Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora_zps99bb248d.png

Rita Ora is denk ik nu wel een van de meest bekende popartiesten, en daar hoort natuurlijk ook een eigen make-up lijn bij! Rimmel ging een samenwerking aan met Rita en daar kwam een prachtige 12 delige collectie uit met prachtige kleuren nagellak die helemaal bij Rita passen, want ze heeft de kleuren zelf bedacht en de namen ook! Benieuwd naar deze vrolijke lakjes, kijk dan met me mee!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora4_zpsbf49e25f.png

De collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren – ik heb er maar 11 omdat ik eentje perongeluk dubbel had – en is onder verdeeld in twee groepen. Je hebt 6 lakjes met koele kleuren en 6 lakjes met warme kleuren. Je kan dus gewoon voor welke kleur jij leuk vind! Voor elke stemming is wel een geschikte kleur. Jullie zijn vast allemaal al wel bekend met de 60 seconds claim van Rimmel, dat betekend dat de lak in 60 seconden droog is. Ook heeft Rimmel een wat breder en afgerond borsteltje zodat je er makkelijker mee zou kunnen lakken. Helaas is dit borsteltje best wel slordig zodat ik er juist geen voordeel van heb.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora2_zpscfd8152c.png

Leuk is dat Rita Ora zelf alle kleuren heeft gekozen en daar ook leuke bijpassende namen bij heeft verzonnen! Elk lakje bevat ook een sticker met haarzelf op de foto. De nagellak en de kleur achtergrond van de sticker sluit aan bij de kleur die in het flesje zit, dat vind ik erg leuk gedaan.

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora5_zps4bc3847c.png

Let’s Get Nude – Ik ben gek op nude kleuren en vind deze dan ook erg mooi! Eigenlijk kan je hem wel als de perfecte nude kleur bekronen, alleen helaas dekt hij net niet na twee laagjes. Alle swatches hebben trouwens weer twee laagjes!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora6_zpsc79e44e6.png

Pillow Talk – Een heel lief babyblauwe kleur met subtiele shimmers, deze dekt perfect in twee laagjes. Erg mooie kleur!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora8_zps770c7a51.png

Breakfast In Bed – Een echte pastel blauwe kleur met ook een subtiele shimmer. Ook deze kleur dekt perfect! Ik hou echt van pastels!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora7_zps68e63249.png

Lose Your Lingerie – Een hele lieve roze kleur die ik eigenlijk meteen heel schattig vond, ook de dekking is erg goed!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora10_zpsbdf1e2df.png

Don’t Be Shy – Nee, dat moet je zeker niet zijn met deze knallende roze kleur! Ik vind hem erg gaaf voor de zomer.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora12_zps73e21f4a.png

Blindfold Me Blue – Zelf ben ik niet echt heel erg fan van de kleur, maar PEC Zwolle zou blij met mij zijn met deze kleur op mijn nagels.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora11_zps269ba037.png

Oragasm – Koningsdag is net geweest, maar voor het WK is deze ook echt perfect!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora14_zps77021db6.png

Midnight Rendezvous – Een prachtige blauwe kleur blauw die de nachten ook vult. Ik vind het niet echt een kleur voor de zomer, maar met een glitter topcoat is hij vast heel erg gaaf!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora15_zps22e151b9.png

Rita Rouge – Bijna zwart is deze kleur maar als je goed kijkt is hij toch echt rood. Ik vind dit altijd een erg mooie en klassieke kleur.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora13_zps612a0375.png

Raw As Night – Het kan aan mij liggen maar deze kleur rood vind ik nooit zo mooi. Maar voor de echte rood fans is deze kleur natuurlijk geweldig en hij dekt ook goed.

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora9_zpse02f6952.png

Do Not Disturb – Helaas wil mijn camera het zeeblauwe nooit goed op beeld vastleggen heel raar, maar deze kleur is dus in het echt groener en heel pretty!

 photo Rimmel-60-Seconds-Colour-Rush-Nail-Collection-By-Rita-Ora1_zpscffeb65e.png

Ik vind de lakjes erg leuk en de namen vind ik vooral erg leuk! Maar heel eerlijk, de lakjes hebben mijn hart niet gestolen. Ze zijn wat dikkig van structuur waardoor ik ze niet heel prettig vind lakken en de kleuren vind ik toch wel een beetje aan de veilige kant. Maar aan de andere kant, ze kosten maar € 3,99 wat ik echt een goede prijs vind voor Rimmel, dus misschien mag ik er dan niet zoveel van verwachten als de normale lakjes van Rimmel. Wel fijn vind ik dat de kleuren echt snel droog zijn. De Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora zijn vanaf nu te koop voor € 3,99 per lakje! Welke kleur wil jij scoren?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Martina
  10 mei 2014 at 06:12

  Pillow talk en Rita rouge zijn mijn favoriet

 • Reply
  Tessa
  10 mei 2014 at 07:20

  Ik wil zo graag al deze kleurtjes hebben hahah! Ze dekken allemaal echt mooi! Het liefst wil ik de witte <3

 • Reply
  chucky1012
  10 mei 2014 at 07:37

  De [parachtiege kleuren nagellakken staan allen op mijn wishlist ;-)

 • Reply
  Laura
  10 mei 2014 at 08:19

  Mooie kleuren! Vooral de pastelkleurtjes vind ik mooi.

 • Reply
  Beautydagboek
  10 mei 2014 at 08:31

  Mooie collectie! Ik vind de lichtblauwe en lichtgroen erg leuk!

 • Reply
  Hester
  10 mei 2014 at 08:36

  Mooie swatches! Er zitten leuke kleuren tussen, maar ik denk niet dat ik er een ga kopen. Rita Ora is trouwens wel echt een leuke artiest!

 • Reply
  Dagmar Valerie (ByDagmarValerie)
  10 mei 2014 at 09:30

  Wat een prachtige lakjes en mooie foto’s! Don’t Be Shy vind ik een echte beauty, heel mooie kleur. Lose your lingerie haha wat een naam! Geniaal, maar ook dat vind ik een heel mooi lakje :)

 • Reply
  Sofie
  10 mei 2014 at 09:34

  Vrolijke kleuren!

 • Reply
  pamela
  10 mei 2014 at 09:56

  ik vind de kleuren niet heel erg speciaal :P

 • Reply
  dresses and daisies
  10 mei 2014 at 10:08

  Mss ga ik wel voor breakfast in bed en lose your lingerie. Vind ze zo mooi! :)

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  10 mei 2014 at 10:09

  Ik stond er vorige week bij te twijfelen en toen dacht ik ‘mwah’ ik heb alle kleurtjes volgens mij al. Maar nu heb ik wel een beetje spijt dat ik de lichtblauwe variant met shimmers niet mee heb genomen. Toch wel erg leuk!

 • Reply
  Amelie
  10 mei 2014 at 10:12

  Hoe vaker ik ze zie op blogs, hoe leuker is ze begin te vinden en hoe liever ik er nog wil!

 • Reply
  Beau
  10 mei 2014 at 10:19

  Er zitten echt super leuke kleuren tussen!

 • Reply
  Beautyjuf
  10 mei 2014 at 10:24

  Wat een prachtige kleuren! Ik vind de flesjes er zo leuk uitzien met ‘de postzegel’. Rimmel London vind ik trouwens een heel fijn merk. Met name de substantie en de snelle droogtijd.

 • Reply
  bymirandaa
  10 mei 2014 at 10:31

  Ik wil ze allemaal!:)

  Nee grapje! Lose Your Lingerie is absoluut mijn favoriet!

  Fijn weekend!

 • Reply
  Melissa
  10 mei 2014 at 10:35

  Zitten toffe kleuren bij!

 • Reply
  femketje
  10 mei 2014 at 10:52

  Super kekke kleurtjes!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  10 mei 2014 at 10:59

  prachtige en leuke collectie!

 • Reply
  daantje loves to read
  10 mei 2014 at 11:18

  Prachtige kleurtjes. Maar dan moet wel de zon gaan schijnen want het blijft maar regenen. En bij dit soort kleurtjes hoort nou eenmaal zomer, zon en strand. Maar de tweede is in geen velde of wegen te zien. Ik wacht dus nog even met kopen.

 • Reply
  elegantic
  10 mei 2014 at 11:48

  Wat een prachtige lakjes, mooie swathes heb je gemaakt. :)

 • Reply
  Laura
  10 mei 2014 at 12:46

  Ik heb al 3 lakjes van deze collectie gescoord! De rode, lichtroze en de donker blauwe. Ik vind t echt super fijne lakjes :)

 • Reply
  beyoutifool
  10 mei 2014 at 13:18

  Ik heb gisteren Pillow Talk gekocht! Ik vind het zo’n mooi kleurtje :)

 • Reply
  iiiThinkPink
  10 mei 2014 at 13:22

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  justjaxelle
  10 mei 2014 at 14:11

  wauw die lichtblauwe is superschattig!

 • Reply
  Daniëlle
  10 mei 2014 at 14:34

  Rita Rouge vind ik prachtig, evenals de nude kleuren!

 • Reply
  Dionne Knooren
  10 mei 2014 at 15:00

  Wat een prachtige kleuren!

 • Reply
  Mariska
  10 mei 2014 at 15:22

  Ik vind ze allemaal wel erg leuk!

 • Reply
  Jewel-Nails.nl
  10 mei 2014 at 16:58

  Mooie kleuren! Pillow Talk is mijn favoriet :)

 • Reply
  Monique
  10 mei 2014 at 20:32

  Er zitten zulke fantastische kleuren tussen!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 mei 2014 at 20:35

  Oragasm, hah, toffe naam :-) En ook meteen de tofste kleur vind ik.

 • Laat een reactie achter