Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Klaar voor een lipgloss dat een super goede pigmentatie heeft en zo goed moet blijven zitten als een lipstick? Rimmel belooft het met hun nieuwe Apocalips die in zeven prachtige kleuren verkrijgbaar zijn die vanaf februari in de winkel moeten gaan liggen, klaar voor de swatches en of Rimmel hun beloftes wel waar maakt?

Als eerst de verpakking en de kleuren zien er echt geweldig uit, de kleur zie je meteen aan de onderkant van de verpakking, Trouwens, ik vind de kleuren echt geweldig, lekkere knal kleuren! En de bovenkant van de dop loopt af als een soort van diamant. Ik vind ze er echt hip en helemaal van deze tijd uitzien, misschien ook wel een beetje mysterieus!

De intense kleur van een lipstick met een gladde lakachtige glans, dat beloven deze Rimmel Apocalips, ik ben erg benieuwd! Maar dat is niet het enige, het is ook de bedoeling dat je lippen gehydrateerd zijn na het gebruik van deze Apocalips!

Even een snelle swatch van de kleuren op mijn arm, en jeetje wat een pigmentatie. Dat had ik echt niet van deze producten verwacht. Nouja van een lipgloss dan.

Dat is de aplicator, een gewone aplicator op het gezicht, maar er is iets anders aan dan de andere aplicators. Deze heeft een inhammetje in het schuine gedeelte waar de lipgloss zit, zo heb je dus genoeg voor je hele lippen en hoef je niet bij de ‘dippen’.

Laten we naar de swatches gaan van de zeven prachtige kleuren, ik moet je wel even zeggen dat ik het best lastig vond om ze goed aan te brengen. Het zijn zulke felle kleuren en ik ben blijkbaar niet zo handig met het netjes aanbrengen van lipgloss, ben jij dat ook niet? Dan zal ik toch eventjes uitkijken met de echt heftige kleuren.

Light Year

Big Bang

Stelar

Apocaliptic

Celestial

Phenomenon

Stargazer

Nou hoe werkt de gloss, zoals ik al zei, ik had best moeite met de felle kleuren netjes aan te brengen. Omdat je niet overal makkelijk bij kan met de aplicator en de kleuren zo fel zijn zie je meteen de mis stappen die je maakt. Maar voor de rest is de substantie wel super fijn van de gloss (of moet ik vloeibare lipstick zeggen). Hij plakt totaal niet op je lippen en voelt eigenlijk heel erg lekker aan. De kleuren hebben inderdaad een geweldige pigmenatie en een mooie glans.

De kleur blijft goed zitten, maar na een een hapje eten is het toch wel weer een must om het bij te werken, maar drink je een beetje of neem je een koekje overleven ze het prima. De gloss droogt mijn lippen niet uit en gedurende de hele dag voelen ze zacht en soepel aan.

Ik ben zeker enthousiast over de producten, maar denk niet dat ik ze vaak ga gebruiken, want de felle kleuren zijn gewoon niet zo mijn ding. Ik denk dat ik toch wel vaak naar de naturel kleuren pak zoals: Phenomenon en Celestial. Maar voor meiden die felle lippen helemaal geweldig vinden zijn dit echt top producten!

Zoals ik al vertelde liggen de Rimmel Apocalips vanaf februari in de winkels zoals Kruidvat, Etos, DA en trekpleister voor de prijs van € 10,99

Dit vind je misschien ook leuk

46 reacties

 • Reply
  Sofie
  1 februari 2013 at 07:40

  Wat een mooie kleurtjes!

 • Reply
  Beautydagboek
  1 februari 2013 at 07:43

  Jeetje, bij jou staan echt alle kleurtjes mooi! Je hebt supermooie lippen! Ik weet nu niet meer welke ik moet kiezen, haha.

 • Reply
  Ingeborg
  1 februari 2013 at 07:45

  Prachtige kleuren!

 • Reply
  Laura
  1 februari 2013 at 08:02

  Super mooi!

 • Reply
  Moniek
  1 februari 2013 at 08:12

  Erg mooie kleuren!

 • Reply
  Chantal
  1 februari 2013 at 08:22

  Ik vind ze echt geweldig, love the colours!

 • Reply
  charile
  1 februari 2013 at 08:31

  Prachtige kleuren!

 • Reply
  Ashleey
  1 februari 2013 at 08:43

  Jeetje wat gaaf!! Ik lees overal reviews maar jouw foto’s zijn de mooiste! Echt prachtig! En vooral die rode!

 • Reply
  Dita
  1 februari 2013 at 08:51

  Erg mooie kleuren

 • Reply
  Lifesplash
  1 februari 2013 at 09:00

  Jep, de kleuren zijn mooi en de pigmentatie is echt top! Haha, ik vind het echt aanraders. Blijven ook lang zitten ja. +1

 • Reply
  Denna
  1 februari 2013 at 09:44

  Ik vind ze echt geweldig, vooral Stargazer vind ik wel wat hebben

 • Reply
  Kimberly
  1 februari 2013 at 09:55

  Ik vind echt dat er hele mooi kleurtjes tussenzitten!

 • Reply
  Lizzy
  1 februari 2013 at 09:58

  Wauw wat een geweldige pigmentatie voor een lipgloss! Ik ben dat ook niet gewend haha. Ik vind Stelar echt pretty! <3 Fijn dat je zo tevreden bent!

 • Reply
  I scream beauty
  1 februari 2013 at 10:22

  Prachtige verpakking en ook hele mooie kleuren. Apocaliptic is mijn favoriet!

 • Reply
  Meer
  1 februari 2013 at 10:28

  Ik ga celestial in de winkel uitproberen denk ik :) zie deze glossjes nu op zoveel blogs voorbij komen en elke keer denk ik wooooow mooi roze ;). Goed geswatched!

 • Reply
  Suzanne
  1 februari 2013 at 10:36

  Ik ben helemaal fan van Big Bang en Apocaliptic al is de Phenomenon ook erg mooi! Ze blijven ook zo goed zitten! Love it!

 • Reply
  talsbeauty
  1 februari 2013 at 10:42

  Wat is Apocaliptic mooi zeg, zodra ze uit zijn ga ik even langs de winkel.

 • Reply
  Martina
  1 februari 2013 at 10:48

  Ik heb al een paar nieuwe koopjes gespot :)

 • Reply
  nienloves
  1 februari 2013 at 11:11

  Ik vind de verpakking echt gaaf, en er zitten zeker mooie kleurtjes tussen!

 • Reply
  femketje
  1 februari 2013 at 11:19

  echt prachtige kleuren :D

 • Reply
  Charlotte
  1 februari 2013 at 11:35

  Prachtige producten!
  Mooie swatches, wat een bom aan pigment!
  Ik vind Apocaliptic en celestial erg pretty! <3

 • Reply
  Esmay
  1 februari 2013 at 11:39

  Ik vind vooral die nude kleur supermooi! :D

 • Reply
  Berdiene
  1 februari 2013 at 12:07

  Mooie kleuren! Wat ik zelf altijd wel prettig vind zijn foto’s van je hele gezicht. Nu weet ik niet zo goed hoe het totaalplaatje er uit ziet. Dat mis ik dus een beetje. Maar dat kan ook aan mij liggen hoor ;) Verder erg mooie swatches!

  • Reply
   Aranka
   1 februari 2013 at 12:14

   Die had ik ook, maar waren niet echt charmant geworden dus die heb ik er maar uitgelaten ;)

 • Reply
  Tedje
  1 februari 2013 at 12:39

  Felle kleuren staan je juist prachtig! Zou je vaker moeten dragen :-) Verder is de pigmentantie natuurlijk super!

 • Reply
  Myrna
  1 februari 2013 at 12:46

  Ze zijn zo mooi! Ik ga hier zeker een of meerdere kleuren van kopen!

 • Reply
  Marieke
  1 februari 2013 at 13:03

  Wauw echt mooie foto’s van die swatches, dat je ze allemaal ongeveer identiek hebt gekregen!

 • Reply
  Chayenne
  1 februari 2013 at 13:34

  Wat een mooie kleuren!

 • Reply
  LounaBeauty
  1 februari 2013 at 13:48

  Ik vind ze echt verbazingwekkend mooi! Heb het zelfde als jij,, ik ben ook niet van de felle kleuren. Maar toch vind ik het echt prachtig. Favoriet Apocaliptic. :) Maar stargazer zal ik sneller pakken. :)

 • Reply
  Daniëlle
  1 februari 2013 at 13:55

  Ze zien er echt mooi uit! Als er een actie is haal ik een kate moss lipstick en een van deze :) Al lijken ze me inderdaad wel lastig om aan te brengen.

 • Reply
  Miladylike
  1 februari 2013 at 14:40

  Ik vind het er heel goed uit zien!

 • Reply
  BeautyFrique.com
  1 februari 2013 at 15:31

  Heb ze al vaker voorbij zien komen op andere blogs, maar telkens klik het het artikel over deze glossjes aan. Ik vind ze namelijk stuk voor stuk mega mooi! Ik zou niet eens een favoriet uit kunnen kiezen, want het is allemaal m’n smaak.

  Je hebt trouwens super mooie tanden! Heel wit en recht. Fijn om naar te kijken :)

 • Reply
  Kelly
  1 februari 2013 at 16:42

  Mooie kleuren. Had er al veel goeds over gelezen! Jij hebt echt prachtige lippen!

 • Reply
  Lisa (HetPoederdoosje)
  1 februari 2013 at 17:05

  Wat een prachtige pigmentatie, wauw! De doppen vind ik trouwens ook erg leuk :)

 • Reply
  Nathalie
  1 februari 2013 at 20:27

  Was er echt naar benieuwd en het ziet er geweldig uit!

 • Reply
  Jana
  1 februari 2013 at 20:30

  Ooh mooie kleurtjes :) x

 • Reply
  Melanie
  1 februari 2013 at 21:41

  Toffe kleurtjes! Vooral Celestial vind ik er mooi.

 • Reply
  Kelly
  1 februari 2013 at 21:51

  Wat een prachtige foto’s en pigmentatie! Stelar vind ik er erg goed uitzien!

 • Reply
  Angelique
  1 februari 2013 at 21:52

  kan niet wachten tot ze in de winkel liggen! Pigmentatie is echt prachtig

 • Reply
  Sarah
  2 februari 2013 at 08:39

  Ik had de kleuren al gezien en de pigmentatie is geweldig, maar ze staan jou GOED! Echt wauw haha

 • Reply
  Anne-Floor
  2 februari 2013 at 11:01

  Mooi mooi!

 • Reply
  Nannick
  2 februari 2013 at 15:38

  Wow super mooie kleuren! Ik vind ze allemaal echt prachtig <3

 • Reply
  xxxsophia
  2 februari 2013 at 20:19

  Ziet er goed uit! :D

 • Reply
  Myrthe
  3 februari 2013 at 16:03

  Wat een mooie kleurtjes! En de pigmentatie, WAUW!

 • Reply
  Amy-Denise
  5 februari 2013 at 23:05

  Ik heb zelf Apocaliptic, zo pretty!

 • Reply
  fashionmeetsbeauty
  7 februari 2013 at 14:27

  De kleuren zijn echt stuk voor stuk mooi !!

 • Laat een reactie achter