Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora_zps99bb248d.png

Rita Ora is denk ik nu wel een van de meest bekende popartiesten, en daar hoort natuurlijk ook een eigen make-up lijn bij! Rimmel ging een samenwerking aan met Rita en daar kwam een prachtige 12 delige collectie uit met prachtige kleuren nagellak die helemaal bij Rita passen, want ze heeft de kleuren zelf bedacht en de namen ook! Benieuwd naar deze vrolijke lakjes, kijk dan met me mee!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora4_zpsbf49e25f.png

De collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren – ik heb er maar 11 omdat ik eentje perongeluk dubbel had – en is onder verdeeld in twee groepen. Je hebt 6 lakjes met koele kleuren en 6 lakjes met warme kleuren. Je kan dus gewoon voor welke kleur jij leuk vind! Voor elke stemming is wel een geschikte kleur. Jullie zijn vast allemaal al wel bekend met de 60 seconds claim van Rimmel, dat betekend dat de lak in 60 seconden droog is. Ook heeft Rimmel een wat breder en afgerond borsteltje zodat je er makkelijker mee zou kunnen lakken. Helaas is dit borsteltje best wel slordig zodat ik er juist geen voordeel van heb.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora2_zpscfd8152c.png

Leuk is dat Rita Ora zelf alle kleuren heeft gekozen en daar ook leuke bijpassende namen bij heeft verzonnen! Elk lakje bevat ook een sticker met haarzelf op de foto. De nagellak en de kleur achtergrond van de sticker sluit aan bij de kleur die in het flesje zit, dat vind ik erg leuk gedaan.

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora5_zps4bc3847c.png

Let’s Get Nude – Ik ben gek op nude kleuren en vind deze dan ook erg mooi! Eigenlijk kan je hem wel als de perfecte nude kleur bekronen, alleen helaas dekt hij net niet na twee laagjes. Alle swatches hebben trouwens weer twee laagjes!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora6_zpsc79e44e6.png

Pillow Talk – Een heel lief babyblauwe kleur met subtiele shimmers, deze dekt perfect in twee laagjes. Erg mooie kleur!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora8_zps770c7a51.png

Breakfast In Bed – Een echte pastel blauwe kleur met ook een subtiele shimmer. Ook deze kleur dekt perfect! Ik hou echt van pastels!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora7_zps68e63249.png

Lose Your Lingerie – Een hele lieve roze kleur die ik eigenlijk meteen heel schattig vond, ook de dekking is erg goed!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora10_zpsbdf1e2df.png

Don’t Be Shy – Nee, dat moet je zeker niet zijn met deze knallende roze kleur! Ik vind hem erg gaaf voor de zomer.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora12_zps73e21f4a.png

Blindfold Me Blue – Zelf ben ik niet echt heel erg fan van de kleur, maar PEC Zwolle zou blij met mij zijn met deze kleur op mijn nagels.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora11_zps269ba037.png

Oragasm – Koningsdag is net geweest, maar voor het WK is deze ook echt perfect!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora14_zps77021db6.png

Midnight Rendezvous – Een prachtige blauwe kleur blauw die de nachten ook vult. Ik vind het niet echt een kleur voor de zomer, maar met een glitter topcoat is hij vast heel erg gaaf!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora15_zps22e151b9.png

Rita Rouge – Bijna zwart is deze kleur maar als je goed kijkt is hij toch echt rood. Ik vind dit altijd een erg mooie en klassieke kleur.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora13_zps612a0375.png

Raw As Night – Het kan aan mij liggen maar deze kleur rood vind ik nooit zo mooi. Maar voor de echte rood fans is deze kleur natuurlijk geweldig en hij dekt ook goed.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora9_zpse02f6952.png

Do Not Disturb – Helaas wil mijn camera het zeeblauwe nooit goed op beeld vastleggen heel raar, maar deze kleur is dus in het echt groener en heel pretty!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora1_zpscffeb65e.png

Ik vind de lakjes erg leuk en de namen vind ik vooral erg leuk! Maar heel eerlijk, de lakjes hebben mijn hart niet gestolen. Ze zijn wat dikkig van structuur waardoor ik ze niet heel prettig vind lakken en de kleuren vind ik toch wel een beetje aan de veilige kant. Maar aan de andere kant, ze kosten maar € 3,99 wat ik echt een goede prijs vind voor Rimmel, dus misschien mag ik er dan niet zoveel van verwachten als de normale lakjes van Rimmel. Wel fijn vind ik dat de kleuren echt snel droog zijn. De Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora zijn vanaf nu te koop voor € 3,99 per lakje! Welke kleur wil jij scoren?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Mooie swatches! Er zitten leuke kleuren tussen, maar ik denk niet dat ik er een ga kopen. Rita Ora is trouwens wel echt een leuke artiest!

  2. Ik stond er vorige week bij te twijfelen en toen dacht ik ‘mwah’ ik heb alle kleurtjes volgens mij al. Maar nu heb ik wel een beetje spijt dat ik de lichtblauwe variant met shimmers niet mee heb genomen. Toch wel erg leuk!

  3. Wat een prachtige kleuren! Ik vind de flesjes er zo leuk uitzien met ‘de postzegel’. Rimmel London vind ik trouwens een heel fijn merk. Met name de substantie en de snelle droogtijd.

  4. Prachtige kleurtjes. Maar dan moet wel de zon gaan schijnen want het blijft maar regenen. En bij dit soort kleurtjes hoort nou eenmaal zomer, zon en strand. Maar de tweede is in geen velde of wegen te zien. Ik wacht dus nog even met kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *