Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer

Klaar voor een lipgloss dat een super goede pigmentatie heeft en zo goed moet blijven zitten als een lipstick? Rimmel belooft het met hun nieuwe Apocalips die in zeven prachtige kleuren verkrijgbaar zijn die vanaf februari in de winkel moeten gaan liggen, klaar voor de swatches en of Rimmel hun beloftes wel waar maakt?

Als eerst de verpakking en de kleuren zien er echt geweldig uit, de kleur zie je meteen aan de onderkant van de verpakking, Trouwens, ik vind de kleuren echt geweldig, lekkere knal kleuren! En de bovenkant van de dop loopt af als een soort van diamant. Ik vind ze er echt hip en helemaal van deze tijd uitzien, misschien ook wel een beetje mysterieus!

De intense kleur van een lipstick met een gladde lakachtige glans, dat beloven deze Rimmel Apocalips, ik ben erg benieuwd! Maar dat is niet het enige, het is ook de bedoeling dat je lippen gehydrateerd zijn na het gebruik van deze Apocalips!

Even een snelle swatch van de kleuren op mijn arm, en jeetje wat een pigmentatie. Dat had ik echt niet van deze producten verwacht. Nouja van een lipgloss dan.

Dat is de aplicator, een gewone aplicator op het gezicht, maar er is iets anders aan dan de andere aplicators. Deze heeft een inhammetje in het schuine gedeelte waar de lipgloss zit, zo heb je dus genoeg voor je hele lippen en hoef je niet bij de ‘dippen’.

Laten we naar de swatches gaan van de zeven prachtige kleuren, ik moet je wel even zeggen dat ik het best lastig vond om ze goed aan te brengen. Het zijn zulke felle kleuren en ik ben blijkbaar niet zo handig met het netjes aanbrengen van lipgloss, ben jij dat ook niet? Dan zal ik toch eventjes uitkijken met de echt heftige kleuren.

Light Year

Big Bang

Stelar

Apocaliptic

Celestial

Phenomenon

Stargazer

Nou hoe werkt de gloss, zoals ik al zei, ik had best moeite met de felle kleuren netjes aan te brengen. Omdat je niet overal makkelijk bij kan met de aplicator en de kleuren zo fel zijn zie je meteen de mis stappen die je maakt. Maar voor de rest is de substantie wel super fijn van de gloss (of moet ik vloeibare lipstick zeggen). Hij plakt totaal niet op je lippen en voelt eigenlijk heel erg lekker aan. De kleuren hebben inderdaad een geweldige pigmenatie en een mooie glans.

De kleur blijft goed zitten, maar na een een hapje eten is het toch wel weer een must om het bij te werken, maar drink je een beetje of neem je een koekje overleven ze het prima. De gloss droogt mijn lippen niet uit en gedurende de hele dag voelen ze zacht en soepel aan.

Ik ben zeker enthousiast over de producten, maar denk niet dat ik ze vaak ga gebruiken, want de felle kleuren zijn gewoon niet zo mijn ding. Ik denk dat ik toch wel vaak naar de naturel kleuren pak zoals: Phenomenon en Celestial. Maar voor meiden die felle lippen helemaal geweldig vinden zijn dit echt top producten!

Zoals ik al vertelde liggen de Rimmel Apocalips vanaf februari in de winkels zoals Kruidvat, Etos, DA en trekpleister voor de prijs van € 10,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

  1. Ik ga celestial in de winkel uitproberen denk ik :) zie deze glossjes nu op zoveel blogs voorbij komen en elke keer denk ik wooooow mooi roze ;). Goed geswatched!

  2. Mooie kleuren! Wat ik zelf altijd wel prettig vind zijn foto’s van je hele gezicht. Nu weet ik niet zo goed hoe het totaalplaatje er uit ziet. Dat mis ik dus een beetje. Maar dat kan ook aan mij liggen hoor ;) Verder erg mooie swatches!

  3. Ik vind ze echt verbazingwekkend mooi! Heb het zelfde als jij,, ik ben ook niet van de felle kleuren. Maar toch vind ik het echt prachtig. Favoriet Apocaliptic. :) Maar stargazer zal ik sneller pakken. :)

  4. Heb ze al vaker voorbij zien komen op andere blogs, maar telkens klik het het artikel over deze glossjes aan. Ik vind ze namelijk stuk voor stuk mega mooi! Ik zou niet eens een favoriet uit kunnen kiezen, want het is allemaal m’n smaak.

    Je hebt trouwens super mooie tanden! Heel wit en recht. Fijn om naar te kijken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *