Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Ik heb het al vaker gezegd, Rimmel vind ik niet echt een heel erg spannend merk. Het stelt me altijd een beetje teleur en heeft gewoon niet hele boeiende producten. Maar waar ik wel fan van ben van Rimmel zijn hun nagellakken. Rimmel heeft verschillende lijnen en één lijn is in samenwerking met Rita Ora. Aangezien het zomerseizoen er is, komen er ook een paar nieuwe zomerse tinten bij!

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Geïnspireerd door haar zelfverzekerde stijl introduceert Rimmel 12 nieuwe kleuren in de 60 Seconds Super Shine Collectie. Het zijn twaalf sneldrogende, super glanzende tinten die speciaal door Rita zijn ontworpen om bij elke mood een nagellakkleur te matchen. Ik kreeg er drie om aan jullie te laten zien en ik vind ze er op het eerste gezicht erg mooi uitzien.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

De twaalf verschillende kleuren zijn in vier groepen onderverdeelt:

 • Power pastels – Dit zijn vijf snoeperige kleuren in roze, blauw en groen. De frisse sorbetachtige tinten trekken alle aandacht.
 • Bold brights – Maak indruk met twee sprankelende koraal en fuchsiatinten die bijvoorbeeld heel mooi matchen bij een koele kaki tint.
 • Hot chromes – Dit zijn mooie en opvallende glinsterende metallics. Je hebt de keuze uit een hoogglans paars, leisteenblauw en een olijfkleur.
 • Rita’s grey – Voor een elegante, sensuele look, zegt genoeg toch?

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Ik vind de formule van de Rimmel lakken altijd heel erg prettig. Ze hebben de perfecte formule om prettig mee te werken. Het kwastje is plat van vorm een heeft een ronde onderkant zodat je daar ook heel makkelijk en precies mee kan werken. Ook vind ik fijn dat de Rimmel lakken altijd erg snel droog zijn. 60 Seconden vind ik wel erg optimistisch, maar het heeft zeker geen minuten nodig.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Too Cool

Dit is een prachtige blauwe pasteltint die perfect bij de zomer past, dekt met twee laagjes.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Partner in Lime

Ik denk dat de naam wel genoeg zegt toch? Ik vind het een hele toffe kleur, vind het alleen jammer dat hij niet dekt met twee laagjes, je hebt er echt drie nodig.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Chrome-Tastic

Ja, het bestaat nog de chrome lakken! Zelf ben ik er niet echt fan van omdat ik het niet zo mooi vind dat je altijd die strepen ziet, maar hij dekt wel perfect met één laagje!

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Als ik een favoriet nagellak merk mocht kiezen van een drogisterij merk dan is dat zeker Rimmel. Ze hebben het ook weer heel erg goed gedaan met deze 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora. Ook is de prijs heel erg goed betaalbaar, want voor een potje betaal je maar € 3,99. De nieuwe kleuren van de collectie zijn vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze toffe lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 juni 2017 at 06:15

  Zulke prachtige kleuren.
  Ik ben nu al fan ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Britt
  20 juni 2017 at 07:08

  Rimmel doet het voor mij altijd goed, die eerste is vooral mooi!

 • Reply
  Susan
  20 juni 2017 at 08:42

  Wat een toffe kleuren! Ik vind Rimmel altijd wel een prettig merk.

 • Reply
  rachel
  20 juni 2017 at 09:44

  ik vind het hele gave kleurtjes weer :D

 • Reply
  Liset
  20 juni 2017 at 09:54

  Rimmel heeft inderdaad fijne lakjes. Die blauwe Too Cool is tof!

 • Reply
  Jorinde
  20 juni 2017 at 10:02

  Ik vind de lakjes van Rimmel ook altijd erg fijn. Leuke kleurtjes ook weer voor de zomer!

 • Reply
  Rachel Kromdijk
  20 juni 2017 at 12:10

  Wauw wat een prachtige kleurtjes zeg, ze zien er goed uit!

 • Reply
  checkeredblouse
  20 juni 2017 at 12:37

  Ik vind de pasteltintjes wel leuk spijtig dat ze niet iets meer dekken.

 • Reply
  Jessie
  20 juni 2017 at 15:04

  echt mooi :)

 • Reply
  Annika - Mrs. Marvelous
  20 juni 2017 at 16:37

  Ik vind Partner in Lime er wel leuk uitzien, maar verder zit er voor mij niet zoveel bij. Allemaal net niet mijn kleur, jammer.

 • Reply
  Mariska
  21 juni 2017 at 10:37

  Ik vind ze er niet heel bijzonder uitzien moet ik eerlijk zeggen.

 • Laat een reactie achter