Rimmel BB Cream

Je kan niet meer achterblijven op BB Cream gebied, het is gewoon een must als cosmetica merk om een BB Cream uit te brengen, dus Rimmel kon ook niet achterblijven. Vanaf januari ligt deze BB Cream dan ook in de winkels en ik heb hem al een tijdje voor jullie getest.

De 9 in 1 BB Cream belooft een aantal dingen. Deze formule verzorgt de huid, hydrateert, maakt poriën minder zichtbaar en staat als een echte held altijd klaar om je huid te beschermen. Maar hij heeft nog meer superkrachten. Rimmel’s BB Cream weet op buitengewone wijze puistjes te verbergen en de huid volledig glad, mat en helder te maken! En dat zijn de negen kenmerken die deze BB Cream zo uniek maakt. Ik moet zeggen dat het wel heel erg goed klinkt.

Deze BB Cream belooft de hele dag te blijven zitten – maar dat neem ik altijd met een korrel zout – en de poriën, onzuiverheden en de glimmende huid tegen. Dit klinkt als een fantastische BB Cream voor mij, want ik heb behoorlijk last van een glimmende huid en grove poriën dus kom maar op!

Ik testte de BB Cream in de variant light – wat de lichtste is, je hebt ook nog een medium/dark kleur – en wat me meteen opviel is dat de verpakking heel erg oranje aan doet. Ik was meteen een beetje bang dat de BB Cream ook heel erg oranje zou zijn maar dat is gelukkig niet het geval. De verpakking vind ik voor de rest gewoon simpel en handig. Je kan het product er makkelijk en hygienisch uit halen en aanbrengen op het gezicht.

In tegenstelling tot de verpakking is de cream helemaal niet oranje achtig maar juist meer een beetje geel. De BB Cream voelt ontzettend romig aan en eigenlijk ga ik meteen uit van een dekkende crème en dat blijkt het ook te zijn. Ik vind het echt een hele fijne structuur, tot toe ben ik nog erg onder de indruk van deze BB Cream. Maar laten we gaan kijken wat het resultaat is.

Mijn gezicht zonder make-up. Let niet op de puist boven mijn lip (of juist wel als je de dekking wilt checken ;))

En mijn gezicht met een laagje Rimmel BB Cream aangebracht met de beautyblender, het is dus maar een subtiel laagje en wat een verschil! Mijn gezicht ziet er prachtig egaal uit en mijn puist is bijna verdwenen. Ook voelt hij heel erg aangenaam aan op mijn gezicht. Wel moet ik zeggen dat hij iets gelig is, maar dat vind ik opzich niet echt een probleem. Er zit trouwens ook nog een SPF 25 in zodat je ook nog eens beschermd bent tegen de schadelijke zonnestralen die er ook zijn met dit slechte weer ;).

Nog een beetje make-up erbij en de look is helemaal af. Ik ben echt diep onder de indruk van deze BB Cream, ik heb hem vanochtend vroeg opgedaan en nu ik ’s avonds dit artikel typ zit het er nog perfect op en heb ik totaal geen last van een glimmende huid of dat de BB Cream is verplaatst, hij blijft dus echt heel erg goed zitten. Daar ben ik echt heel erg blij mee omdat veel andere BB Creams na een tijdje toch vervagen.

Ik kan zelfs zeggen dat dit mijn all time favorite BB Cream is die ik in mijn stash heb. En mocht je me al een tijdje volgen weet je dat ik er heel wat heb mogen testen. Ik vind hem zelfs fijner dan die van Skin79.

Ben je ook zo enthousiast over deze BB Cream dan moet je nog heel eventjes wachten want hij ligt pas vanaf januari in de winkels, maar het wachten is het zeker waard want het is echt een geweldig product. € 9,99 kosten en is vanaf januari bij elke drogisterij te koop in de kleuren light en medium/dark.

Dit vind je misschien ook leuk

50 reacties

 • Reply
  Beautydagboek
  20 december 2012 at 07:13

  Jeetje, dit klinkt haast TE geweldig, hihi! Fantastisch dat je nu een goede hebt gevonden :) Ik zoek juist eentje die niet matteert omdat ik een droge huid heb, dus voor mij blijf ik eventjes bij die van Nivea :)

 • Reply
  Ashley
  20 december 2012 at 07:18

  Hij klinkt echt geweldig!

 • Reply
  Manon
  20 december 2012 at 07:59

  Mooie dekking geeft ie! En dat terwijl je dat niet eens nodig hebt met je baby huidje :p Ik ben benieuwd naar de donkere kleur, deze is denk ik te licht voor mij.. Hij is wel precies op jouw huidskleur afgestemt, lucky u!

 • Reply
  Dita
  20 december 2012 at 08:35

  Klinkt erg fjin! :)

 • Reply
  Martina
  20 december 2012 at 08:36

  Ik ben HEEL benieuwd!

 • Reply
  thebeautyingredient
  20 december 2012 at 08:47

  Ziet er veelbelovend uit… Kan niet wachten tot januari, dan ga ik de iets donkere kleur kopen!

 • Reply
  BeautybySunseeree
  20 december 2012 at 08:55

  Leuke review ! ik ben heel gelukkig met mijn bb cream van Too faced :)

 • Reply
  Ingeborg
  20 december 2012 at 09:05

  Wauw deze ziet er echt heel goed uit!

 • Reply
  Laura Louise - Fablouise
  20 december 2012 at 10:19

  Ben erg benieuwd naar deze BB Cream, in Januari maar is proberen dan!

 • Reply
  lin
  20 december 2012 at 11:09

  Dat klinkt echt heel erg goed! Ben er heel benieuwd naar geworden nu!

 • Reply
  justjaxelle
  20 december 2012 at 11:14

  Wauw hij klinkt echt heel goed ! Nog eventjes geduld dan maar :) xoxo A.

 • Reply
  Valery
  20 december 2012 at 12:26

  Dat klinkt veelbelovend, momenteel gebruik ik een BB cream van Skin79, ik ga zeker testen of ik er precies hetzelfde over denk! Op de foto’s ziet het er in ieder geval goed uit.

 • Reply
  Marieke
  20 december 2012 at 13:07

  Wow, ziet er goed uit!

 • Reply
  Esmay
  20 december 2012 at 13:08

  Dat klinkt erg goed zeg. Ziet er ook goed uit! Die ga ik denk ik wel even bekijken in de winkel! :)

 • Reply
  Chantal
  20 december 2012 at 13:55

  Klinkt als een erg fijne BB Cream en hij dekt ook nog eens goed zeg.

 • Reply
  Lotte
  20 december 2012 at 13:58

  Ik moet zeggen dat ik er niet heel veel van verwachtte, maar het ziet er echt goed uit!

 • Reply
  Hester
  20 december 2012 at 14:13

  Wat ziet ‘ie er mooi uit zeg! Al heb je het niet echt nodig, jouw huid is ook zonder foundation mooi!

 • Reply
  BeautyFrique.com
  20 december 2012 at 14:13

  Oh wauw, dat ziet er goed uit. Je hebt al een hartstikke mooie huid, maar de BB cream maakt toch dat beetje verschil. Ik ga em halen in januari! :)

 • Reply
  Eva-Lynn
  20 december 2012 at 14:29

  Klinkt goed! x

 • Reply
  Nannick
  20 december 2012 at 14:29

  Wauw hij is echt perfect, hopelijk ben ik er niet te licht voor. Ben erg benieuwd :D

 • Reply
  Lynnemien
  20 december 2012 at 14:50

  Staat heel erg mooi, al vind ik niet dat jij dat nodig hebt met je mooie huid :) Hoe licht is hij? Want ik ben de (weliswaar blonde) zus van Sneeuwwitje! ;)

  • Reply
   Aranka
   20 december 2012 at 15:11

   Ah dankjewel, maar test hem toch graag uit voor de site. Zelf ben ik ook een bleekscheet en voor mij is het echt de perfecte kleur! :)

 • Reply
  Debora
  20 december 2012 at 15:26

  De eerste bb cream die me aanspreekt!

 • Reply
  Eva
  20 december 2012 at 15:40

  Deze bb cream ziet er echt geweldig uit! Eindelijk eentje die ook dekking geeft. Ik ga zeker een kijkje nemen in Januari.

 • Reply
  Kelly
  20 december 2012 at 15:57

  Wat ziet deze er goed uit zeg!! Ik ben niet zo onder de indruk van al de bb creams, maar bij deze zie ik ook nog eens echt resultaat.

 • Reply
  Eva
  20 december 2012 at 16:06

  Wauuw, hij ziet er echt prachtig uit!

 • Reply
  kelly
  20 december 2012 at 16:38

  Klinkt goed. Alle bb creams die ik tot nu heb gehad veroorzaakte vreselijke jeuk bij mij. Misschien dat ik deze eens ga proberen. X

 • Reply
  daniquevanvloten
  20 december 2012 at 16:45

  wauw,hij denkt heel goed,echt mooi ziet hij eruit ook op de huid (:

 • Reply
  monique
  20 december 2012 at 17:01

  Klinkt goed, nog even wachten voordat k m ook proberen kan. Maar denk wel dat het wat voor mij is

 • Reply
  Linda
  20 december 2012 at 17:09

  Wat een mooi resultaat! Ik ben benieuwd of hij bij mij ook zo goed blijft zitten, heb nogal een vette huid namelijk.

  • Reply
   Aranka
   20 december 2012 at 17:52

   Ik ook en bij mij blijft hij perfect zitten!

 • Reply
  bianca86
  20 december 2012 at 18:39

  Geeft inderdaad een mooi resultaat, deze wil ik wel proberen!

 • Reply
  Nikita
  20 december 2012 at 18:41

  dan ga ik deze ook eens proberen !

 • Reply
  staceykuiper
  20 december 2012 at 20:13

  Ziet er goed uit :)

 • Reply
  Marielle
  20 december 2012 at 20:47

  Wauw, ziet er goed uit! Die wil ik absoluut proberen :)

 • Reply
  Yak Man
  20 december 2012 at 21:06

  ziet er goed uit zeg! Ik denk alleen dat hij iets te licht voor mij is :|. Meestal zijn de lichtste kleuren te licht en de iets donkere zijn te roze haha. :’)

 • Reply
  Vera
  20 december 2012 at 21:59

  Prachtig! Deze ga ik in mijn achterhoofd houden voor als ik iets nieuws nodig heb :)

 • Reply
  Miss Langhaar (@MissLanghaar)
  20 december 2012 at 22:01

  Wauw, wel, ik ben groot fan van de SKIN79 creams en heb nog geen enkele europese getest omdat ik ze er op foto’s nooit denderend uit vind zien maar deze ga ik toch maar eens halen want vind het een prachtig resultaat bij jouw.

 • Reply
  Kaylani
  20 december 2012 at 22:07

  Klinkt goed, ik ben benieuwd!

 • Reply
  Jana
  20 december 2012 at 23:01

  Wow deze klinkt echt fijn :D

 • Reply
  nienloves
  21 december 2012 at 16:19

  ik vergeet telkens om een BBcream te kopen, ik wil het graag nog een keer proberen! deze ziet er ook fijn uit!

 • Reply
  Paulien
  22 december 2012 at 17:10

  Oeh dit ziet er uit als een goede BB cream!

 • Reply
  layla
  25 december 2012 at 21:50

  wow wat een bb cream zeg maareh als hij pas in januari te koop is hoe kom jij er dan aan stuur terug pleasss!!

  • Reply
   Aranka
   26 december 2012 at 10:53

   Ik krijg deze opgestuurd om te testen voor mijn site van Rimmel zelf ;)

 • Reply
  nola
  25 december 2012 at 21:59

  je vroeg me dat ook al af bedoel heb je dat dan in een ander land gehaald of ken je iemand die dat voor je kon regelen of of of ???????? wil zooo graag antwoord stuur pleeas terug

 • Reply
  Maaike
  28 december 2012 at 16:08

  Hij is al te koop bij kruitvat ;) super product

  • Reply
   Saskia
   29 december 2012 at 15:29

   Bij welke kruitvat? Heb me in rotterdam centrum rot gezocht… ook bij kruitvat geweest maar ze hadden de bb cream niet :-(
   En wil de cream zo graag hebben voor vanavond.

   • Reply
    Maaike
    30 december 2012 at 13:24

    Kruitvat stadskanaal

 • Reply
  Sophia
  30 december 2012 at 19:41

  Ik heb er nu al een paar hele enthausiaste reviews over gelezen, nu wil ik hem zelf ook proberen! :3

 • Reply
  melani
  31 december 2012 at 20:34

  ik heb eigenlijk een vraagje hoeveel januari kan je hem kopen wat later in januari of gwn gelijk begin januari
  al vast bedankt

 • Laat een reactie achter