *