Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Ik heb het al vaker gezegd, Rimmel vind ik niet echt een heel erg spannend merk. Het stelt me altijd een beetje teleur en heeft gewoon niet hele boeiende producten. Maar waar ik wel fan van ben van Rimmel zijn hun nagellakken. Rimmel heeft verschillende lijnen en één lijn is in samenwerking met Rita Ora. Aangezien het zomerseizoen er is, komen er ook een paar nieuwe zomerse tinten bij!

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Geïnspireerd door haar zelfverzekerde stijl introduceert Rimmel 12 nieuwe kleuren in de 60 Seconds Super Shine Collectie. Het zijn twaalf sneldrogende, super glanzende tinten die speciaal door Rita zijn ontworpen om bij elke mood een nagellakkleur te matchen. Ik kreeg er drie om aan jullie te laten zien en ik vind ze er op het eerste gezicht erg mooi uitzien.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

De twaalf verschillende kleuren zijn in vier groepen onderverdeelt:

  • Power pastels – Dit zijn vijf snoeperige kleuren in roze, blauw en groen. De frisse sorbetachtige tinten trekken alle aandacht.
  • Bold brights – Maak indruk met twee sprankelende koraal en fuchsiatinten die bijvoorbeeld heel mooi matchen bij een koele kaki tint.
  • Hot chromes – Dit zijn mooie en opvallende glinsterende metallics. Je hebt de keuze uit een hoogglans paars, leisteenblauw en een olijfkleur.
  • Rita’s grey – Voor een elegante, sensuele look, zegt genoeg toch?

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Ik vind de formule van de Rimmel lakken altijd heel erg prettig. Ze hebben de perfecte formule om prettig mee te werken. Het kwastje is plat van vorm een heeft een ronde onderkant zodat je daar ook heel makkelijk en precies mee kan werken. Ook vind ik fijn dat de Rimmel lakken altijd erg snel droog zijn. 60 Seconden vind ik wel erg optimistisch, maar het heeft zeker geen minuten nodig.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Too Cool

Dit is een prachtige blauwe pasteltint die perfect bij de zomer past, dekt met twee laagjes.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Partner in Lime

Ik denk dat de naam wel genoeg zegt toch? Ik vind het een hele toffe kleur, vind het alleen jammer dat hij niet dekt met twee laagjes, je hebt er echt drie nodig.

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Chrome-Tastic

Ja, het bestaat nog de chrome lakken! Zelf ben ik er niet echt fan van omdat ik het niet zo mooi vind dat je altijd die strepen ziet, maar hij dekt wel perfect met één laagje!

Rimmel 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora

Als ik een favoriet nagellak merk mocht kiezen van een drogisterij merk dan is dat zeker Rimmel. Ze hebben het ook weer heel erg goed gedaan met deze 30 Seconds Super Shine Chameleon Colour Collection by Rita Ora. Ook is de prijs heel erg goed betaalbaar, want voor een potje betaal je maar € 3,99. De nieuwe kleuren van de collectie zijn vanaf nu te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com. Wat vinden jullie van deze toffe lakken?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *