Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Het is zomer en dan mogen de voeten weer gezien worden. Ik vind het altijd leuk om een vrolijke kleur nagellak op mijn teennagels te dragen en met deze nieuwe lakken van Rimmel moet dat helemaal goed komen. Rimmel introduceert de 60 seconds Flip Flop Fashion Collection om je (teen)nagels van een vrolijke kleur te voorzien. Ik laat jullie alle kleuren zien door middel van swatches!

Volgen jullie mij al op Instagram?

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Ik denk dat iedereen wel de 60 Seconds lakken van Rimmel kent, maar ze zijn nu dus in een nieuw jasje gestoken speciaal voor de zomer met knallende kleurtjes om je nagels te voorzien van een lekker kleurtje. In totlaal zijn er 10 verschillende kleuren die perfect bij je zomerse outfit zouden moeten passen. Ik vind de afwisseling van kleuren erg leuk maar wel een beetje veilig, er zitten niet echt hele bijzondere kleuren tussen.

De 60 Seconds lakken hebben hun naam te danken aan dat je de lakken binnen 60 seconden aanbrengt en dan ook droog zijn. Door het handige kwastje wat je hieronder ziet moet het lakken heel gemakkelijk zijn en je hebt maar één of twee laagjes nodig om een goed dekkend resultaat te hebben. Ook beloven ze dus in die 60 seconden droog te zijn. Droog zijn ze wel heel snel, maar echt uitgehard niet dus daar moet je wel mee oppassen, maar ook dat duurt niet heel erg lang.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

De kwastjes van de lakken zijn plat en hebben een afgeronde onderkant. Normaal vind ik dat heel erg fijn, maar deze van Rimmel zijn heel erg slecht afgewerkt. Ik denk dat de helft een afwijkende vorm had en daardoor juist helemaal niet fijn lakken, dat vind ik jammer. Let er dus op bij het kopen of jouw kwastje wel goed gevormd is. Laten we naar de swatches kijken, bij de meesten heb ik maar één laagje aangebracht omdat ze ontzettend goed dekken.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Coral Blush

Deze kleur heeft wel twee lagen nodig maar heeft een hele mooie zachte koraal kleur!

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Sunny Clash

Dit is echt een zonnige en knallende kleur! Hij dekt met twee laagjes en ziet er vooral heel zomers uit!

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Pink-Holic

De naam spreekt voor zich toch? Hij dekt met één laagje en ik vind hem erg leuk!

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Gold Addiction

Van dit soort metallic lakken ben ik meestal niet heel erg fan, zo ook van deze niet. Hij dekt met twee lagen.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Fuschianista

Lekker zomers deze fuschiakleurige lak! Dekt met één laagje.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Violet En Vogue

Net even wat donkerder dan de voorgaande kleur maar ook erg tof! Dekt met één laagje.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Be Red-y

Ben je klaar voor deze toffe rode kleur met subtiele shimmers? Dekt met één laagje.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Aqua Chrome

Weer zo een metallic kleurtje en ik vind deze kleur echt niets maar dat is smaak. Dekt net niet met twee lagen.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Teal-ing The Scene

Deze kleur kun je echt nooit goed op de foto krijgen want hij is in het echt meer groen, maar dekt met twee laagjes.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Cobalt Heaven

We sluiten af met deze knallende kleur die suiper tof is! Hij dekt met twee laagjes.

Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection

Het leuke aan de Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection is dat de lakken maar € 3,99 per stuk zijn wat natuurlijk helemaal niet duur is. De kwaliteit vind ik wisselend, de kwastjes zijn vaak slordig afgewerkt waardoor ze niet allemaal even fijn dekken. Voor de rest dekken ze over het algemeen heel erg goed en zijn snel droog. De houdbaarheid is ongeveer 2 tot 3 dagen en dan beginnen ze wel de chippen. De Rimmel 60 Seconds Flip Flop Fashion Collection zijn vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. ik heb altijd een haat liefde verhouding met rimmel lakjes, ze dekken idd in een laagje maar het ligt ook er vrij snel af dus ondanks dat ik de kleuren super vind skip ik ze ;)

  2. Leuke collectie, ik zou de Sunny Clash en Pink Holic wel willen proberen. 3,99 valt inderdaad ook nog wel mee! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *