Makeup Revolution Blushing Hearts

 photo Revolution-Blushing-Hearts2_zpsdc61d6ed.png

Ik was en ben verliefd op de blush hartjes van Too Faced, maar eerlijk is eerlijk, zo goedkoop zijn ze niet. Toen ik deze prachtige vergelijkbare hartjes van Makeup Revolution tegen kwam was ik meteen verkocht. De zien er bijna precies hetzelfde uit als die van Too Faced voor maar een schijntje van de prijs. Ik kon mezelf niet bedwingen en bestelde deze prachtige hartjes!

 photo Revolution-Blushing-Hearts_zps990d8ecc.png

Kennen jullie het merk Makeup Revolution? Het is een budget merk uit Engeland met heel veel dupes van andere bekende merken. Volgens mij is Makeup Revolution nog behoorlijk onbekend in Nederland, maar daar gaan we snel verandering in brengen omdat het echt prachtige producten zijn voor weinig geld. Neem deze blushes bijvoorbeeld. Die van Too Faced zijn rond de 25 euro met 5,5 gram inhoud. Hou je vast, de van Makeup Revolution kosten maar ongeveer 6 euro met 10 gram! Je bent dus zeker 8 keer zo goedkoop uit! Laten we snel gaan kijken of de kwaliteit ook een beetje hetzelfde is.

 photo Revolution-Blushing-Hearts1_zps594c0f10.png

De hartjes worden geleverd in een mooi doosje, natuurlijk, deze afwerking is niet zo mooi als die van Too Faced, maar ik vind het zeker niet slecht. Ze hebben grote doosjes die vrij veel plaats innemen in je stash, dat vind ik dan wel weer jammer, maar je krijgt er natuurlijk ook veel product voor terug. De blushes zitten in de I <3 Make-Up collectie van Makeup Revolution dat voor zover ik weer gewoon hun vaste assortiment is.

 photo Revolution-Blushing-Hearts3_zps0213edf0.png

Als ik de doosjes open word ik meteen vrolijk, wat een prachtige kleuren! Ik doos voor de kleuren Candy Queen Of Hearts – de onderste – en Peachy Keen Heart – die bovenste -. De verpakking is bijna identiek aan de verpakking van Too Faced, net zoals de kleuren en de namen van de producten. De blushes zijn gebakken en vaak staat dat garant voor een goede pigmentatie! Ik ben erg benieuwd naar de swatches, die van Too Faced zijn ook een beetje sheer, dus ik verwacht niet dat deze er uit gaan knallen.

 photo Revolution-Blushing-Hearts4_zpsada3fafc.png

Makeup Revolution Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts

Dit was de blush waar ik meteen verliefd op was geworden, prachtige kleuren die iedereen fantastisch zullen staan. Ik had verwacht dat hij iets meer roze zou zijn, maar eigenlijk vind ik dit ook echt perfect. De doosjes zijn steving en hebben echt een prachtige blush. Natuurlijk zijn deze wat minder mooi afgewerkt, hier en daar zie je lijm resten en de doosjes zitten niet zonder naadjes en kiertjes in elkaar.

 photo Revolution-Blushing-Hearts5_zps9608ed48.png

Even een close-up, vinden jullie de kleuren niet fantastisch? De blush is heel zacht van structuur maar korrelt helemaal niet, dat komt door de gebakken substantie. De blush is helemaal geurloos en heeft een prachtige shimmer.

 photo Revolution-Blushing-Hearts9_zpsa96d6f6e.png

Ook de swatches zien er prima uit! Ze zijn niet ontzettend fel, maar dat zijn die van Too Faced ook niet. Dus je kan ze prima met elkaar vergelijken. Ik ben in ieder geval fan van deze kleur!

 photo Revolution-Blushing-Hearts6_zps70f3b53f.png

Makeup Revolution Blushing Hearts Peachy Keen Heart

Naast een roze blush wilde ik ook graag een andere kleur hebben, roze daar heb ik al zoveel van dus een bruinige tint leek me ook wel wat. Een beetje een bronzing kleur voor de winter vind ik wel gaaf. Deze blush heeft naar mijn idee iets minder kleur verloop want volgens mij zijn de buitenste twee kleuren gelijk aan elkaar.

 photo Revolution-Blushing-Hearts7_zps55c70aa0.png

Ook deze blush heeft een heerlijk zachte structuur en poedert niet als je er met de kwast overheen gaat. Hij zit stevig in het doosje en je doet er vast een eeuwigheid mee.

 photo Revolution-Blushing-Hearts10_zpsb5138a1f.png

Swatches, zoals je ziet zijn de buitenste twee kleuren bijna gelijk aan elkaar. Alle kleuren door elkaar heen vind ik trouwens wel super mooi, een hele mooie warme kleur die perfect is voor de herfst!

 photo Revolution-Blushing-Hearts12_zpsd553b321.png

Omdat de blush vrij sheer is zie je hem niet heel erg goed op de foto’s zitten maar in het echt is hij echt ontzettend mooi en natuurlijk. Op de foto’s draag ik de kleur Candy Queen Of Hearts.

 photo Revolution-Blushing-Hearts11_zps50179c77.png

Close-up, zie je de prachtige glans en kleur? Ik ben echt verliefd op deze hartjes, vinden jullie het gek?

 photo Revolution-Blushing-Hearts8_zpsf2acf2cd.png

Ja, de Makeup Revolution Blushing Hearts hebben mijn hart gestolen, maar daar was ook niet zoveel voor nodig. Volgens mij zijn het exacte dupes van de Too Faced blushes, maar dan ga ik af op de swatches die ik op het internet zie. Met 100 % zekerheid durf ik het dus niet te zeggen, maar een goedkoper alternatief is het zeker met een mooie kwaliteit!

Ik heb ze besteld via de Engelse webshop met gratis verzending en had ze binnen 7 dagen in huis, helemaal niet gek toch? De prijzen in de webshop zijn wel in ponden, hou er dus rekening mee dat ze iets duurder zijn in euro’s. Ik kocht deze blushes voor 4,99 pond en ongerekend is dan 6,20 euro. En daar krijg je dan een mega blush van 10 gram van!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

42 reacties

 • Reply
  Manon
  28 augustus 2014 at 09:03

  wauuuuw ik wil ze <3 alleen al om het schattige doosje eigenlijk maar ze zijn ook zo ontzettend mooi!

 • Reply
  inspiredbylifee
  28 augustus 2014 at 09:15

  Wauw ze zijn prachtig <3

 • Reply
  marjolein
  28 augustus 2014 at 09:32

  Ik ben gaan zoeken maar kan op hun site deze blushes niet vinden..

  • Reply
   Aranka
   28 augustus 2014 at 09:37

   Typ even hearts in bij de zoekbalk, dan heb je ze meteen!

 • Reply
  Marloes
  28 augustus 2014 at 09:42

  Wauw! Wat een leukerds! Ze zijn super pretty!

 • Reply
  Daphne
  28 augustus 2014 at 09:51

  Wauw, wat superschattig <3

 • Reply
  Dionne Knooren
  28 augustus 2014 at 09:52

  zien er heel gied uit

 • Reply
  Dagmar (@ByDagmarValerie)
  28 augustus 2014 at 09:59

  Aah wat een beauties! Echt héél erg extreem prachtig haha, ik heb er geen andere woorden voor: wat een onwijs mooie producten! En zo leuk dat deze betaalbaar zijn, love it:)

 • Reply
  pamela
  28 augustus 2014 at 10:04

  ze zien er echt heel erg mooi uit! ik ga zeker eens een kijkje nemen op die webshop.

 • Reply
  REDDIAMOND
  28 augustus 2014 at 10:06

  Hi. Ik snap wel heel goed waarom je ze zo leuk vind.
  Ze zien er zo leuk uit. en het is gelijk van : Ik wil ze ook hebben.

  Liefs

 • Reply
  Beau
  28 augustus 2014 at 10:07

  Ze zien er prachtig uit :)

 • Reply
  Jessica
  28 augustus 2014 at 10:10

  Ze zijn prachtig! Ik ben ook heel erg benieuwd wat je van de chocolate palette dupe vind!

 • Reply
  Denise
  28 augustus 2014 at 10:21

  Oh wauw, ik vind ze prachtig! Deze gaan op m’n wishlist! <3

 • Reply
  irisvisser
  28 augustus 2014 at 10:34

  Ik ben bijna sprakeloos! Okay, misschien een beetje overdreven… Maar wauw wat zijn ze prachtig! Liefs’ Iris

 • Reply
  Annelie
  28 augustus 2014 at 10:47

  Mijn zus vroeg toevallig vanmorgen nog waar ik mijn heart blush vandaan had, deze dupe zou een prima vervanger voor haar kunnen zijn omdat ze er niet zoveel geld aan uit wilde geven. Ik zie en cadeautje aankomen haha!

 • Reply
  Eva Realitijd
  28 augustus 2014 at 11:12

  Oh, ze zijn echt fabulous!

 • Reply
  Laura Like
  28 augustus 2014 at 11:26

  Hele mooie blushes! Die van too faced staan ook hoog op mijn lijstje maar dit zijn zeker goede dupes!

 • Reply
  Sara
  28 augustus 2014 at 11:31

  Wat zijn ze mooi zeg! <3 Prima dupes inderdaad.

 • Reply
  Anouk
  28 augustus 2014 at 11:47

  Ahh deze dupes ga ik echt bestellen, ik wil die van Too Faced al zo lang maar vind ze echt te prijzig. Super leuke review!

 • Reply
  Jana
  28 augustus 2014 at 11:51

  Superleuke en mooie dupe! :D x

 • Reply
  MySimplySpecial
  28 augustus 2014 at 12:40

  Wat leuk! Ik kende dit merk nog niet maar ga ‘m zeker onthouden!

 • Reply
  Sarah
  28 augustus 2014 at 12:54

  Hele mooie blushes! Ik heb zelf die in Candy queen of hearts, gebruik hem echt veel. Het merk mag inderdaad wat bekender worden want het is zo’n tof merk! Het heet trouwens Makeup Revolution en niet alleen Revolution.

 • Reply
  Mariëlle
  28 augustus 2014 at 13:38

  Aaaaah dit is echt een geweldige tip, dankjewel <3 Ik moet deze echt gaan bestellen!!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  28 augustus 2014 at 13:39

  Schaamteloos gekopieerd van Too Faced… :-) Maar wel heel mooi!

 • Reply
  mywickedweirdlife
  28 augustus 2014 at 14:05

  Ik heb net een bestelling geplaatst maar de verzending is niet gratis, iets over de 5€ is het. ze hebben echt hele leuke producten dank je wel voor de tip!

  • Reply
   mandybosnails
   28 augustus 2014 at 17:35

   Welke heb jij besteld? Ik heb een blush en de highlighter besteld! Alles bij elkaar €17,45 met verzenden ;-) Xx

 • Reply
  Tessa
  28 augustus 2014 at 14:07

  Loooking gooood!

 • Reply
  Tessa
  28 augustus 2014 at 14:52

  Ze klinken heel fijn en ze zien er ook heel erg mooi uit! Het scheelt inderdaad behoorlijk met de prijs!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  beautybylj
  28 augustus 2014 at 15:03

  Ah wat zijn ze schattig! Mooie dupe idd XOXO

 • Reply
  DreamerKirsten
  28 augustus 2014 at 15:13

  Prachtige blushes! Ook een mooi natuurlijk effect…

 • Reply
  Ines
  28 augustus 2014 at 16:06

  Wauw dat klinkt echt goed!

 • Reply
  Kimberly
  28 augustus 2014 at 16:45

  Ik heb zelf laatst eentje van Too Faced gekocht en deze zien er inderdaad ongeveer hetzelfde uit, lijken echte dupes! :D En die prijs is ook even wat beter haha!

 • Reply
  Jaimy en Laura
  28 augustus 2014 at 17:13

  Oooohhh deze zijn leuk zeg! Alleen de verpakking al!

 • Reply
  lucindainwonderland
  28 augustus 2014 at 17:55

  Echt super schattig. Ik bedoel.. hallo! Hartjes! Echt leuk hoor. En ik maar hopen om aan het einde van je artikel te lezen dat ik hem in de winkel kon halen…. nope, dan maar online bestellen :D xxx Lucinda

 • Reply
  femketje
  28 augustus 2014 at 18:35

  aaahh die zijn mooi!

 • Reply
  Lois
  28 augustus 2014 at 19:01

  Wauw!!!!!! wat zijn deze léúk. Ik ga ze serieus meteen bestellen.

 • Reply
  nikki
  28 augustus 2014 at 19:02

  Ze zijn echt prachtig!

 • Reply
  artisticstateofmind
  28 augustus 2014 at 19:33

  Wauw deze zien er prachtig uit!

 • Reply
  Croco Jill
  28 augustus 2014 at 23:40

  Ohhhh, wat ben ik blij met deze review! Eindelijk een betaalbare variant!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  29 augustus 2014 at 15:12

  Wat een mooie blushes!!

 • Reply
  Julie
  29 augustus 2014 at 16:48

  Oh wauw, ik vind ze er echt minstens even mooi uitzien als die van Too Faced! :-)

 • Reply
  redfashionhead
  29 augustus 2014 at 17:06

  Ik ben zooooo blij met deze tip! De blush van Too Faced stond al een tijd op mijn wishlist, maar vind hem gewoon te prijzig. Nu een goed alternatief! Heb een blush, highlighter en ook nog een lipstick (ook in de vorm van een hartje!) besteld :D

 • Laat een reactie achter