Search
Close this search box.

Makeup Revolution Blushing Hearts

 photo Revolution-Blushing-Hearts2_zpsdc61d6ed.png

Ik was en ben verliefd op de blush hartjes van Too Faced, maar eerlijk is eerlijk, zo goedkoop zijn ze niet. Toen ik deze prachtige vergelijkbare hartjes van Makeup Revolution tegen kwam was ik meteen verkocht. De zien er bijna precies hetzelfde uit als die van Too Faced voor maar een schijntje van de prijs. Ik kon mezelf niet bedwingen en bestelde deze prachtige hartjes!

 photo Revolution-Blushing-Hearts_zps990d8ecc.png

Kennen jullie het merk Makeup Revolution? Het is een budget merk uit Engeland met heel veel dupes van andere bekende merken. Volgens mij is Makeup Revolution nog behoorlijk onbekend in Nederland, maar daar gaan we snel verandering in brengen omdat het echt prachtige producten zijn voor weinig geld. Neem deze blushes bijvoorbeeld. Die van Too Faced zijn rond de 25 euro met 5,5 gram inhoud. Hou je vast, de van Makeup Revolution kosten maar ongeveer 6 euro met 10 gram! Je bent dus zeker 8 keer zo goedkoop uit! Laten we snel gaan kijken of de kwaliteit ook een beetje hetzelfde is.

 photo Revolution-Blushing-Hearts1_zps594c0f10.png

De hartjes worden geleverd in een mooi doosje, natuurlijk, deze afwerking is niet zo mooi als die van Too Faced, maar ik vind het zeker niet slecht. Ze hebben grote doosjes die vrij veel plaats innemen in je stash, dat vind ik dan wel weer jammer, maar je krijgt er natuurlijk ook veel product voor terug. De blushes zitten in de I <3 Make-Up collectie van Makeup Revolution dat voor zover ik weer gewoon hun vaste assortiment is.

 photo Revolution-Blushing-Hearts3_zps0213edf0.png

Als ik de doosjes open word ik meteen vrolijk, wat een prachtige kleuren! Ik doos voor de kleuren Candy Queen Of Hearts – de onderste – en Peachy Keen Heart – die bovenste -. De verpakking is bijna identiek aan de verpakking van Too Faced, net zoals de kleuren en de namen van de producten. De blushes zijn gebakken en vaak staat dat garant voor een goede pigmentatie! Ik ben erg benieuwd naar de swatches, die van Too Faced zijn ook een beetje sheer, dus ik verwacht niet dat deze er uit gaan knallen.

 photo Revolution-Blushing-Hearts4_zpsada3fafc.png

Makeup Revolution Blushing Hearts Candy Queen Of Hearts

Dit was de blush waar ik meteen verliefd op was geworden, prachtige kleuren die iedereen fantastisch zullen staan. Ik had verwacht dat hij iets meer roze zou zijn, maar eigenlijk vind ik dit ook echt perfect. De doosjes zijn steving en hebben echt een prachtige blush. Natuurlijk zijn deze wat minder mooi afgewerkt, hier en daar zie je lijm resten en de doosjes zitten niet zonder naadjes en kiertjes in elkaar.

 photo Revolution-Blushing-Hearts5_zps9608ed48.png

Even een close-up, vinden jullie de kleuren niet fantastisch? De blush is heel zacht van structuur maar korrelt helemaal niet, dat komt door de gebakken substantie. De blush is helemaal geurloos en heeft een prachtige shimmer.

 photo Revolution-Blushing-Hearts9_zpsa96d6f6e.png

Ook de swatches zien er prima uit! Ze zijn niet ontzettend fel, maar dat zijn die van Too Faced ook niet. Dus je kan ze prima met elkaar vergelijken. Ik ben in ieder geval fan van deze kleur!

 photo Revolution-Blushing-Hearts6_zps70f3b53f.png

Makeup Revolution Blushing Hearts Peachy Keen Heart

Naast een roze blush wilde ik ook graag een andere kleur hebben, roze daar heb ik al zoveel van dus een bruinige tint leek me ook wel wat. Een beetje een bronzing kleur voor de winter vind ik wel gaaf. Deze blush heeft naar mijn idee iets minder kleur verloop want volgens mij zijn de buitenste twee kleuren gelijk aan elkaar.

 photo Revolution-Blushing-Hearts7_zps55c70aa0.png

Ook deze blush heeft een heerlijk zachte structuur en poedert niet als je er met de kwast overheen gaat. Hij zit stevig in het doosje en je doet er vast een eeuwigheid mee.

 photo Revolution-Blushing-Hearts10_zpsb5138a1f.png

Swatches, zoals je ziet zijn de buitenste twee kleuren bijna gelijk aan elkaar. Alle kleuren door elkaar heen vind ik trouwens wel super mooi, een hele mooie warme kleur die perfect is voor de herfst!

 photo Revolution-Blushing-Hearts12_zpsd553b321.png

Omdat de blush vrij sheer is zie je hem niet heel erg goed op de foto’s zitten maar in het echt is hij echt ontzettend mooi en natuurlijk. Op de foto’s draag ik de kleur Candy Queen Of Hearts.

 photo Revolution-Blushing-Hearts11_zps50179c77.png

Close-up, zie je de prachtige glans en kleur? Ik ben echt verliefd op deze hartjes, vinden jullie het gek?

 photo Revolution-Blushing-Hearts8_zpsf2acf2cd.png

Ja, de Makeup Revolution Blushing Hearts hebben mijn hart gestolen, maar daar was ook niet zoveel voor nodig. Volgens mij zijn het exacte dupes van de Too Faced blushes, maar dan ga ik af op de swatches die ik op het internet zie. Met 100 % zekerheid durf ik het dus niet te zeggen, maar een goedkoper alternatief is het zeker met een mooie kwaliteit!

Ik heb ze besteld via de Engelse webshop met gratis verzending en had ze binnen 7 dagen in huis, helemaal niet gek toch? De prijzen in de webshop zijn wel in ponden, hou er dus rekening mee dat ze iets duurder zijn in euro’s. Ik kocht deze blushes voor 4,99 pond en ongerekend is dan 6,20 euro. En daar krijg je dan een mega blush van 10 gram van!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Mijn zus vroeg toevallig vanmorgen nog waar ik mijn heart blush vandaan had, deze dupe zou een prima vervanger voor haar kunnen zijn omdat ze er niet zoveel geld aan uit wilde geven. Ik zie en cadeautje aankomen haha!

  2. Hele mooie blushes! Ik heb zelf die in Candy queen of hearts, gebruik hem echt veel. Het merk mag inderdaad wat bekender worden want het is zo’n tof merk! Het heet trouwens Makeup Revolution en niet alleen Revolution.

  3. Ik heb net een bestelling geplaatst maar de verzending is niet gratis, iets over de 5€ is het. ze hebben echt hele leuke producten dank je wel voor de tip!

  4. Echt super schattig. Ik bedoel.. hallo! Hartjes! Echt leuk hoor. En ik maar hopen om aan het einde van je artikel te lezen dat ik hem in de winkel kon halen…. nope, dan maar online bestellen :D xxx Lucinda

  5. Ik ben zooooo blij met deze tip! De blush van Too Faced stond al een tijd op mijn wishlist, maar vind hem gewoon te prijzig. Nu een goed alternatief! Heb een blush, highlighter en ook nog een lipstick (ook in de vorm van een hartje!) besteld :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *